GCX Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 49 λεπτά πριν, Titos301 είπε -χαχα αστειο ε; μολις απολυθηκες Άντε θα περιμένω πως και με πάρει η 🍎 Apple
gadgetseek Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Τι "καταπληκτικό" θα μας σερβίρει πάλι..; Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2023 από gadgetseek
Basilhs23___ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Ναι. Πάμε να θαυμάσουμε τα προϊόντα της Microsoft. Αρκεί να έχουν δωρεάν μπουφέ.
logistoulis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, svartevarg είπε Μπορείς να βάλεις τα 11 (κάνοντας bypass) και να είσαι σε dual boot, για να έχεις πιο ολοκληρωμένη άποψη. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις VM. Σε μηχάνημα με καλό επεξεργαστή και μνήμη πάνω από 8gb, τα 10 και τα 11 τρέχουν το ίδιο άριστα. Και τα 10 και τα 11 έχουν τα bugs τους, όπως είχαν και τα 7 και τα xp. Για τον απλό χρήστη ένα skin είναι τα 11 και τίποτα παραπάνω, εγώ δεν κατάλαβα κάποια ουσιαστική διαφορά
kinitos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 2 hours ago, Thresh said: Δεν θα έβαζα και στοίχημα πάντως. Θα δούνε. Όταν λέω να πουν χάλια Τ 11 οχι τώρα στο ιβεντ στο μέλλον λέω
anax111 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 4 ώρες πριν, atypicalcoder είπε Νόμιζα ότι η Microsoft "φεύγει" σιγά σιγά από το hardware και μάλιστα είχα διαβάσει και σχετική είδηση (δεν θυμάμαι αν ήταν εδώ). Αν ισχύει αυτό δεν νομίζω να την ένοιαζε να γνωστοποιήσει/διαφημίσει το event. Είχαν κάνει σχετική αναφορά οι "Τρεις στον Αέρα" σε κάποιο επεισόδιο. Αν τελικά παρουσιάσει hardaware σημαίνει ότι σίγουρα κανείς από τους τρεις δεν είναι ο κορυφαίος δημοσιογράφος τεχνολογίας όπως αρέσκονται να λένε σε κάθε επεισόδιο!
agiohorion Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 έχω ήδη λάβει την συγκεκριμένη πρόσκληση ! θα είμαι εκεί
CyanBlue Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Στις 18/8/2023 στις 1:17 ΜΜ, atypicalcoder είπε Νόμιζα ότι η Microsoft "φεύγει" σιγά σιγά από το hardware και μάλιστα είχα διαβάσει και σχετική είδηση (δεν θυμάμαι αν ήταν εδώ). Αν ισχύει αυτό δεν νομίζω να την ένοιαζε να γνωστοποιήσει/διαφημίσει το event. Πριν φύγει θα ονομάσει τα πάντα "Surface". Στα πατώματα 😀.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα