poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 4 hours ago, Doubt said: Ναι και θα βγαίνεις έξω με μια τηλεόραση και μια μπαλαντέζα παραμάσχαλα. ουτε καν.αν εχεις τα λεφτα η πριζουλα θα ειναι ετοιμη. ενω με αυτο στις 3 ωρες.παιδια διακοπη να γεμισουμε την tv. εναλλακτικα μπορει να βγαλουν και powerbank και να πουλανε. και εξω δεν θα βγαλεις την 27 να βλεπεις μονος σου.θα βγαλεις 40+. η 27 ειναι να βλεπω αγκαλια με την tv. to know us better
SabotazNic Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 14 ώρες πριν, poulinos είπε ετσι .πας διακοπες για να δεις τηλεοραση. καλα παμε 😛 14 ώρες πριν, dpolal είπε Αυτό μας έλειπε, σίγουρα. 14 ώρες πριν, gurgurant είπε Για να μεταφερεις παντα μαζι σου το χαζοκουτι χαχαχα Ειστε σε ενα τεχνολογικο site οπου σε καποιες κατηγοριες καποιοι σχολιαζουν τα playstation/xbox remote/cloud play και τα αξεσουαρ για απομακρυσμενο gaming 13 ώρες πριν, Odyss3us είπε μονο λοβοτομημενοι και οσοι δεν εχουν ηδη ενα λαπτοπ ή ενα ταμπλετ θα δωσουν πανω απο ενα χιλιαρικο για να παρουν αυτο😄 5 ώρες πριν, poulinos είπε αν εχω φραγκα παιρνω μια δευτερη τηλεοραση σε μικροτερες inches να ειναι 4k και το σπιτι θα εχει και πριζα ρευματος διπλα στην πισινα. η θα τσιμπησω ενα projector να γουσταρω και οχι το βαλιτσακι της lg. Για να εκατσαν να το σχεδιασουν αυτο, υπαρχει σιγουρα ηδη το κοινο που θα το αγορασει. Αν εχει επιτυχια ή οχι...
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Σωστά... Ε, όχι.και.να.μεινουμε χωρίς τις αμερόληπτες ...ειδήσεις των ΜΜΕ 😜
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 1 hour ago, SabotazNic said: Ειστε σε ενα τεχνολογικο site οπου σε καποιες κατηγοριες καποιοι σχολιαζουν τα playstation/xbox remote/cloud play και τα αξεσουαρ για απομακρυσμενο gaming Για να εκατσαν να το σχεδιασουν αυτο, υπαρχει σιγουρα ηδη το κοινο που θα το αγορασει. Αν εχει επιτυχια ή οχι... για το α.θα ελεγα οτι θα ηταν τεχνολογικο προιον αν ειχε αυτονομια 10 ωρες και αν η οθονη ηταν foldable.αυτο που εφτιαξαν ειναι λες και βγηκε απο την κινα.tv με μπαταριες σε βαλιτσα.πρωτοτυπια μηδεν τεχνολογια μηδεν.και κατι που σιγουρα θα εχει ξαναγινει πιο παλια. σιγουρα θα υπαρχει το κοινο.εδω καποιοι αγοραζαν απο το ebay συσκευασμενο αερα απο το χ βουνο. και σπιρτο που εχει καει να βαλεις για πουλημα καποιος θα το αγορασει αμα το πλασαρεις σωστα. ειδικα σε μερικες χωρες τετοια gadget εχουν πολυ επιτυχια
SabotazNic Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 11 λεπτά πριν, poulinos είπε λες και βγηκε απο την κινα Κοντά 1
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 1 hour ago, Mrs. Hyde said: Και για μουσική πίσω σ' αυτά. με μπαταριες λιθιου πλεον να αντεχει 3 ωρες 1 hour ago, SabotazNic said: Κοντά indeed.σωστοςςςς.
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 15 hours ago, SkaL- said: Εμένα μου αρέσει, πολύ καλή ιδέα για το εξοχικό , ειδικά αν σε έχουν κλέψει 2-3 φορές οι γύφτ.., συγνώμη οι Ρομά ήθελα να πω. Ή για να δεις κάναν αγώνα σε μπαλκόνι κήπο ή κάπου εκτός με την παρέα, κάνα θριλερακι καλοκαίρι σε εξωτερικό χώρο. Σνόμπαρα την ιδεα του προτζέκτορα για κάποιο λόγο, αλλά τελικά όταν τον δοκίμασα για καλοκαιράκι σε εξωτερικό χώρο είναι ωραία εμπερία. Νομίζω είναι καλύτερος για αυτή την χρήση από την τηλεόραση στην βαλίτσα. 1
Pokemon640 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 7 hours ago, kallair said: Παρα πολλα ειπες.. 30 πιξελ ειναι. μην πω 20.... FHD και υποστηριζει 4k input, επισης μπορεις και το ρυθμιζεις να δειχνει κ υπο γωνια. Το ΠΡΟΦΑΝΕΣ μειον του, ειναι οτι θελει σκοτεινο χώρο λογω λιγων lumens. Μαλλον εχεις καιρο να δεις τι παιζει στους προτζεκτορες. google wanbo να παρεις μια ιδεα. 1) άλλο input resolution, άλλο resolution στην έξοδο εικόνας του projector. Πολλοί κινεζοprojector γράφανε δήθεν HD και έπαιρνες ανάλυση 160x80 pixel. Γελούσε το gameboy από το συρτάρι μου. Ήταν ο ορισμός του scam. Πλέον υποχρεωτικά το αναφέρουν. Όσο γίνεται δηλαδή. 2) ο Wanbo που αναφέρεις είναι 720p. Για τα λεφτά του δεν περίμενα κάτι παραπάνω, από το gameboy που υπήρχε πριν 5-6 χρόνια είναι όντως μια σημαντική βελτίωση. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2023 από Pokemon640
kallair Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Pokemon640 είπε 1) άλλο input resolution, άλλο resolution στην έξοδο εικόνας του projector. Πολλοί κινεζοprojector γράφανε δήθεν HD και έπαιρνες ανάλυση 160x80 pixel. Γελούσε το gameboy από το συρτάρι μου. Ήταν ο ορισμός του scam. Πλέον υποχρεωτικά το αναφέρουν. Όσο γίνεται δηλαδή. 2) ο Wanbo που αναφέρεις είναι 720p. Για τα λεφτά του δεν περίμενα κάτι παραπάνω, από το gameboy που υπήρχε πριν 5-6 χρόνια είναι όντως μια σημαντική βελτίωση. 1&2) Εγω σου ανεφερα την αναλυση που εχει ο προτζεκτορας που πηρα. Kαι σου ειπα ποια εταιρεια να κοιταξεις για να δεις τι παιζει πλεον γιατι οι γνωσεις σου εχουν μεινει 3 χρονια πισω... Δεν σου ειπα ΠΟΤΕ ποιο μοντελο πηρα, η εταιρεια βγαζει 20 μοντελα.. απο 80 ευρώ μεχρι 600-700+... Πως εσυ μυρισες τα νυχια σου και σαν συγχρονη Πυθια βρηκες το μοντελο κ ειδες οτι ειναι 720p, μονο η μεγαλοσυνη σου μπορει να το εξηγησει. Αν θες πες μου κ τα νουμερα του τζοκερ να βγαλουμε τπτ... LOL Παρε και το μοντελο, Πυθια... 140€ απο την ευρωπαϊκη αποθηκη του cafago. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2023 από kallair
CyanBlue Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Για να μη χάνεις πουθενά το νέο πρόγραμμα reality των καναλιών που έρχεται. Ιδανικό θα ήταν να συνοδεύεται με καναπέ που φουκώνει μόνος του για "ολοκληρωμένη εμπειρία θέασης" 😆.
Odyss3us Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 23 hours ago, SabotazNic said: Για να εκατσαν να το σχεδιασουν αυτο, υπαρχει σιγουρα ηδη το κοινο που θα το αγορασει. Αν εχει επιτυχια ή οχι... εννοειται.. στο επομενο Barbie 2 θα το κουβαλαει ο Τζον-τζον στο πικνικ
CyanBlue Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 22 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Και για μουσική πίσω σ' αυτά. Αν βρεις κανένα παλιό, καλώς. Αυτά είναι κινεζιές χωρίς καν στερεοφωνικό ήχο (τι ήχο δηλαδή... 😆).
Pokemon640 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 5 hours ago, kallair said: 1&2) Εγω σου ανεφερα την αναλυση που εχει ο προτζεκτορας που πηρα. Kαι σου ειπα ποια εταιρεια να κοιταξεις για να δεις τι παιζει πλεον γιατι οι γνωσεις σου εχουν μεινει 3 χρονια πισω... Δεν σου ειπα ΠΟΤΕ ποιο μοντελο πηρα, η εταιρεια βγαζει 20 μοντελα.. απο 80 ευρώ μεχρι 600-700+... Πως εσυ μυρισες τα νυχια σου και σαν συγχρονη Πυθια βρηκες το μοντελο κ ειδες οτι ειναι 720p, μονο η μεγαλοσυνη σου μπορει να το εξηγησει. Αν θες πες μου κ τα νουμερα του τζοκερ να βγαλουμε τπτ... LOL Παρε και το μοντελο, Πυθια... 140€ απο την ευρωπαϊκη αποθηκη του cafago. Είπες να ψάξω στο Google, ξανά-δες λίγο τι γράφεις : Quote google wanbo να παρεις μια ιδεα. έψαξα, μάντεψε τι μου έβγαλε https://www.skroutz.gr/s/32833063/Xiaomi-Wanbo-X1-Projector-HD-me-Wi-Fi-kai-Ensomatomena-Icheia-Leykos.html Από εκεί και ύστερα, οι υπόλοιπες αερολογίες που γράφεις είναι παρεμβολές του μικροτσίπ που έχεις πάνω σου, καλό firmware update, σε αφήνω να "φτιαχτείς" μόνος σου στον καθρέφτη δεν γίνεται να μαντεύω τι αγοράζει κάποιος από aliexpress, bangood, temu, wish, ebay και δεν συμμαζεύεται..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα