Vasilisxd Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 On 19/08/2023 at 08:17, atypicalcoder said: Νομίζω τα Γερμανικά αυτοκίνητα θα αφήσουν πολύ πίσω την Tesla γιατί όσον αφορά το μηχανικό μέρος είναι πολύ μπροστά. Τι είναι ένα Γερμανικό αμάξι χωρίς οθόνες και AI? ένα γαμάτο αμάξι. Τι είναι ένα Tesla χωρίς οθόνες και ΑΙ? μάλλον ένα όχι τόσο ενδιαφέρον αμάξι. Δεν έχει μηχανικά μέρη με την κλασική έννοια ένα ηλεκτρικό αμάξι γι αυτό δεν έχει και Σέρβις όπως τα κανονικά αμάξια.
james01gr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 15 ώρες πριν, panoskatos είπε Η Stelvio είναι φοβερό αυτοκίνητο και δεν θα διαφωνήσω ότι ίσως είναι η καλύτερη στην κατηγορία αλλά μάλλον έχεις καιρό να ασχοληθείς με το Real Estate γιατί κ εκεί έχει ξεφύγει τελείως το πράγμα. Πάντως κουβέντα να γίνεται και τα Range Rover έχουν φοβερό εσωτερικό που σε κάποιες εκδόσεις είναι επιπέδου ποιότητας πολυτελής θαλαμηγου! Εμένα η Tesla μου είναι αδιάφορη γιατί γενικώς δεν γουστάρω τα αμιγώς ηλεκτρικά. Απλά παρακολουθώ τις εξελίξεις και μου δίνεται η δυνατότητα να τα οδηγό για να έχω πλήρη εικόνα. Επίσης τα range rover, πολύ όμορφα όμως πολλά προβλήματα σε θέματα αξιοπιστίας. Και όταν εννοώ διαμέρισμα προφανώς δεν μιλάω για 100μ2 Αθήνα. Επαρχία με 65κ βρίσκεις διαμερισματάκι σχετικά εύκολα. Πλεον έχουν απομεινει λίγες εταιρίες που δεν έχεις την επιλογή που είχες πριν κάποια χρόνια. Stellantis, renault, Vag, Toyota για τους πιο χαμηλά σε μπάτζετ. Μιλάμε για συνολικά 15 σήματα, εάν τα μετράω καλά. Και πρέπει να έχουν άνω του 60% των πωλήσεων αυτοκινήτων. Και ουσιαστικά χαρακτηριστικά αυτοκινήτων παρόμοια. Ε δεν είναι και προς όφελος μας όλο αυτό. Και είναι ένας από τους λόγους που έχουν πάρει την ανιουσα οι τιμές.
jimarass26 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Στις 20/8/2023 στις 2:45 ΠΜ, tapitas είπε Για το tesla να το δεχθώ, αλλά γιατί το iphone να θεωρείται είδος πολυτελείας; Το iphone ειναι ειδος πολυτελείας μόνο για αυτόν που δεν έχει πιστωτική για άτοκες....
tapitas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, jimarass26 είπε Το iphone ειναι ειδος πολυτελείας μόνο για αυτόν που δεν έχει πιστωτική για άτοκες.... Δηλαδή το να έχει κάποιος 700€ στην άκρη θεωρείται ότι κάνει πολυτελής ζωή;😂 Τι λέτε ρε παιδιά σοβαρευτείτε...
countass Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Στις 19/8/2023 στις 2:44 ΠΜ, BritGreek είπε Κυκλοφορούν πλέον πάρα πολλά Tesla και στην Ελλάδα, με Ελληνικές, αλλά και ξένες πινακίδες. Στη γειτονιά μου, υπάρχουν ήδη 12 Tesla και επίσης πολλά ηλεκτρικά μικρά BMW. Με την τιμή κιλοβατώρας στην Ελλάδα, εγώ προσωπικά που κάνω 70.000χλμ τον χρόνο δεν θα το επέλεγα και έχω επενδύσει σε diesel και φυσικό αέριο, χωρίς προβλήματα. Ίσως κάποιους άλλους τους εξυπηρετεί, αν και θεωρώ ότι το αρχικό κόστος κτήσης εξακολουθεί να είναι υπέρογκο για τα οικονομικά δεδομένα του μέσου Έλληνα. Εσύ μένεις Γλυφάδα και πιο πέρα, ή Νέα Ερυθραία και πιο βόρεια να φανταστώ!..
jimarass26 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Στις 24/8/2023 στις 12:26 ΜΜ, tapitas είπε Δηλαδή το να έχει κάποιος 700€ στην άκρη θεωρείται ότι κάνει πολυτελής ζωή;😂 Τι λέτε ρε παιδιά σοβαρευτείτε... Δεν το λέω εγώ ρε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα