pigos23 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Καλημερα Προκειτε να αγορασω ενα jet ski κ ο πωλητης θα μου δωσει κ τραιλερ μαζι Τι πρεπει να προσεξω κατα την μεταβιβαση?? Το τραιλερ δεν εχει πινακιδες... Αλλα νομιζω εχει βεβαιωσεις απο μηχανικους κλπ Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς όταν λες πως "εχει βεβαιωσεις απο μηχανικους κλπ", αλλά: 1. Αν το τρέιλερ έχει χαρτιά (είτε άδεια κυκλοφορίας είτε σημείωμα έλξης) τότε μπορεί να μεταβιβαστεί στο όνομα σου και να βγει νέα άδεια. 2. Αν δεν έχει χαρτιά, δεν υπάρχει κάτι να προσέξεις γιατί δεν μεταβιβάζεται. Κάπου άκουσα ότι με αυξημένο κόστος μπορούν να βγάλουν άδεια και όσα δεν έχουν καθόλου χαρτιά, δεν το έχω επιβεβαιώσει όμως. Απευθύνσου καλύτερα σε μηχανολόγο, θα τον χρειαστείς σε κάθε περίπτωση. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2023 από Joshua21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα