Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτηκα να μη τους πάρω καφετιέρα και να κάνω την διαφορά επιλέγοντας ρομαντικό ποτό

όμως δε πίνω και δεν έχω άποψη

πείτε ιδέες

μέχρι 2.5 κατοστάρικα 

• Super Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει Dom Perignion του '13 στα 253. Παράδειγμα, εδώ.

Αντέχει να μείνει κλειστή για καιρό, να την έχουν για κάποια επόμενη σημαντική στιγμή στη ζωή τους.

Πάντως, θεωρώ πως ένα τέτοιο δώρο πρέπει να απευθύνεται σε υψηλούς γνώστες για να εκτιμηθεί ανάλογα. Από εκεί και πέρα, όπως κρίνει ο καθένας.

• Like 4
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε

δεν είναι γιατρός

Κάνε το και θα το καταλάβει και ας μην είναι γιατρός.Μετρητά θα πιάσουν τόπο καλύτερα απο ένα μπουκάλι μπουρμπουλήθρες.

• Like 7
  • Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μετρητά θα πιάσουν τόπο καλύτερα απο ένα μπουκάλι μπουρμπουλήθρες.

είσαι πεζός,ρηχός και βλάχος bro

σε είχα για πιο μποέμ τύπο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε

Ετσι είμαι εγώ.Μπρουτάλ.

Επεξ/σία από Ukforthemoment
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι, όπως είχα πάρει κι εγώ ένα super ουίσκι για δώρο και το 'χαν πιει με κοαόλα. Και πήγα να πάθω εγκεφαλικό :P

Ακριβά ποτά παίρνουμε σε άτομα που γνωρίζουν και μπορούν να τα εκτιμήσουν. Και υπάρχει και εξειδίκευση - ένας που γνωρίζει από ουίσκι, δε σημαίνει ότι ξέρει αναγκαστικά και από αφρώδη, ή από μπύρα, ή οτιδήποτε άλλο. 

Οπότε, αν το ζευγάρι γνωρίζει από σαμπάνια, θα'ναι πολύ ωραίο δώρο. Αν δε γνωρίζει, ούτε θα το εκτιμήσουν, και χαμένη θα πάει. Πάντως για ζευγάρια στα οποία δεν υφίσταται έστω μέτρια οικονομική επιφάνεια, είμαι κι εγώ υπέρ του... «κασεριού». Ωραία τα δώρα, αλλά οι άλλοι θέλει να ξεκινήσουν οικογένεια, δε ξέρεις τι ανάγκες έχουν.

• Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Snoob είπε

Αντέχει να μείνει κλειστή για καιρό, να την έχουν για κάποια επόμενη σημαντική στιγμή στη ζωή τους.

Πάντως, θεωρώ πως ένα τέτοιο δώρο πρέπει να απευθύνεται σε υψηλούς γνώστες για να εκτιμηθεί ανάλογα. Από εκεί και πέρα, όπως κρίνει ο καθένας.

ποιο σημαντική στιγμή που να σηκώνει σαμπάνια εθιμοτυπικά για ζευγάρι δε μπορώ να σκεφτώ

το πρώτο παιδί θα είναι η επόμενη μεγάλη στιγμή αλλά δε νομίζω ότι κολλάει.

Αυτό το "απευθύνεται σε υψηλούς γνώστες" με κομπλάρει κάπως, είναι όπως ένα φίλο μου γιατρό που του έφεραν δώρο 

ένα κρασί του 2006 που κοστίζει όσο το αυτοκίνητό μου μεταχειρισμένο και είπε "δε πειράζει αν χάλασε θα το κάνω ξίδι"

Δημοσ.
1 minute ago, Ptolemaios1 said:

"δε πειράζει αν χάλασε θα το κάνω ξίδι"

Να γιατί γράφω αυτό:

5 minutes ago, Haldol said:

Ναι, όπως είχα πάρει κι εγώ ένα super ουίσκι για δώρο και το 'χαν πιει με κοαόλα. Και πήγα να πάθω εγκεφαλικό :P

Ακριβά ποτά παίρνουμε σε άτομα που γνωρίζουν και μπορούν να τα εκτιμήσουν.

:)

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Με έχουν κεράσει σε γάμο εκλεκτή σαμπάνια. Καλή ήταν, αλλά δεν έχω τις γνώσεις για να την εκτιμήσω πραγματικά.

Θέλω να πω, προφανώς θα με τιμούσε το ότι ένας φίλος σκέφτηκε να μου κάνει ένα τέτοιο εκλεκτό δώρο, αλλά δεν θα έπαυε να είναι τελείως έξω από τα γευσιγνωστικά "κυβικά" μου.

Παρενθετικά, θέλει συγκεκριμένο τρόπο φύλαξης (όπως κάθε κρασί που δεν πρόκειται να καταναλωθεί άμεσα), ποτέ όρθια η φιάλη, ποτέ σε ήλιο/ζέστη. Θέλει κλίση, ιδανικά να ακουμπά όλη τη βάση του φελού, σκιερό και δροσερό μέρος.

Δημοσ.

Krug ή Dom, να παρεις κάτι άλλο βάσει γευσιγνωσίας, καλύτερου value for money και λοιπές παπαρίτσες δεν έχει νόημα.

Βέβαια γνώμη μου καλύτερα δες αν μπορείς να τους κλείσεις/πληρώσεις τραπέζι σε fine dining όπου θα πιουν και ένα ποτήρι σαμπάνια και θα έχουν ολόκληρη την εμπειρία, γιατί αν πιουν ένα μπουκάλι σαμπάνια στον καναπέ με πατατάκια βλέποντας τηλεόραση, κρίμα τα λεφτά σου. 

Βέβαια θα εισαι πάντα ο περίεργος που πήρε... σαμπάνια για το ζευγάρι και όποιον άλλο το πουν

• Like 1
Δημοσ.
16 minutes ago, vs_skg said:

Krug ή Dom, να παρεις κάτι άλλο βάσει γευσιγνωσίας, καλύτερου value for money και λοιπές παπαρίτσες δεν έχει νόημα.

Βέβαια γνώμη μου καλύτερα δες αν μπορείς να τους κλείσεις/πληρώσεις τραπέζι σε fine dining όπου θα πιουν και ένα ποτήρι σαμπάνια και θα έχουν ολόκληρη την εμπειρία, γιατί αν πιουν ένα μπουκάλι σαμπάνια στον καναπέ με πατατάκια βλέποντας τηλεόραση, κρίμα τα λεφτά σου. 

Βέβαια θα εισαι πάντα ο περίεργος που πήρε... σαμπάνια για το ζευγάρι και όποιον άλλο το πουν

Ωραία ιδέα, συμφωνώ.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Snoob είπε

Υπάρχει Dom Perignion του '13 στα 253. Παράδειγμα, εδώ.

3 ώρες πριν, Ptolemaios1 είπε

3 ώρες πριν, Haldol είπε

Οπότε, αν το ζευγάρι γνωρίζει από σαμπάνια, θα'ναι πολύ ωραίο δώρο. Αν δε γνωρίζει, ούτε θα το εκτιμήσουν, και χαμένη θα πάει. 

3 ώρες πριν, Ptolemaios1 είπε

ποιο σημαντική στιγμή που να σηκώνει σαμπάνια εθιμοτυπικά για ζευγάρι δε μπορώ να σκεφτώ

3 ώρες πριν, Snoob είπε

Με έχουν κεράσει σε γάμο εκλεκτή σαμπάνια. Καλή ήταν, αλλά δεν έχω τις γνώσεις για να την εκτιμήσω πραγματικά.

1 ώρα πριν, Narayan είπε

Πάρε μία Moët, είναι και καλτ λόγω Τζούλιας Αλεξανδράτου 😏 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...