Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 minutes ago, HydroAVZ said:

Δηλαδή ας πούμε… ποια κονσόλα από αυτές που εχουν βγεί τα τελευταία χρόνια δεν αντιγράφει το switch…? 😂

Καλα η lenovo το έκανε τελείως ξεδιάντροπα  :P .
To stem deck πχ  εμένα μου θυμίζει περισσότερο game gear απ ότι switch ..

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, filip123go είπε

Καλα η lenovo το έκανε τελείως ξεδιάντροπα  :P .
To stem deck πχ  εμένα μου θυμίζει περισσότερο game gear απ ότι switch ..

Καλά η Lenovo ούτως ή άλλως ξεδιάντροπα κάτι πράγματα κάνει από πάντα… 😂 

Δημοσ.

Αντι για Legion Go θα μπορουσε να χρησιμοποιουσε το ThinkPad brand που της ανηκει, και να εκανε μια miniature εκδοχη του θρυλικου 701C με πτυσσομενο πληκτρολογιο ΚΑΙ controllers. Τοτε σιγουρα θα ξεχωριζε απ'τον ανταγωνισμο 😛
701c.gif.22ebab7b241551ea463040f21e2cfcff.gif

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε

Αφου από μονος σου το ειπες οτι περνάς certified, πως θα βρεις κατι που δεν παιζει;
Εγω δεν εκανα εγκατασταση τίποτα απο Steam περα απο 2-3 indie οπου κατεβασε την native Linux εκδοση και εψαχνα να βρω που στο καλο ειναι τα save μου. Δοκιμασα σιγουρα μια 70αρια τιτλους εκτος Steam και ετρεχε ενα 60%, τοσο παιχνιδια που ειναι ενα μονο exe, οσο και παιχνιδια που ηθελαν τρεξιμο απο φακελο (δηλαδη ενα exe και πολλες εξαρτησεις). Προφανως και οτι πρόγραμμα περνάς από το επισημο repo τρεχει καλά αφου δοκιμαστηκε πριν μπει εκεί.

Παίζω αρκετα jrpg και visual novel και πολλά είναι unsupported . Παίζουν άψογα με λίγο πειραματισμό στο proton. Συνήθως με proton experimental η παλιές εκδόσεις του proton είναι μια χαρά .Πρόσφατα παραδείγματα το ys7 και το tales of berseria .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Choronzoon είπε

Παίζω αρκετα jrpg και visual novel και πολλά είναι unsupported . Παίζουν άψογα με λίγο πειραματισμό στο proton. Συνήθως με proton experimental η παλιές εκδόσεις του proton είναι μια χαρά .Πρόσφατα παραδείγματα το ys7 και το tales of berseria .

Ναι γνωριζω από proton αλλά πολλα παιχνιδια απλά δεν ηθελαν.

Και ηταν και κουραστικο να πειραματιζεσαι συνεχεια, σε καποια φαση περασα μερικες δεκαδες παιχνιδια στη σειρά (κατα κανονα απο το GOG) και λεω "οτι παιξει", εντελει αυτο που ειδα ειναι οτι έχει αθλια συμβατοτητα με παιχνιδια προηγουμενης δεκαετιας. Το κρατησα ενα μηνα με SteamOS με καθημερινους πειραματισμους, δεν αξιζε τον κοπο. Ειχα φτιαξει και ενα cron job να μεταφερει ολα μου τα save σε εναν φακελο και απο εκει σε server κ δεν ετρεχε με τιποτα σε gaming mode οποτε εμπαινα απο το ενα mode στο αλλο καμποσες φορες την ημερα.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Like 1
Δημοσ.

Πολλά μεγάλα παιχνίδια δεν λειτουργούν με το SteamOS λόγω anticheat, βλέπε fifa, cod κτλ. Μπορείς να βάλεις windows αλλά η εμπειρία είναι τραγική.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

Ναι γνωριζω από proton αλλά πολλα παιχνιδια απλά δεν ηθελαν.

Και ηταν και κουραστικο να πειραματιζεσαι συνεχεια, σε καποια φαση περασα μερικες δεκαδες παιχνιδια στη σειρά (κατα κανονα απο το GOG) και λεω "οτι παιξει", εντελει αυτο που ειδα ειναι οτι έχει αθλια συμβατοτητα με παιχνιδια προηγουμενης δεκαετιας. Το κρατησα ενα μηνα με SteamOS με καθημερινους πειραματισμους, δεν αξιζε τον κοπο. Ειχα φτιαξει και ενα cron job να μεταφερει ολα μου τα save σε εναν φακελο και απο εκει σε server κ δεν ετρεχε με τιποτα σε gaming mode οποτε εμπαινα απο το ενα mode στο αλλο καμποσες φορες την ημερα.

Με μπαταρια ,drivers και gyro support πως είναι τα windows ? .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Choronzoon είπε

Με μπαταρια ,drivers και gyro support πως είναι τα windows ? .

Μπαταρία και drivers ολα αψογα. Το μόνο θεμα που υπαρχει ειναι πως μερικες φορες που κλεινεις ενα παραθυρο το ποντικι χανεται και πρεπει να κανεις ενα κλικ με το δαχτυλο στην οθονη αφης. Δε γινεται συχνα αλλά είναι υπαρκτό.

Η μπαταρία σε απλα indie οπως το Terraria πιανει 7 ώρες (και σε πιο απαιτητικα αλλά παλιά όπως με το Doom 3 που παιζω αυτον τον καιρό). Απο εκει και περα πεφτει με βαση τις απαιτησεις ενος παιχνιδιου με τη μιαμιση ωρα να ειναι το στανταρ σε AAA τίτλους.

Gyro δεν εχω δοκιμασει καθολου :D

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Azerothakis είπε

Εδώ πλέον με τα laptops πιάνουμε 2+ ώρες gaming πρέπει τα handheld να είναι τουλάχιστον στις 4+ ωρες. Αλλιώς δεν έχουν νόημα.

Λογικό, είναι ποιό λεπτά και ποιό μικρά σε μέγεθος από τα λάπτοπ.
Δεν υπάρχει περίπτωση να χωρέσουν αντίστοιχης χωρητικότητας μπαταρία.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, dpolal είπε

Λογικό, είναι ποιό λεπτά και ποιό μικρά σε μέγεθος από τα λάπτοπ.
Δεν υπάρχει περίπτωση να χωρέσουν αντίστοιχης χωρητικότητας μπαταρία.

Επιστροφή στα βασικά για μεγαλύτερη αυτονομία και prestige 🤣

Τί φαση η καινοτομία κόλλησε στην κίνηση;

Εάν καταφέρουν να βάλουν την τεχνολογία που αναφέρουν σε αυτό το καλούπι θα τους παραδεχτώ, όλες οι φορητές κονσόλες έχουν και κάποια σχεδιαστικά όρια για να είναι εύχρηστες ειδικά όταν απλά αντιγράφουν προηγούμενες ιδέες και δεν καινοτομούν, αλλιώς είναι απλά σαν να βάζουν χειριστήρια σε...tablet

psp.jpg

Επεξ/σία από Brainkill4r
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 hours ago, Brainkill4r said:

Επιστροφή στα βασικά για μεγαλύτερη αυτονομία και prestige 🤣

Τί φαση η καινοτομία κόλλησε στην κίνηση;

Εάν καταφέρουν να βάλουν την τεχνολογία που αναφέρουν σε αυτό το καλούπι θα τους παραδεχτώ, όλες οι φορητές κονσόλες έχουν και κάποια σχεδιαστικά όρια για να είναι εύχρηστες ειδικά όταν απλά αντιγράφουν προηγούμενες ιδέες και δεν καινοτομούν, αλλιώς είναι απλά σαν να βάζουν χειριστήρια σε...tablet

psp.jpg

Γιατί να βγάλουν κάτι τόσο δυνατό με 4.3 ίντσες οθόνη, που θα έχει για αν είναι στο μέγεθος του PSP, όταν ξέρουν ότι δεν θα πουλήσει? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...