Moderators stormrain Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Παρελαβα κι εγω και ειναι σουπερ για την τιμη του και εσκασε πανω που ημουν ετοιμος να αγορασω ενα. 1 ώρα πριν, naruto14 είπε https://downloadcenter.samsung.com/content/UM/202306/20230614092433771/EB-P3400_UM_GLOBAL_Type_Rev.1.1_230502.pdf Σε όποια θύρα θέλετε φορτίζεται το power bank ή άλλες συσκευές. Ισχυει, φορτιζει σε οποιαδηποτε θυρα και μαλιστα μπορεις απο την αλλη θυρα να φορτιζεις ταυτοχρονα και το κινητο σου. Αυτην τη στιγμη δηλαδη φορτιζω το powerbank με τον φορτιστη του Note20 μου και με το καλωδιο του powerbank ταυτοχρονα το κινητο. Awesome! 3
d_gkal Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Ακόμη δεν έχω ενημέρωση για παραλαβή. Από Παρασκευή είμαι στο στάδιο Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ
alexx_bauer Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Errik είπε Αηδία, πέρα απο το οτι έχεις ενσωματωμένα καλώδια που δεν χρειάζεσαι να κρέμονται, άν χαλάσουν αυτά απλά πετάς και το powerbank μαζί τους. Τί αηδία, δε ρώτησα για τη μούρη του, για την ποιότητα ρώτησα, γιατί είναι εξαιρετική εταιρεία. Και πέρα από τα ενσωματωμένα (που εμένα ΜΕ ΒΟΛΕΎΟΥΝ, και ΔΕΝ κρέμονται αλλά κουμπωνουν μέσα), έχει και θύρες για καλώδια. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2023 από alexx_bauer 1
Dcmpaira Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 4 ώρες πριν, d_gkal είπε Ακόμη δεν έχω ενημέρωση για παραλαβή. Από Παρασκευή είμαι στο στάδιο Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ Μίλα με κατάστημα απευθείας μπας και απλά δε σου έστειλαν μύνημα ποτέ αλλιώς με κεντρικό τηλεφωνικός κέντρο. Αν το έχει η speedex βέβαια το δέμα για να το πάει στο κατάστημα είναι φυσιολογική η καθυστερηση αν είσαι Αθήνα. Νέα Σμύρνη νέο κόσμο ας πούμε κάνουν μια βδομάδα 1
Errik Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 12 hours ago, alexx_bauer said: Τί αηδία, δε ρώτησα για τη μούρη του, για την ποιότητα ρώτησα, γιατί είναι εξαιρετική εταιρεία. Και πέρα από τα ενσωματωμένα (που εμένα ΜΕ ΒΟΛΕΎΟΥΝ, και ΔΕΝ κρέμονται αλλά κουμπωνουν μέσα), έχει και θύρες για καλώδια. Η αηδία δεν με έπιασε για την εμφάνισή του αλλά για την ξεκάθαρα λάθος προσέγγιση στον σχεδιασμό ενός προιόντος. Άποψη ζήτησες, την προσωπική μου άποψη είπα! Δεν καταλαβαίνω που υπάρχει το πρόβλημα! 5
Nick Nickolas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Αγόρασα 1 για all around χρηση. Η τιμή για αυτο που ερχεται είναι αξιοπρεπέστατη. Το pass through charging πολυ βολικό όπως επίσης και το power delivery για συσκευές όπως φωτογραφικές μηχανές κτλ. Επίσης ειναι και όμορφο
Kag1ante Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Το ειχα παρει απο you πριν δω τη προσφορα με ενα 20ρικο Ωραιο design, γρηγορη φορτιση σε samsung και 2 θυρες που και να φορτισει και να φορτιστει μπορει + να γινεται passthrough Επισης το κοντο καλωδιο το βαζεις και στις 2 θυρες οταν θες να το κουβαλησεις για να μη χαθει 1
k_dinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 14 ώρες πριν, Kag1ante είπε Επισης το κοντο καλωδιο το βαζεις και στις 2 θυρες οταν θες να το κουβαλησεις για να μη χαθει Δεν θα το πρότεινα σε καμία περίπτωση αυτό... 1
alexx_bauer Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Στις 23/8/2023 στις 10:38 ΠΜ, Errik είπε Η αηδία δεν με έπιασε για την εμφάνισή του αλλά για την ξεκάθαρα λάθος προσέγγιση στον σχεδιασμό ενός προιόντος. Άποψη ζήτησες, την προσωπική μου άποψη είπα! Δεν καταλαβαίνω που υπάρχει το πρόβλημα! Τώρα που το διευκρινησες , κανένα πρόβλημα. Δεν είναι πάντως λάθος η προσέγγιση διότι εύκολα ξεχνά κανείς να πάρει καλώδια μαζί (πόσο μάλλον 4-5). Η αλήθεια είναι πως όταν ζήτησα άποψη,δεν εννοούσα γενικά αλλά από κάποιον που να το έχει. Κανείς; 1
TechnoState Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 4 ώρες πριν, k_dinos είπε Δεν θα το πρότεινα σε καμία περίπτωση αυτό... ...στην ουσία το βραχυκυκλώνει αλλά η πλακέτα "το διαβάζει" κ ενεργοποιεί κάποια σχετική ασφάλεια, σωστά? 1
Kag1ante Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Το δοκιμαζω καιρο και δεν παθαινει κατι... ουτε δειχνει καποιο σημαδι οτι ζεσταινεται πχ 1
Errik Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Και μένα μου φάνηκε τόσο προφανές και τόσο λάθος να το κάνω αυτό! Πάντως καλό το οτι δεν ζεσταίνεται/ ξεφορτίζει. Γινεται και "βαλιτσάκι mode" δηλαδη.
doom26 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Παρέλαβα και εγώ προ ολίγου, βολικό σε μέγεθος, καλή αίσθηση στο χέρι, γρήγορη φόρτιση. Μικρό σε χορητικοτητα αλλά το ήξερα δεν ήθελα μεγαλύτερο γιατί θα ήταν και πιο ογκώδες. Για την τιμή της προφοράς είναι vfm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα