andreas1gr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 50 λεπτά πριν, theseus-gr είπε Αυτό θα ίσχυε αν είχα πάει εγώ στο κατάστημα και έβλεπα το χάλι. Εφόσον το προϊόν ήρθε στο σπίτι (από λάθος εκτίμηση της συντρόφου μου το παραδέχομαι) ο υπάλληλος, όπως έγραψα στο αρχικό μου post, μου είπε να το πάω πίσω, να το στείλει στα κεντρικά για έλεγχο και μετά από 5-10 εργάσιμες να μου το αντικαταστήσουν ή να μου επιστρέψουν τα χρήματα μου, αν εκείνοι θεωρούν πως έτσι πρέπει να γίνει. Πολύ σωστά απάντησε ο υπάλληλος. Από την στιγμή που το προϊόν έφυγε απο το κατάστημα, μπορεί να ανοίχτηκε, να κτυπήθηκε κλπ κλπ… Οπότε το κατάστημα, εάν εσύ μετάνιωσες για την αγορά, πρέπει να κάνει τσεκ στο προϊόν που επιστρέφεις για να δει ότι βρίσκετε σε τέλεια κατάσταση… Αυτό δεν θα γίνονταν εάν ακόμα και αφού είχε πληρώσει, έβλεπε την «άθλια» κατάσταση του πακέτου και αρνιόταν την παραλαβή του. Τότε απλά θα γίνονταν επιστροφή των χρημάτων.
1comment Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, theseus-gr είπε Δεν είχε καν ταινία ασφαλείας η συσκευασία. Δεν είπα ότι την έβγαλε το e-shop και την ξαναέβαλε. Αυτό που λες δεν έχει να κάνει. Κι εγώ σου λέω ότι ήταν προϊόν βιτρίνας. Οπότε απλά το έβαλαν σε μια συσκευασία οποιαδήποτε και σου το έστειλαν. Εγώ έχω eshop με παπούτσια-τσάντες-αξεσουαρ. Όταν βγάζω μια τσάντα από τη βιτρίνα και τη στέλνω, προφανώς δεν έχει συσκευασία και απλά τη βάζω μέσα στη σακούλα αποστολής. Ή να πω για τα παπούτσια που αρκετά είναι δοκιμασμένα από προηγούμενους πελάτες και δεν είναι πάντα σε σφραγισμένη συσκευασία ή λείπουν τα εσωτερικά χαρτιά. Εφόσον δεν μας λες τι προϊόν είναι, εγώ προσωπικά δικαιολογώ και τη μη σφραγισμένη συσκευασία και τις εκδορές που λες (λόγω βιτρίνας). Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2023 από 1comment
LouCi4er Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, theseus-gr είπε Γιατί συγκεκριμένα κουρευτική μηχανή; Αυτό ακριβώς λέω να προσέξει ο κόσμος. Να μην την πατήσει όπως την πάτησα εγώ. Το παραδέχομαι πως κακώς το παραλάβαμε. Το περίεργο είναι γιατί ο υπάλληλος δεν εμφάνιζε το προϊόν πριν την πληρωμή. Θα μου το απαντήσει κάποιος; Αν έχω το δικαίωμα, δεν θα ήθελα να αναφέρω περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το προϊόν!!! Εξάλλου το κύριο θέμα δεν είναι το προϊόν, αλλά ότι ο υπάλληλος δεν εμφάνιζε το προϊόν πριν την πληρωμή και επικαλέστηκε πολιτική της εταιρίας. Όσο και να το παραβλέπετε όλοι σας, εγώ θα είμαι εδώ να τονίζω. Μέχρι να πάρω κάποια απάντηση. Δεν είχε καν ταινία ασφαλείας η συσκευασία. Δεν είπα ότι την έβγαλε το e-shop και την ξαναέβαλε. Αφού όπως είπες δεν ήταν μεγαλης αξίας το προιον,προχωρα παρακάτω και ξέχνα το.Απλα άλλη φορά να προσέχεις τι παραλαμβάνεις, ή εσύ ή η σύντροφός σου.Όλο αυτό που περιγράφεις δεν ξέρω αν είναι πολιτική του eshop ή αν είναι του συγκεκριμένου eshop point (μήπως είστε γνώριμοι του υπαλλήλου εκεί?),παντως δεν συμβαίνει σε όλα τα eshop points. Σε αυτο που παραλαμβάνω εγώ,το παιδί με ρωτάει τι είναι,του λέω,πάει πίσω το φέρνει και μετα κόβει την απόδειξη.Αφου βγει το παραστατικό,στο τέλος τον πληρώνω.Ποτε δεν μου ζήτησε να τον πληρώσω πρώτα και μετά να μου φέρει αυτό που παρηγγειλα.Δεν υπερασπίζομαι το eshop αλλά από την στιγμή που δεν συμβαίνει παντού αυτό που περιγράφεις,τότε δεν είναι πολιτική του καταστήματος. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2023 από LouCi4er 1
Damianus Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Το πιο πιθανό να ήταν προϊόν επιστροφής από άλλο πελάτη . Απλά το επιστρέφεις και συ αν δεν είναι σε καλή λειτουργική κατάσταση και περιμένεις επιστροφή χρημάτων η αντικατάσταση . Μην περιπλέκετε τα πράγματα. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2023 από Damianus
imr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως πολλες φορές έχω παραγγείλει, τα έχω δει στο point και απλά τα επιστρέφω πίσω χωρίς να πληρωσω. Τελευταία φορά ένα τριποδο, αφού είδα στο κουτί ότι δεν μου κάνει από χαρακτηριστικά, απλά τους το έδωσα πίσω χωρίς φυσικα να πληρωσω Επίσης με επιστροφές δεν είχα θέμα η επιστροφή χρημάτων ηταν αμεση σε υπαναχωριση. Σε περίπτωση σέρβις πάλι επιστροφή χρημάτων ήταν σε λογικά πλαίσια. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2023 από imr
Προτεινόμενες αναρτήσεις