Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Παρελαβα κι εγω και ειναι σουπερ για την τιμη του και εσκασε πανω που ημουν ετοιμος να αγορασω ενα.

1 ώρα πριν, naruto14 είπε

https://downloadcenter.samsung.com/content/UM/202306/20230614092433771/EB-P3400_UM_GLOBAL_Type_Rev.1.1_230502.pdf

Σε όποια θύρα θέλετε φορτίζεται το power bank ή άλλες συσκευές.

Ισχυει, φορτιζει σε οποιαδηποτε θυρα και μαλιστα μπορεις απο την αλλη θυρα να φορτιζεις ταυτοχρονα και το κινητο σου. Αυτην τη στιγμη δηλαδη φορτιζω το powerbank με τον φορτιστη του Note20 μου και με το καλωδιο του powerbank ταυτοχρονα το κινητο. Awesome!

• Like 3
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακόμη δεν έχω ενημέρωση για παραλαβή. 

Από Παρασκευή είμαι στο στάδιο Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Errik είπε

Αηδία, πέρα απο το οτι έχεις ενσωματωμένα καλώδια που δεν χρειάζεσαι να κρέμονται, άν χαλάσουν αυτά απλά πετάς και το powerbank μαζί τους. 

Τί αηδία, δε ρώτησα για τη μούρη του, για την ποιότητα ρώτησα, γιατί είναι εξαιρετική εταιρεία. Και πέρα από τα ενσωματωμένα (που εμένα ΜΕ ΒΟΛΕΎΟΥΝ, και ΔΕΝ κρέμονται αλλά κουμπωνουν μέσα), έχει και θύρες για καλώδια.

Επεξ/σία από alexx_bauer
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, d_gkal είπε

Ακόμη δεν έχω ενημέρωση για παραλαβή. 

Από Παρασκευή είμαι στο στάδιο Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ

Μίλα με κατάστημα απευθείας μπας και απλά δε σου έστειλαν μύνημα ποτέ αλλιώς με κεντρικό τηλεφωνικός κέντρο. Αν το έχει η speedex βέβαια το δέμα για να το πάει στο κατάστημα είναι φυσιολογική η καθυστερηση αν είσαι Αθήνα. Νέα Σμύρνη νέο κόσμο ας πούμε κάνουν μια βδομάδα 

• Thanks 1
Δημοσ.
12 hours ago, alexx_bauer said:

Τί αηδία, δε ρώτησα για τη μούρη του, για την ποιότητα ρώτησα, γιατί είναι εξαιρετική εταιρεία. Και πέρα από τα ενσωματωμένα (που εμένα ΜΕ ΒΟΛΕΎΟΥΝ, και ΔΕΝ κρέμονται αλλά κουμπωνουν μέσα), έχει και θύρες για καλώδια.

Η αηδία δεν με έπιασε για την εμφάνισή του αλλά για την ξεκάθαρα λάθος προσέγγιση στον σχεδιασμό ενός προιόντος. 

Άποψη ζήτησες, την προσωπική μου άποψη είπα! Δεν καταλαβαίνω που υπάρχει το πρόβλημα!

• Like 5
Δημοσ.

Αγόρασα 1 για all around χρηση. Η τιμή για αυτο που ερχεται είναι αξιοπρεπέστατη. Το pass through charging πολυ βολικό όπως επίσης και το power delivery για συσκευές όπως φωτογραφικές μηχανές κτλ. Επίσης ειναι και όμορφο

Δημοσ.

Το ειχα παρει απο you πριν δω τη προσφορα με ενα 20ρικο

Ωραιο design, γρηγορη φορτιση σε samsung και 2 θυρες που και να φορτισει και να φορτιστει μπορει + να γινεται passthrough

Επισης το κοντο καλωδιο το βαζεις και στις 2 θυρες οταν θες να το κουβαλησεις για να μη χαθει

• Confused 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Kag1ante είπε

Επισης το κοντο καλωδιο το βαζεις και στις 2 θυρες οταν θες να το κουβαλησεις για να μη χαθει

Δεν θα το πρότεινα σε καμία περίπτωση αυτό...

• Like 1
Δημοσ.
Στις 23/8/2023 στις 10:38 ΠΜ, Errik είπε

Η αηδία δεν με έπιασε για την εμφάνισή του αλλά για την ξεκάθαρα λάθος προσέγγιση στον σχεδιασμό ενός προιόντος. 

Άποψη ζήτησες, την προσωπική μου άποψη είπα! Δεν καταλαβαίνω που υπάρχει το πρόβλημα!

Τώρα που το διευκρινησες , κανένα πρόβλημα. Δεν είναι πάντως λάθος η προσέγγιση διότι εύκολα ξεχνά κανείς να πάρει καλώδια μαζί (πόσο μάλλον 4-5). 

Η αλήθεια είναι πως όταν ζήτησα άποψη,δεν εννοούσα γενικά αλλά από κάποιον που να το έχει. Κανείς;

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, k_dinos είπε

Δεν θα το πρότεινα σε καμία περίπτωση αυτό...

...στην ουσία το βραχυκυκλώνει αλλά η πλακέτα "το διαβάζει" κ ενεργοποιεί κάποια σχετική ασφάλεια, σωστά?

• Like 1
Δημοσ.

Και μένα μου φάνηκε τόσο προφανές και τόσο λάθος να το κάνω αυτό! Πάντως καλό το οτι δεν ζεσταίνεται/ ξεφορτίζει. 

Γινεται και "βαλιτσάκι mode" δηλαδη. 

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ προ ολίγου, βολικό σε μέγεθος, καλή αίσθηση στο χέρι, γρήγορη φόρτιση. Μικρό σε χορητικοτητα αλλά το ήξερα δεν ήθελα μεγαλύτερο γιατί θα ήταν και πιο ογκώδες. Για την τιμή της προφοράς είναι vfm. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...