Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία τα λέτε όλοι για τα τάμπλετ και τα λαπτοπ....τις 27 ίντσες τις προσπεράσατε όλοι...

Είναι που θα χαζεύετε σε 10 ή 15 ίντσες ταινία από 2 μέτρα απόσταση 🤣

Εγώ βλέπω και ωραίες επαγγελματικές εφαρμογές πάντως ειδικά για πωλητές και συναφή επαγγέλματα που πρέπει να κάνουν παρουσίαση σε γραφεία πελατών, επιχειρήσεων κλπ.

• Like 3
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, SkaL- είπε

Εμένα μου αρέσει, πολύ καλή ιδέα για το εξοχικό , ειδικά αν σε έχουν κλέψει 2-3 φορές οι γύφτ.., συγνώμη οι Ρομά ήθελα να πω. Ή για να δεις  κάναν αγώνα σε μπαλκόνι κήπο ή κάπου εκτός με την παρέα, κάνα θριλερακι καλοκαίρι σε εξωτερικό χώρο.

Θα πας να αραξεις 2 το μεσανυχτα στο νεκροταφειο του χωριου και θα βαλεις θριλερακι να δεις... προσωπικα με επεισε κ παω να βαλω παραγγελια! χαχαχα!

περα απ'την πλακα, εγω για τις διακοπές εχω πάρει κινεζοπροτζεκτορα των 150 ευρώ. αν δεν βγω, κάνω (οποιον τοιχο θελω) τηλεοραση και βλεπω καμια σειρα/ταινια/αγωνα. και τα πιτσιρικια μελλοντικα θα τον ευχαριστηθουν βλεποντας "θερινο σινεμα" στην αυλη του χωριου, απογευματοβράδυ.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

αν εχω φραγκα παιρνω μια δευτερη τηλεοραση σε μικροτερες inches να ειναι 4k και το σπιτι θα εχει και πριζα ρευματος διπλα στην πισινα. η θα τσιμπησω ενα projector να γουσταρω και οχι το βαλιτσακι της lg.

Ναι και θα βγαίνεις έξω με μια τηλεόραση και μια μπαλαντέζα παραμάσχαλα.

Music Video Lol GIF

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Doubt είπε

Ναι και θα βγαίνεις έξω με μια τηλεόραση και μια μπαλαντέζα παραμάσχαλα.

Music Video Lol GIF

Αυτος που εχει τα λεφτα, δεν θα δωσει 1000αρικο για να παρει ενα γκατζετακι. θα εχει ηδη μεριμνησει να εχει γινει η αντιστοιχη εγκατασταση κ να εχει τηλεοραση/προτζεκτορα στον εξωτερικο χωρο. σιγα μην τριγυρνα με μια βαλιτσα-τηλεοραση των τρομερων διαστασεων των ολοκληρων 27". γκατζετακι για τους geeks ειναι η συγκεκριμενη βαλιτσα για κανα roadtrip/camping. εξου και η ενσωματωμενη μπαταρια.

• Like 1
Δημοσ.

Συνδέεται με βίντεο?

Έχω κάτι βιντεοκασέτες.. μιλάμε.. Τσακ Νορις, Τζων Γουειν, Τσάκωνα και όλα τα επεισόδια της Λάμψης.

Α, και ένα πολεμικό ντοκιμαντέρ από την ΥΕΝΕΔ!

Δημοσ.
2 hours ago, kallair said:

περα απ'την πλακα, εγω για τις διακοπές εχω πάρει κινεζοπροτζεκτορα των 150 ευρώ.

150€? Τι ανάλυση έχει αυτός; 80 πιξελ η πολλά είπα; η οθόνη βλέπεται η θυμίζει σκακιέρα για να μπουν πιόνια; 😆

Δημοσ.
17 minutes ago, Pokemon640 said:

150€? Τι ανάλυση έχει αυτός; 80 πιξελ η πολλά είπα; η οθόνη βλέπεται η θυμίζει σκακιέρα για να μπουν πιόνια; 😆

Δεν κατάλαβα, είναι λίγα τα 80 pixels?

Εδώ άλλοι παίζουν dark souls με ανάλυση 1 pixel :

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Evangelos Anagnostou είπε

Μια χαρά προιόν για περιορισμένο κοινό.

Η ιδέα ότι στις διακοπές δεν κοιταμε οθόνες είναι τόσο 80ies, αφορά τους σιτεμέν... ε ώριμους των 40+ ετών.

Εδω είναι θέμα χρόνου σε λίγο καιρό να ακούσουμε το "στην εποχή μου κυκλοφορούσαμε με smartphones στην παραλία, εφευγε και λιγο το μάτι μας, δεν κυκλοφορούσαμε με VR μασκες σαν ζομπι στην μάπα όπως τώρα."

Νομίζω ότι όλοι στις διακοπές πάντα κοιτάμε οθόνες. Απλά κάποτε ήταν καθοδικού σωλήνα και έτσουζαν τα μάτια.

Αυτό που λες, το δεύτερο, μου θυμίζει αυτό που άκουσα πρόσφατα για τα ηλεκτρικά και για τα αυτοκίνητα με αυτόματο σασμάν ότι δεν έχουν ιπποδύναμη ή ότι χαλάνε εύκολα σε σχέση με τα κλασικά αυτοκίνητα που έχουν σασμάν (δεν τα φτιάχνουν όπως τα παλιά) και άλλες αηδίες.
Κάτι παρόμοιο πίστευαν κάποιοι για την οθόνη αφής στα smartphone σε σχέση με τα κινητά τηλέφωνα με κουμπιά.

Δημοσ.

θα μας βάλουν τσιπάκι στα οπίσθια όποτε αυτό δεν χρειάζεται.

Θα τραβάς το δεξί αυτί θα κανείς βιντεοκλήση. και το αριστερό θα ανοίγει Ευαγγελάτο.

θα είναι όλα σε ένα. όποτε θα απολαμβάνουμε την ζωή που μας προσφέρει ο θεός...δεν θα χάνουμε ειδοποιήσεις της τούνι Και της κάθε άχρηστης πληροφορίας  και τα στορι κάθε βλαμμένου με ποτά και ηλιοβασίλεματα.

θα τρως efood και θα πηδάς κούκλες με vr γυαλια.

lg που ζεις;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pokemon640 είπε

Παρα πολλα ειπες.. 30 πιξελ ειναι. μην πω 20....
FHD και υποστηριζει 4k input, επισης μπορεις και το ρυθμιζεις να δειχνει κ υπο γωνια. Το ΠΡΟΦΑΝΕΣ μειον του, ειναι οτι θελει σκοτεινο χώρο λογω λιγων lumens.

Μαλλον εχεις καιρο να δεις τι παιζει στους προτζεκτορες. google wanbo να παρεις μια ιδεα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...