kallair Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Pokemon640 είπε Είπες να ψάξω στο Google, ξανά-δες λίγο τι γράφεις : έψαξα, μάντεψε τι μου έβγαλε https://www.skroutz.gr/s/32833063/Xiaomi-Wanbo-X1-Projector-HD-me-Wi-Fi-kai-Ensomatomena-Icheia-Leykos.html Από εκεί και ύστερα, οι υπόλοιπες αερολογίες που γράφεις είναι παρεμβολές του μικροτσίπ που έχεις πάνω σου, καλό firmware update, σε αφήνω να "φτιαχτείς" μόνος σου στον καθρέφτη δεν γίνεται να μαντεύω τι αγοράζει κάποιος από aliexpress, bangood, temu, wish, ebay και δεν συμμαζεύεται.. Nα μαντεψεις στο πρωτο σου ποστ την αναλυση των 80 pixels, ηξερες ομως... Οπως και στο καπακι να μαντεψεις με απολυτη βεβαιοτητα ποιον εχω, αντι να ρωτησεις. Που δεν σου ειπα να μαντεψεις ποιον εχω αλλά να δεις τι μοντελα κυκλοφορουν πλεον γιατι ειχες μεινει στο τι κυκλοφορουσε πριν 3-4 χρονια...! και αντι να μπεις στο site της wanbo που σου ειπα, εκανες ενα search του κωλου για να πεταξεις την ατακα σου.. κλασσικος παντογνωστης insomniac! Καλό καλοκαιρι! Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2023 από kallair
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα