Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τέλος του καλοκαιριού πλησιάζει, και μαζί του έρχεται η ώρα για αρκετές τεχνολογικές εκδηλώσεις.

Η Microsoft έχει ξεκινήσει την αποστολή προσκλήσεων για μια "ειδική εκδήλωση" στη Νέα Υόρκη στις 21 Σεπτεμβρίου, χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες για το τι θα αποκαλύψει.

Είναι πάντως πιθανό ότι αυτή η εκδήλωση θα είναι η μεγάλη φθινοπωρινή παρουσίαση νέου hardware της Microsoft, όπου η εταιρεία παρουσιάζει συνήθως τις τελευταίες συσκευές Surface και άλλα προϊόντα της. Αν τελικά ισχύει κάτι τέτοιο, αυτό θα σήμαινε ότι η Microsoft επιστρέφει στο προηγούμενο χρονοδιάγραμμα της συγκεκριμένης εκδήλωσης την οποία διοργάνωνε μέχρι πρότινος στα τέλη Σεπτεμβρίου, με εξαίρεση την περσινή χρονιά όπου η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο. Στην ίδια εκδήλωση είναι πιθανό ότι η Microsoft να αναφερθεί στις διάφορες πρωτοβουλίες της για την τεχνητή νοημοσύνη, καθώς και να ανακοινώσει νέα χαρακτηριστικά για τα Windows 11.

Συνολικά, η φθινοπωρινή περίοδος υπόσχεται να είναι μια συναρπαστική περίοδος για τους λάτρεις της τεχνολογίας, με πολλά νέα προϊόντα και ανακοινώσεις που αναμένονται από μεγάλες εταιρείες. 

Η Apple αποκαλύπτει συνήθως τα τελευταία της iPhone στις αρχές με μέσα Σεπτεμβρίου, αλλά δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη την ημερομηνία. Η Google δεν έχει ανακοινώσει επίσης ημερομηνία για την εκδήλωσή της, αλλά αναμένεται να παρουσιάσει τις νέες συσκευές Pixel τους επόμενους μήνες. Η Amazon έχει προγραμματίσει εκδήλωση με ανακοινώσεις νέου hardware για τις 20 Σεπτεμβρίου, μία ημέρα πριν από την εκδήλωση της Microsoft. Επιπλέον, περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Meta Quest 3 θα αποκαλυφθούν στο Meta Connect στις 27 Σεπτεμβρίου. Επιπλέον, η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή έκθεση τεχνολογίας, η IFA, ανοίγει τις πύλες της την 1η Σεπτεμβρίου, με αρκετές εταιρείες του χώρου να ετοιμάζουν ήδη σχετικές ανακοινώσεις.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιες καινοτομίες και εξελίξεις θα αποκαλυφθούν τους επόμενους μήνες.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Super Moderators
Δημοσ.

Ίσως ανακοινώσει και Win12. Υποτίθεται ότι γύρισαν στο 3 year release cycle, οπότε του χρόνου το Φθινόπωρο ίσως κυκλοφορήσουν.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θυμάμαι τότε σε μια ειδική εκδήλωση που παρουσίασαν τα win και έφαγαν στην παρουσίαση μπλε οθόνη 

Σεπτέμβριος ήταν θαρρώ

Επεξ/σία από pao13
  • Like 2
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Είναι πάντως πιθανό ότι αυτή η εκδήλωση θα είναι η μεγάλη φθινοπωρινή παρουσίαση νέου hardware της Microsoft, όπου η εταιρεία παρουσιάζει συνήθως τις τελευταίες συσκευές Surface και άλλα προϊόντα της. Αν τελικά ισχύει κάτι τέτοιο, αυτό θα σήμαινε ότι η Microsoft επιστρέφει στο προηγούμενο χρονοδιάγραμμα της συγκεκριμένης εκδήλωσης την οποία διοργάνωνε μέχρι πρότινος στα τέλη Σεπτεμβρίου, με εξαίρεση την περσινή χρονιά όπου η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο. Στην ίδια εκδήλωση είναι πιθανό ότι η Microsoft να αναφερθεί στις διάφορες πρωτοβουλίες της για την τεχνητή νοημοσύνη, καθώς και να ανακοινώσει νέα χαρακτηριστικά για τα Windows 11.

Νόμιζα ότι η Microsoft "φεύγει" σιγά σιγά από το hardware και μάλιστα είχα διαβάσει και σχετική είδηση (δεν θυμάμαι αν ήταν εδώ). Αν ισχύει αυτό δεν νομίζω να την ένοιαζε να γνωστοποιήσει/διαφημίσει το event.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 hours ago, Thresh said:

Ίσως ανακοινώσει και Win12. Υποτίθεται ότι γύρισαν στο 3 year release cycle, οπότε του χρόνου το Φθινόπωρο ίσως κυκλοφορήσουν.

Νομίζω ότι κάποια αναφορά θα γίνει και σε Win12. Είναι εξάλλου απαραίτητη η αλλαγή με βάση τις εξελίξεις.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, svartevarg είπε

Νομίζω ότι κάποια αναφορά θα γίνει και σε Win12. Είναι εξάλλου απαραίτητη η αλλαγή με βάση τις εξελίξεις.

Πως το εννοείς είναι απαραίτητη? είμαι σε Windows 10 επειδή δεν το υποστηρίζει το μηχάνημα μου αλλά δεν με νοιάζει κιόλας γιατί φοβάμαι ότι δεν μπορώ να συνηθίσω τα περισσότερα κλικς που θες στα 11 για να κάνεις πράγματα.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 hours ago, Thresh said:

Ναι θα πει για τα 12 μιας και 21 ανάποδο του 12 ....Είναι μπροστά τα παιδιά εκεί.

Αντε να μας πει και για την ακτιβιζιον α και οτι θα αφήσει το cod και σε άλλους να παίζουν.

Α και ότι τα win 11 είναι το καλύτερο λειτουργικό.

Μόλις βγει το 12 θα πει ήταν μάπα τα 11 αλλά δεν πειράζει παιδια που σας τα βάζαμε με το ζόρι.κλασικα νομίζω πράγματα από την μαικ

• Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, kinitos said:

Μόλις βγει το 12 θα πει ήταν μάπα τα 11 αλλά δεν πειράζει παιδια που σας τα βάζαμε με το ζόρι.

Και τα 10 με το ζόρι έμπαιναν αν θυμάσαι. Βγήκαν να πουν κάτι αντίστοιχο όταν κυκλοφόρησαν τα 11? Ασφαλώς κι όχι...

1 hour ago, svartevarg said:

Νομίζω ότι κάποια αναφορά θα γίνει και σε Win12. 

Αν θέλουν να τηρήσουν το 3 year release cycle, λογικά θα γίνει...

• Like 2
Δημοσ.
1 minute ago, Thresh said:

Και τα 10 με το ζόρι έμπαιναν αν θυμάσαι. Βγήκαν να πουν κάτι αντίστοιχο όταν κυκλοφόρησαν τα 11? Ασφαλώς κι όχι...

Αν τελικά τηρηθεί το 3 year release cycle, λογικά θα γίνει...

Οχο για τα 10 αλλά έχουν πει αυτό για τα 8 για τα σβηστα για τα me για τα windows phone ε θα το πουν και για τα 11 διότι οκ δεν είναι τόσο χάλια όσο τα παραπάνω αλλά χειρότερα από 10 .

Και δεν μιλάω μόνο αν λειτουργούν χωρίς ιδιαίτερα θέματα.

Αλλα για λαθος λογικη σε pc .ψαχνεις να βρεις πραγματα που επρεπε να μην θες πανω απο 5 δευτερολεπτα .1ε1ευτηχως δουκευει καλα το search.

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, kinitos said:

ε θα το πουν και για τα 11

Δεν θα έβαζα και στοίχημα πάντως.

• Like 3
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, atypicalcoder είπε

Πως το εννοείς είναι απαραίτητη? είμαι σε Windows 10 επειδή δεν το υποστηρίζει το μηχάνημα μου αλλά δεν με νοιάζει κιόλας γιατί φοβάμαι ότι δεν μπορώ να συνηθίσω τα περισσότερα κλικς που θες στα 11 για να κάνεις πράγματα.

Μπορείς να βάλεις τα 11 (κάνοντας bypass) και να είσαι σε dual boot, για να έχεις πιο ολοκληρωμένη άποψη. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις VM.
Σε μηχάνημα με καλό επεξεργαστή και μνήμη πάνω από 8gb, τα 10 και τα 11 τρέχουν το ίδιο άριστα.
Και τα 10 και τα 11 έχουν τα bugs τους, όπως είχαν και τα 7 και τα xp.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pao13 είπε

θυμάμαι τότε σε μια ειδική εκδήλωση που παρουσίασαν τα win και έφαγαν στην παρουσίαση μπλε οθόνη 

Σεπτέμβριος ήταν θαρρώ

Μηνα δεν θυμαμαι , αλλα παρουσιαζαν το Plug and Play και βγηκε (επιτηδες) Plug and pray .

Μαλλον στημενη αυτη η μπλε οθονη , απεφερε τεραστια δωρεαν διαφημιση σε ολο τον Κοσμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...