Sophia49 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Καλησπερα! Έχω νοικιασει ενα σπιτι, και σημερα μου ειπε η ιδιοκτήτρια οτι μπηκε στο σπιτι. Οταν της ειπα να μπαίνει εν παρουσια μου, ειπε πως μπορεί να μπαίνει οποτε θελει. Νομίζω πως δεν ισχύει κατι τέτοιο, να μπουκαρει οποτε θέλει, χωρις να ενημερώνει και χωρις να ειμαι μεσα. Κανω λαθος; Υπαρχει καποιος νομος καπου ωστε να της το δειξω;
1comment Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Ότι χειρότερο να μένεις με το νοίκι πραγματικά. Καθημερινά ανοίγουν τόσα θέματα για προβλήματα. Τώρα στο δικό σου θέμα η λύση είναι απλή και λέγεται αλλαγή κλειδαριάς. Το σπίτι είναι δικό σου εφόσον το νοίκιασες και αυτό είναι όλο. Εκτός αν δεν έχει δηλωθεί πουθενά η μίσθωση... 1
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 12 λεπτά πριν, Sophia49 είπε Καλησπερα! Έχω νοικιασει ενα σπιτι, και σημερα μου ειπε η ιδιοκτήτρια οτι μπηκε στο σπιτι. Οταν της ειπα να μπαίνει εν παρουσια μου, ειπε πως μπορεί να μπαίνει οποτε θελει. Νομίζω πως δεν ισχύει κατι τέτοιο, να μπουκαρει οποτε θέλει, χωρις να ενημερώνει και χωρις να ειμαι μεσα. Κανω λαθος; Υπαρχει καποιος νομος καπου ωστε να της το δειξω; Κλειδαριά γιατί δεν έχεις αλλάξει;Ας σου δείξει αυτή πως έχει δικαίωμα να μπαίνει όποτε θέλει εν τη απουσία σου.
Bitbit Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 12 minutes ago, Sophia49 said: Υπαρχει καποιος νομος καπου ωστε να της το δειξω; δηλαδή πρέπει να της δείξεις κάποιο νόμο για το αυτονόητο. Τι καθόμαστε και συζητάμε ρε; Εμένα ο γείτονας μου θέλει να έρθει με 100 κιλα TNT να κάνει κάτι δοκιμές στις κολώνες της οικοδομής μου. Λες να ψάξω να βρω κανενα νόμο που να του το απαγορεύει;
dtk-386 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 14 λεπτά πριν, 1comment είπε Ότι χειρότερο να μένεις με το νοίκι πραγματικά. Καθημερινά ανοίγουν τόσα θέματα για προβλήματα. Τώρα στο δικό σου θέμα η λύση είναι απλή και λέγεται αλλαγή κλειδαριάς. Το σπίτι είναι δικό σου εφόσον το νοίκιασες και αυτό είναι όλο. Εκτός αν δεν έχει δηλωθεί πουθενά η μίσθωση... Δεν γεννήθηκαν όλοι με περιουσία κακούργα κοινωνία. 1
Dinos1973 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 35 minutes ago, Sophia49 said: Καλησπερα! Έχω νοικιασει ενα σπιτι, και σημερα μου ειπε η ιδιοκτήτρια οτι μπηκε στο σπιτι. Οταν της ειπα να μπαίνει εν παρουσια μου, ειπε πως μπορεί να μπαίνει οποτε θελει. Νομίζω πως δεν ισχύει κατι τέτοιο, να μπουκαρει οποτε θέλει, χωρις να ενημερώνει και χωρις να ειμαι μεσα. Κανω λαθος; Υπαρχει καποιος νομος καπου ωστε να της το δειξω; Αλλάζεις κλειδαριές άμεσα !
sphinxgr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 52 λεπτά πριν, Sophia49 είπε Καλησπερα! Έχω νοικιασει ενα σπιτι, και σημερα μου ειπε η ιδιοκτήτρια οτι μπηκε στο σπιτι. Οταν της ειπα να μπαίνει εν παρουσια μου, ειπε πως μπορεί να μπαίνει οποτε θελει. Νομίζω πως δεν ισχύει κατι τέτοιο, να μπουκαρει οποτε θέλει, χωρις να ενημερώνει και χωρις να ειμαι μεσα. Κανω λαθος; Υπαρχει καποιος νομος καπου ωστε να της το δειξω; Όταν μπαίνουμε μέσα σε ένα σπίτι που νοικιάζουμε, το πρώτο που κάνουμε είναι να αλλάζουμε κλειδαριά. Προφανέστατα κ δεν πρέπει να μπαινει (εκτός αν έχεις υπογράψει κάτι τέτοιο στο συμβόλαιο)
dtk-386 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 H κατοικία του καθενός είναι άσυλο. H ιδιωτική και οικογενειακή ζωή του ατόμου είναι απαραβίαστη. Kαμία έρευνα δεν γίνεται σε κατοικία, παρά μόνο όταν και όπως ορίζει ο νόμος και πάντοτε με την παρουσία εκπροσώπων της δικαστικής εξουσίας. https://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/To-Politevma/Syntagma/article-9/
SabotazNic Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, sphinxgr είπε (εκτός αν έχεις υπογράψει κάτι τέτοιο στο συμβόλαιο) Δεν έχει σημασία τι έχει γράφει στο συμβόλαιο, αν είναι αθέμιτος όρος και καταπατά νόμους. Πρόσβαση στο σπίτι έχει μόνο αυτός που μένει μέσα νόμιμα. Ο ιδιοκτήτης κανονίζει έλεγχο μόνο με παρουσία του ενοικιαστή.
momotis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, Sophia49 είπε Κανω λαθος; Ναι,που δεν έχεις δεί τη σωστή ταινία. 1
NikosKallithea Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Πάντα φταίει ο άλλος Μπηκες σε σπιτι και άφησες τις ιδιες κλειδαριές και σου φταίει η τρελή που μπουκαρει μέσα, και αν μπουκαρει καμία νύχτα με κανένα μαχαίρι 😁
SabotazNic Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 15 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Πάντα φταίει ο άλλος Μπηκες σε σπιτι και άφησες τις ιδιες κλειδαριές και σου φταίει η τρελή που μπουκαρει μέσα, και αν μπουκαρει καμία νύχτα με κανένα μαχαίρι 😁 Προσωπικά είχα αφήσει τις κλειδαριές. Είχα άριστη σχέση με το ιδιοκτήτη και είχε επισκευάσει τα πάντα στα 6 χρόνια που ήμουν μέσα. Είχα δώσει και κλειδί στους από πάνω για διάφορους λόγους, πέρα από το αν τα ξεχασω/χάσω
filip123go Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 1 hour ago, Sophia49 said: Καλησπερα! Έχω νοικιασει ενα σπιτι, και σημερα μου ειπε η ιδιοκτήτρια οτι μπηκε στο σπιτι. Οταν της ειπα να μπαίνει εν παρουσια μου, ειπε πως μπορεί να μπαίνει οποτε θελει. Νομίζω πως δεν ισχύει κατι τέτοιο, να μπουκαρει οποτε θέλει, χωρις να ενημερώνει και χωρις να ειμαι μεσα. Κανω λαθος; Υπαρχει καποιος νομος καπου ωστε να της το δειξω; Συμβόλαιο έχεις; Αν όχι μπορει να κάνει ότι θέλει. Spoiler Καλή Παρασκευούλα να χουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις