ChristosVl Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 22 ώρες πριν, a_f_a είπε Αυτόματο. Να μου έλεγες δίπορτο, χαμηλό για να βγάλεις γουστα να το καταλάβω. Τον οικογενειομεταφορέα τι να τον κάνεις χειροκίνητο; 2 αυτόματα έχω τωρα, δε πάω πίσω σε χειροκίνητο. αφου τα εχεις και τα δυο αυτοματα εννοειται δεν πας πισω 21 ώρες πριν, Sta είπε Αυτόματο. Απλά αν το πάρεις μετά δε γυρνάς χειροκίνητο να ξέρεις. Νόμος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Αν μιλάμε για κανονικό suv, τότε χειροκίνητο κιβώτιο και επιπλέον κιβώτιο- διαφορικό για την εμπλοκή της τετρακινσης και των "κοντων" σχέσεων. Όποιος κουράζεται με το χειροκίνητο να προσλάβει οδηγό 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 28 minutes ago, Maurikycli said: Αν μιλάμε για κανονικό suv, τότε χειροκίνητο κιβώτιο και επιπλέον κιβώτιο- διαφορικό για την εμπλοκή της τετρακινσης και των "κοντων" σχέσεων. Όποιος κουράζεται με το χειροκίνητο να προσλάβει οδηγό 😕 Κανονικό Offroad εννοείς φαντάζομαι, όχι κανονικό SUV. Που ακόμη και για κανονικό offroad, το χειροκίνητο δεν έχει κανένα πλεονεκτήμα! Άμα θέλεις να βάλεις πρώτη η δεύτερη και να ελέγχεις μόνος σου τις ταχύτητες, το κανεις και με το αυτόματο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Backpacker Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Απόρω τι το συζητάς κιόλας. Αυτόματο και ξένοιασες. Ξεκούραστη οδήγηση στην πόλη. Ξεκούραστα παρκαρίσματα και σε ανηφόρες-κατηφόρες. Εγώ mini cooper S εχω που ειναι καθαρα σπορ αμαξι (σαν καρτ ειναι βασικα η οδηγηση του) και παλι μονο αυτόματο!! Δεν υπάρχει η ευκολία. Ούτως ή αλλως καταργούνται στην ουσια τα χειροκίνητα με τον ερχομό των ηλεκτρικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristosVl Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 1 hour ago, Backpacker said: Απόρω τι το συζητάς κιόλας. Εγραψα πιο πανω,για να παρω γνωμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Αν σου βγάλει βλάβη το αυτόματο όμως...θα τσούξει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 21 minutes ago, bill999r said: Αν σου βγάλει βλάβη το αυτόματο όμως...θα τσούξει.... χιλιες φορες να τσουξει αλλα να απολαυσει την ευκολια που προσφερει παρα να μην τσουξει και να ανακατεύεις τον τραχανα χωρις λογο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilllis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 5 ώρες πριν, Maurikycli είπε Αν μιλάμε για κανονικό suv, τότε χειροκίνητο κιβώτιο και επιπλέον κιβώτιο- διαφορικό για την εμπλοκή της τετρακινσης και των "κοντων" σχέσεων. Όποιος κουράζεται με το χειροκίνητο να προσλάβει οδηγό 😕 ερχεσαι να μου οδηγας 2-3 ωρες την ημερα να κανεις και τα γουστα σου στην αττικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gakost Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 11 minutes ago, bill999r said: Αν σου βγάλει βλάβη το αυτόματο όμως...θα τσούξει.... Έχεις ένα δίκιο αλλά με αυτό το σκεπτικό ψάχνεις Corolla του 90 με μανιβέλα σε όλα τα παράθυρα. Και τα ηλεκτρικά παράθυρα είναι ακριβά να τα φτιάξεις. Και αν σου κάτσει βροχή και δεν ανεβαίνει (παθών) εκεί να δεις γλυκά. Το κόστος συντήρησης είναι κάτι που πρέπει να αποδεχθείς σε ένα καινούργιο αυτοκίνητο. Επίσης το τι αυτοκίνητο θα πάρεις πρέπει να είναι αντίστοιχο της οικονομικής σου κατάστασης. Πχ ένα ανταλλακτικό για Mercedes είναι πολλαπλάσια ακριβότερο για ένα Hyundai . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 13 λεπτά πριν, vasilllis είπε ερχεσαι να μου οδηγας 2-3 ωρες την ημερα να κανεις και τα γουστα σου στην αττικη? Για ποιο αυτοκίνητο μιλάμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 17 λεπτά πριν, Black Demis είπε χιλιες φορες να τσουξει αλλα να απολαυσει την ευκολια που προσφερει παρα να μην τσουξει και να ανακατεύεις τον τραχανα χωρις λογο Όταν τα εσταξα για το δικό μου πάντως, προτιμούσα όχι τραχανά, αλλά κ φασολάδα να ανακαταευα... 14 λεπτά πριν, gakost είπε ανταλλακτικό για Mercedes είναι πολλαπλάσια ακριβότερο για ένα Hyundai Δυστυχώς στο αυτόματο δεν πάει έτσι... Είτε είναι φθηνό το αυτοκίνητο σου είτε ακριβό η επισκευή του αυτόματου κιβωτίου κοστίζει πολύ... Όσον αφορά εμένα από τα 2 αυτοκίνητα που έχουμε το ένα είναι αυτόματο κ το άλλο χειροκίνητο. Σίγουρα απολαμβάνω πολύ περισσότερο το αυτόματο, αλλά από την άλλη το φοβάμαι κιόλας μην μου βγάλει κανέναν παπά... Το χειροκίνητο από την άλλη το βάζω μπροστά κ φεύγω.... χωρίς δεύτερες σκέψεις..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Just now, bill999r said: Όταν τα εσταξα για το δικό μου πάντως, προτιμούσα όχι τραχανά, αλλά κ φασολάδα να ανακαταευα... βασικα ειναι το πως και ποσο εκτιμαει ο καθενας την ευκολια ..... + ποσες ωρες οδηγαει και ποσο συχνα..... αυτος ειναι σοβαρος παραγοντας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, Black Demis είπε βασικα ειναι το πως και ποσο εκτιμαει ο καθενας την ευκολια ..... + ποσες ωρες οδηγαει και ποσο συχνα..... αυτος ειναι σοβαρος παραγοντας Συμφωνώ... Έτσι ακριβώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilllis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 16 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Για ποιο αυτοκίνητο μιλάμε; ενα peugeot bipper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristosVl Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 1 hour ago, bill999r said: Αν σου βγάλει βλάβη το αυτόματο όμως...θα τσούξει.... εννοειται 1 hour ago, Black Demis said: χιλιες φορες να τσουξει αλλα να απολαυσει την ευκολια που προσφερει παρα να μην τσουξει και να ανακατεύεις τον τραχανα χωρις λογο ε ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα