Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα μενω σε χωριο και η ταχυτητα ιντερνετ που προσφερει προς το παρων η κοσμοτε-forthnet ειναι μεχρι 24αρα. Εχω Forthnet 24ara και θελω να αναβαθμισω καθως λογο δουλειας χρειαζομαι τουλαχιστον 100αρα . Τι μου προτεινεται να κανω ; Υπαρχει καποιος τροπος ωστε να βαλω μεγαλυτερη γραμμη . Πληρωνω 17 ευρω το μηνα και μεχρι 25+ τα δινω . Υπαρχει καποια λυση ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίταξε για λύση μέσω 4G/5G, αλλιώς αν υπάρχει VDSL (που από τα λεγόμενά σου μάλλον δεν υπάρχει).

Επεξ/σία από geoavlonitis
Δημοσ.

Το σκέφτηκα για 4g-5g αλλά είναι λίγο ακριβά και δεν ξέρω πόσο αξιόπιστα. Πχ τα απεριόριστα είναι απεριόριστα η έχουν ψιλά γράμματα και πέφτει η ταχύτητα μετά . 

Δημοσ.
Στις 18/8/2023 στις 11:05 ΠΜ, ntelis1 είπε

Το σκέφτηκα για 4g-5g αλλά είναι λίγο ακριβά και δεν ξέρω πόσο αξιόπιστα. Πχ τα απεριόριστα είναι απεριόριστα η έχουν ψιλά γράμματα και πέφτει η ταχύτητα μετά . 

Σε πρασινη εταιρεια ειναι σιγουρα απεριοριστα, και πλεον εχουν πεσει και οι τιμες αισθητα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Δες αν υπάρχει κάποιος πάροχος ασύρματου δικτύου στην περιοχή εγγυημένα οι περισσότεροι δίνουν της ταχύτητες που υπόσχονται......δεν είναι πλέον δύσκολο πρακτικα

Δημοσ.
On 17/08/2023 at 19:20, ntelis1 said:

Καλησπερα μενω σε χωριο και η ταχυτητα ιντερνετ που προσφερει προς το παρων η κοσμοτε-forthnet ειναι μεχρι 24αρα. Εχω Forthnet 24ara και θελω να αναβαθμισω καθως λογο δουλειας χρειαζομαι τουλαχιστον 100αρα . Τι μου προτεινεται να κανω ; Υπαρχει καποιος τροπος ωστε να βαλω μεγαλυτερη γραμμη . Πληρωνω 17 ευρω το μηνα και μεχρι 25+ τα δινω . Υπαρχει καποια λυση ;

δες καταρχην αν καποιος δινει vdsl. αν οχι κοιτας 4g,5g.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...