Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λαμβάνοντας υπόψη μία σημαντική διαρροή που περιλαμβάνει φωτογραφίες του προϊόντος, μαθαίνουμε ότι η Lenovo πρόκειται σχετικά σύντομα να παρουσιάσει μία φορητή παιχνιδοκονσόλα με Windows για να ανταγωνιστεί τις κονσόλες ASUS ROG Ally και Steam Deck.

Η διαφορά σε σχέση με τις προτάσεις των ASUS και Valve είναι ότι η φορητή παιχνιδοκονσόλα της Κινέζικης εταιρείας διαθέτει αποσπώμενα χειριστήρια σαν το Nintendo Switch. Με την ονομασία Legion Go, θα βασίζεται σε ολοκαίνουριους επεξεργαστές Ryzen (Phoenix) της AMD, θα «τρέχει» Windows 11 ενώ αναμένεται στον εξοπλισμό της να περιλαμβάνονται kickstand, υποδοχή microSD, υποδοχή για ακουστικά και ένα ζευγάρι υποδοχών USB Type-C ενώ δεν απουσιάζουν πλήκτρα για την αυξομείωση της έντασης του ήχου. Δεν έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής άλλα στοιχεία για το hardware της φορητής παιχνιδοκονσόλας.

Lenovo_2.jpg

Όσον αφορά τα αποσπώμενα χειριστήρια, φαίνεται να υπάρχουν κουμπιά κατεύθυνσης στο αριστερό χειριστήριο και άλλα τέσσερα κουμπιά στο δεξί, δύο μοχλοί, σκανδάλες στο άνω τμήμα και στα πλαϊνά τους, μία επιφάνεια αφής τύπου trackpad στο δεξί χειριστήριο (ιδανική για τον χειρισμό των Windows 11) κ.ά. Η οθόνη αφής λέγεται ότι έχει διαγώνιο 8 ιντσών ενώ από πίσω υπάρχει μία σειρά από οπές για εξαερισμό. 

Lenovo_3.jpg

Σύμφωνα με μία παλαιότερη φήμη που είχε κυκλοφορήσει, η Lenovo σχεδίασε και κατασκεύασε μία φορητή παιχνιδοκονσόλα που δεν κυκλοφόρησε τελικώς. Οι εξελίξεις ωστόσο στην αγορά το τελευταίο διάστημα φαίνεται να άλλαξαν γνώμη στη Lenovo και τα αποσπώμενα χειριστήρια θα βοηθήσουν να ξεχωρίσει το προϊόν της από τον άμεσο ανταγωνισμό.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Είχα steam deck , και εν τέλει πήρα το gpd win4 το οποίο θεωρώ πιο μαζεμένο και από το rog ally που πάσχει από ασθένειες αδικαιολόγητες για μια τέτοια εταιρεία.Απο άποψη χρηστικότητας το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν κάνουν για κάποιον που θέλει να παίξει απλά διότι όλα θέλουν tweak

• Like 2
Δημοσ.
19 minutes ago, forgotten said:

Είχα steam deck , και εν τέλει πήρα το gpd win4 το οποίο θεωρώ πιο μαζεμένο και από το rog ally που πάσχει από ασθένειες αδικαιολόγητες για μια τέτοια εταιρεία.Απο άποψη χρηστικότητας το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν κάνουν για κάποιον που θέλει να παίξει απλά διότι όλα θέλουν tweak

Spoiler

Το deck τι tweak θέλει βρε; Οτι "steam deck certified" έχω κατεβάσει, παίζουν όλα out of the box....

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, forgotten είπε

Windows σε Steam Deck και ξεμπερδεψες.

Το Linux απλα δεν κανει για παιχνιδια, οτι περνουσα στο Deck ηταν λοταρία αν θα παίξει (και δεν ηθελα να μεινω στο Steam οποτε περνουσα μεσω Lutris παιχνιδια απο διαφορες πηγες). Με τα 10ρια ειναι απλα θηριο, τρεχει τα πάντα, και τα Windows τρεχουν αψογα. Περνας και τα αγαπημενα σου προγραμματα και το εχεις σαν laptopακι για οταν δεν εισαι σπιτι.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το καλο με το νεο αυτο trend των φορητων pc κονσολων ειναι πως ισως δουμε τους 2230 σε προσιτη τιμη.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 3
Δημοσ.
2 hours ago, xaerialtwistx said:

Windows σε Steam Deck και ξεμπερδεψες.

Το Linux απλα δεν κανει για παιχνιδια, οτι περνουσα στο Deck ηταν λοταρία αν θα παίξει (και δεν ηθελα να μεινω στο Steam οποτε περνουσα μεσω Lutris παιχνιδια απο διαφορες πηγες). Με τα 10ρια ειναι απλα θηριο, τρεχει τα πάντα, και τα Windows τρεχουν αψογα. Περνας και τα αγαπημενα σου προγραμματα και το εχεις σαν laptopακι για οταν δεν εισαι σπιτι.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το καλο με το νεο αυτο trend των φορητων pc κονσολων ειναι πως ισως δουμε τους 2230 σε προσιτη τιμη.

Τι στο καλό περνούσατε ρε σεις και δεν σας έπαιζε.;; Έχω περάσει πάνω απο 50 certified παιχνίδια +emulations +Πρόγραμμα για να στριμαρω απο το ps5 και όλα παίζουν άψογα.... 

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, filip123go είπε

Τι στο καλό περνούσατε ρε σεις και δεν σας έπαιζε.;; Έχω περάσει πάνω απο 50 certified παιχνίδια +emulations +Πρόγραμμα για να στριμαρω απο το ps5 και όλα παίζουν άψογα.... 

Αφου από μονος σου το ειπες οτι περνάς certified, πως θα βρεις κατι που δεν παιζει;
Εγω δεν εκανα εγκατασταση τίποτα απο Steam περα απο 2-3 indie οπου κατεβασε την native Linux εκδοση και εψαχνα να βρω που στο καλο ειναι τα save μου. Δοκιμασα σιγουρα μια 70αρια τιτλους εκτος Steam και ετρεχε ενα 60%, τοσο παιχνιδια που ειναι ενα μονο exe, οσο και παιχνιδια που ηθελαν τρεξιμο απο φακελο (δηλαδη ενα exe και πολλες εξαρτησεις). Προφανως και οτι πρόγραμμα περνάς από το επισημο repo τρεχει καλά αφου δοκιμαστηκε πριν μπει εκεί.

Δημοσ.
5 minutes ago, xaerialtwistx said:

Αφου από μονος σου το ειπες οτι περνάς certified, πως θα βρεις κατι που δεν παιζει;
Εγω δεν εκανα εγκατασταση τίποτα απο Steam περα απο 2-3 indie οπου κατεβασε την native Linux εκδοση και εψαχνα να βρω που στο καλο ειναι τα save μου. Δοκιμασα σιγουρα μια 70αρια τιτλους εκτος Steam και ετρεχε ενα 60%, τοσο παιχνιδια που ειναι ενα μονο exe, οσο και παιχνιδια που ηθελαν τρεξιμο απο φακελο (δηλαδη ενα exe και πολλες εξαρτησεις). Προφανως και οτι πρόγραμμα περνάς από το επισημο repo τρεχει καλά αφου δοκιμαστηκε πριν μπει εκεί.

Spoiler

Κάνεις εγκατάσταση στο steam deck απο μη επίσημα repo..

Spoiler

Δεν παίζουν.

Spoiler

Surprised Pikachu | Know Your Meme

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, filip123go είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Κάνεις εγκατάσταση στο steam deck απο μη επίσημα repo..

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Δεν παίζουν.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Surprised Pikachu | Know Your Meme

Προφανως, γι'αυτο υπαρχει το desktop mode. Ειτε κανεις απο steam είτε από exe, tester είσαι, δεν αλλάζει κάτι.

Κανε εγκατασταση απο Steam 10 παιχνιδια που "δεν εχουμε συλλεξει στοιχεια για το αν παιζουν στο Steam Deck¨ και ελα πες μου ποσοστό επιτυχίας.

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...