Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 minute ago, d_gkal said:

Για iPhone το προτείνετε;  

Επίσης ίδια ερώτηση για poco f4

Ναι και για τα 2 απλα για iphone θες εξτρα καλώδιο. Εγώ πήρα ενα να το έχω για όλες τις συσκευές.

Δημοσ.
34 minutes ago, vaggospro said:

Ναι και για τα 2 απλα για iphone θες εξτρα καλώδιο. Εγώ πήρα ενα να το έχω για όλες τις συσκευές.

Τι καλωδιο δηλαδή;  της συσκευής (iPhone) που έχω δεν κάνει; 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Αν είναι type c μια χαρά κάνει.. κ εγώ της συσκευής iphone βάζω και είναι μια χαρά

• Thanks 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, d_gkal είπε

Απο τη μέση της ζωής του iPhone 11 και μετά, το καλώδιο που δίνει η μηλοεταιρία είναι USB-C οπότε μια χαρά κάνει. Αν έχεις παλιότερη συσκευή, τότε το στοκ δε θα σου κάνει

Δημοσ.

Όχι, χρειάζεται κάθε λάπτοπ συγκεκριμένη ισχύ για να μπορέσει να φορτίσει (συνήθως τουλάχιστον 45W τα ultrabooks). 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα κι εγώ! Για 16 ευρουλακια πολύ καλό!! Ελαφρύ για μεταφορά, S22 Ultra κινητό, καλώδια usb-c σε όλες τις συσκευές που έχω, κινητά, ακουστικά κτλ. Τέλειο!

Επεξ/σία από pankostas
Δημοσ.
On 19/08/2023 at 18:37, nikosdet said:

Όχι, χρειάζεται κάθε λάπτοπ συγκεκριμένη ισχύ για να μπορέσει να φορτίσει (συνήθως τουλάχιστον 45W τα ultrabooks). 

Δεν ισχύει αυτό απαραίτητα. Πχ σε macbook μια χαρά το έχω"φορτίσει" απο αδύναμο Powerbank για κινητό. Μπορεί να μη φορτίζει απλά να χρησιμοποιεί το powerbank σαν έξτρα μπαταρία και να έχει περισσότερη αυτονομία. 

On 19/08/2023 at 12:25, alexx_bauer said:

Αηδία, πέρα απο το οτι έχεις ενσωματωμένα καλώδια που δεν χρειάζεσαι να κρέμονται, άν χαλάσουν αυτά απλά πετάς και το powerbank μαζί τους. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, qbalaskas είπε

image.png.d99d0febe625c5f64fe6d16c807fcaa2.png

Απο πού είναι αυτές οι οδηγίες? γιατί δεν έχω καταφέρει να βρώ κάποιο manual.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...