Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Bluetooth Ηχείο EDIFIER MP230 - Lifestyle Ηχεία - ΓΕΡΜΑΝΟΣ (germanos.gr)
καλησπερα σας το παραπάνω ηχειο σε προσφορα απ το γερμανο,επόμενη τιμή σκρουτζ 99.
δεν εχω προσωπική αποψη για το ηχειο απλα μου αρεσει πολυ εμφανισιακα.
Ιστορικο χαμηλο πάλι στα 79 παλιοτερα απο 2 καταστηματα.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Choutas είπε

από ποιότητα λέει τίποτα ή να μην ασχοληθούμε καν;

Εδω μαλλον πληρωνεις πιο πολυ εμφανιση (οπως και στο αντιστοιχο marshall), παρα πρακτικοτητα. Κατα τ'αλλα, ολα αυτα σε αυτο το budget ειναι οκ. Προσωπικα εχω μεινει ευχαριστημενος εδω και χρονια με το anker soundcore motion+. Θεωρω οτι αξιζει την υπερβαση στο Budget

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ότι έχω δοκιμάσει σε Edifier αξίζει με το παραπάνω στα χρήματα του. Και φυσικά στις ίδιες κατηγορίες τιμής είναι ξεκάθαρα ανώτερα απο οτιδήποτε επώνυμο πχ JBL.

Για το συγκεκριμένο δεν ξέρω, αλλά λόγω των παραπάνω, δεν θα έλεγα όχι για την ποιότητα του.

Όποιος ενδιαφέρεται ας δει review:

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Ότι έχω δοκιμάσει σε Edifier αξίζει με το παραπάνω στα χρήματα του. Και φυσικά στις ίδιες κατηγορίες τιμής είναι ξεκάθαρα ανώτερα απο οτιδήποτε επώνυμο πχ JBL.

Για το συγκεκριμένο δεν ξέρω, αλλά λόγω των παραπάνω, δεν θα έλεγα όχι για την ποιότητα του.

Όποιος ενδιαφέρεται ας δει review:

Η αληθεια ειναι οτι απο 2 ηχεια edifier που εχω στη κατοχη μου ειμαι απιστευτα ευχαριστημενος,και αυτος ειναι ο λογος που σε ηχεια pc,multimedia,bluetooth ktlp θα αγοραζα με κλειστα τα μάτια πάλι απ την εταιρεία. Απογοήτευση για μενα δυστυχως τα ακουστικα της τα neobuds τα οποια χωρις ποτε να χτυπηθουν,βραχουν,και με πολυ σποραδικη χρηση χαλασε το ενα ακουστικο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...