Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι σε αναζήτηση για το πρώτο μου αμάξι και θα ήθελα μια μικρή καθοδήγηση για το ποια μοντέλα είναι καλύτερα να κοιτάξω. Ψάχνω για μεταχειρισμένα από ιδιώτες, μέχρι €7000, βενζίνη και 5θυρο. Στη δουλειά ευτυχώς πηγαίνω με τα πόδια οπότε το θέλω περισσότερο για να κάνω καμιά βόλτα στην Αθήνα και στα περίχωρα. Μέχρι στιγμής με βάση τις τιμές έχω καταλήξει στα Aygo, i10, 107 όλα κατασκευής μετά το 10. 

Σκέφτομαι και το ενδεχόμενο αγοράς από automarin με δόσεις ανεβάζοντας το budget στις 10.000 αν δεν βρω κάτι αξιόλογο στο car. 

Επεξ/σία από kover
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, kover είπε

Μέχρι στιγμής με βάση τις τιμές έχω καταλήξει στα Aygo, i10, 107 όλα κατασκευής μετά το 10. 

Aυτά σου αρέσουν με βάση την τιμή που έχεις θέσει ή μόνο αυτά βρήκες? αν δεν βιάζεσαι ή αν ανέβει λίγο το μπάτζετ κοίτα και για Panda. Και μετά και για Celerio, Fabia, Micra αν πετύχεις κανένα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, kover είπε

Είμαι σε αναζήτηση για το πρώτο μου αμάξι και θα ήθελα μια μικρή καθοδήγηση για το ποια μοντέλα είναι καλύτερα να κοιτάξω. Ψάχνω για μεταχειρισμένα από ιδιώτες, μέχρι €7000, βενζίνη και 5θυρο. Στη δουλειά ευτυχώς πηγαίνω με τα πόδια οπότε το θέλω περισσότερο για να κάνω καμιά βόλτα στην Αθήνα και στα περίχωρα. Μέχρι στιγμής με βάση τις τιμές έχω καταλήξει στα Aygo, i10, 107 όλα κατασκευής μετά το 10. 

Σκέφτομαι και το ενδεχόμενο αγοράς από automarin με δόσεις ανεβάζοντας το budget στις 10.000 αν δεν βρω κάτι αξιόλογο στο car. 

Nα αποφυγεις τον τρικυνδρο της toyota γιατι και αυτος εβγαζε θεμα με καταναλωση λαδιου και σαν αμαξια δεν ειναι ολοκληρωμενα.. πχ δεν κατεβαινουν τα πισω παραθυρα.. Στις πορτες στο πανω μερος γυμνο/λαμαρινα. Καποια δεν ειχουν ντουλαπακι(μπορει να ειναι για πιο παλια μοντελα)

Για μενα οτι βρεις σε 1.2  ι10,20,picanto

Επεξ/σία από PLACEBO_89
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ημουν σε παρομοια αναζητηση για ενα φιλο, την περασμενη εβδομαδα, και δεν υπηρχε σχεδον τιποτα σε αυτη τη κατηγορια. Καταληξαμε σε ενα Μικρα του 15 και σε αυτο με αρκετες υποχωρησεις. Δυσκολη κατηγορια και δυσκολη εποχη. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
50 minutes ago, kover said:

μακρυά από automarin δεν θα αναφέρουμε εδώ τους λόγους απλά ψάξε στο διαδύκτιο για να τους βρεις !

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nabuko είπε

Aυτά σου αρέσουν με βάση την τιμή που έχεις θέσει ή μόνο αυτά βρήκες? αν δεν βιάζεσαι ή αν ανέβει λίγο το μπάτζετ κοίτα και για Panda. Και μετά και για Celerio, Fabia, Micra αν πετύχεις κανένα 

αυτά μου άρεσαν. θα κοιτάξω κι αυτά προτείνεις.

1 ώρα πριν, Dinos1973 είπε

μακρυά από automarin δεν θα αναφέρουμε εδώ τους λόγους απλά ψάξε στο διαδύκτιο για να τους βρεις !

ναι έχω διαβάσει διάφορα και οι τιμές τους είναι λίγο τσιμπημενες αλλά θα με βόλευε η αγορά με δόσεις.

Δημοσ.

suzuki swift, fiat punto, mitsubishi space star

και ανετα με χωρους ειναι, σχετικα καλο εξοπλισμο και τιμιες χρεωσεις για service και αξιοπιστα

σε οποιο μαντρα και να πας θα σου βρει λυση για δοσεις (μακαρι να βρεις με γραμματια) και αυτοι δουλειες θελουν να κανουν, μη κολλας σε automarin

• Confused 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, kover είπε

αυτά μου άρεσαν. θα κοιτάξω κι αυτά προτείνεις.

ναι έχω διαβάσει διάφορα και οι τιμές τους είναι λίγο τσιμπημενες αλλά θα με βόλευε η αγορά με δόσεις.

Υπάρχουν καλύτερες μάντρες για δόσεις, μακριά από αυτήν όπως σου είπε ο φίλος. Αν θες μας ακούς 

• Like 2
Δημοσ.
4 hours ago, kover said:

Ψάξε για subaru forester XT 2003-2007. Σε αυτά τα χρήματα αν είναι καλό συντηρημένο μιλάμε για ένα αμάξι με προδιαγραφές rally (impreza). Μακριά από μάντρες. Αν δεν έχεις 7000 μετρητά μην πάρεις αμάξι. Δεν θα μπορείς να το συντηρήσεις. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, spooker είπε

Ψάξε για subaru forester XT 2003-2007. Σε αυτά τα χρήματα αν είναι καλό συντηρημένο μιλάμε για ένα αμάξι με προδιαγραφές rally (impreza). Μακριά από μάντρες. Αν δεν έχεις 7000 μετρητά μην πάρεις αμάξι. Δεν θα μπορείς να το συντηρήσεις. 

έχω το ποσό και λίγα παραπάνω. για εμπορο σκεφτόμουν μόνο σε περίπτωση που πάρω ένα ακριβότερο αμάξι με δόσεις.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, spooker είπε

Πολλά κυβικά και πολλά έξοδα. Για πρώτο αυτοκίνητο είναι υπερβολή, πόσο μάλλον για τη χρήση που το θέλει ο TS. 

Δημοσ.
31 minutes ago, M A T R I X said:

Πολλά κυβικά και πολλά έξοδα. Για πρώτο αυτοκίνητο είναι υπερβολή, πόσο μάλλον για τη χρήση που το θέλει ο TS. 

Διαφωνώ για τα πολλά έξοδα. Ναι έχει ακριβό σήμα αλλά πολύ φτηνή συντηρηση, δεν βγάζει προβλήματα ειναι 4x4. Με συντηρητική οδήγηση καίει 7.7l/100km μετρημένα σε μεικτό κύκλο. Πολλά κυβικά = άνετο και ασφαλές αυτοκίνητο που μπορεί να κάνει ταξίδι σε εθνική και στα ελληνικά νησιά. Στα 7000 είναι το καλύτερο αυτοκίνητο που μπορεί να πάρει κάποιος μεταχειρισμένο. Τώρα τα περισσότερα είναι κουβάδες με φτηνό σήμα και κάθε μήνα στο συνεργείο. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, spooker είπε

Διαφωνώ για τα πολλά έξοδα. Ναι έχει ακριβό σήμα αλλά πολύ φτηνή συντηρηση, δεν βγάζει προβλήματα ειναι 4x4. Με συντηρητική οδήγηση καίει 7.7l/100km μετρημένα σε μεικτό κύκλο. Πολλά κυβικά = άνετο και ασφαλές αυτοκίνητο που μπορεί να κάνει ταξίδι σε εθνική και στα ελληνικά νησιά. Στα 7000 είναι το καλύτερο αυτοκίνητο που μπορεί να πάρει κάποιος μεταχειρισμένο. Τώρα τα περισσότερα είναι κουβάδες με φτηνό σήμα και κάθε μήνα στο συνεργείο. 

Δε διαφωνώ για τα περισσότερα, καλό αυτοκίνητο και σε καλύπτει στους περισσότερους τομείς, αν όχι σε όλους. Αλλά η συντήρηση δεν είναι σίγουρα φθηνή. Τα αμορτισέρ του μόνο κοστίζουν από 400-1000€ ανάλογα του τι θα βάλεις. Ας μην πάμε σε όλα τα υπόλοιπα που σε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας i10 κλπ ξεμπερδεύεις με 200-300€, ενώ σε αυτό θα θέλεις 500-600€...και τέλος η κατανάλωση του. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spooker είπε

Ψάξε για subaru forester XT 2003-2007.

Σιγά μη πάρει και τριαξονικό Σκάνια. 😄

Ο ts ψάχνει ένα μικρό αμαξάκι το οποίο θα είναι το πρώτο του. 

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 minutes ago, M A T R I X said:

Δε διαφωνώ για τα περισσότερα, καλό αυτοκίνητο και σε καλύπτει στους περισσότερους τομείς, αν όχι σε όλους. Αλλά η συντήρηση δεν είναι σίγουρα φθηνή. Τα αμορτισέρ του μόνο κοστίζουν από 400-1000€ ανάλογα του τι θα βάλεις. Ας μην πάμε σε όλα τα υπόλοιπα που σε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας i10 κλπ ξεμπερδεύεις με 200-300€, ενώ σε αυτό θα θέλεις 500-600€...και τέλος η κατανάλωση του. 

Σου μιλάω ως κάτοχος από το 2003. Το αυτοκίνητο ναι φοράει self leveling αμορτισέρ που ειναι ακριβότερα. Εγώ ακόμα δεν έχω αλλάξει αμορτισέρ ομως.... Το ι 10 κάθε 3 χρόνια θα θέλει καινούρια. Όπως και να έχει δεν μπορείς να συγκρίνεις ένα γιαπωνέζικο με τα hyundai. Η συγκεκριμένη γενιά forester είναι built to last. Σε βάθος χρόνου έχει πιο φτηνή συντηρηση. 

3 minutes ago, Nabuko said:

Σιγά μη πάρει και τριαξονικό Σκάνια. 😄

Ο ts ψάχνει ένα μικρό αμαξάκι το οποίο θα είναι το πρώτο του. 

Εγώ ξεκίνησα να οδηγαω με audi 80. Αυτές οι μπούρδες που όταν κάποιος ξεκινάει πρέπει να πάρει μικρό αυτοκίνητο είναι πεταμένα χρήματα. Το forester δεν είναι φοβερά μεγάλο. Τα αυτοκίνητα εκείνης της γενιάς δεν ήταν ογκώδη. Anyway ο TS θα κρίνει. Εμείς εδώ προτείνουμε με βάση την εμπειρία μας. 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...