ntelis1 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Καλησπερα μενω σε χωριο και η ταχυτητα ιντερνετ που προσφερει προς το παρων η κοσμοτε-forthnet ειναι μεχρι 24αρα. Εχω Forthnet 24ara και θελω να αναβαθμισω καθως λογο δουλειας χρειαζομαι τουλαχιστον 100αρα . Τι μου προτεινεται να κανω ; Υπαρχει καποιος τροπος ωστε να βαλω μεγαλυτερη γραμμη . Πληρωνω 17 ευρω το μηνα και μεχρι 25+ τα δινω . Υπαρχει καποια λυση ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoavlonitis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Κοίταξε για λύση μέσω 4G/5G, αλλιώς αν υπάρχει VDSL (που από τα λεγόμενά σου μάλλον δεν υπάρχει). Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2023 από geoavlonitis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntelis1 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Το σκέφτηκα για 4g-5g αλλά είναι λίγο ακριβά και δεν ξέρω πόσο αξιόπιστα. Πχ τα απεριόριστα είναι απεριόριστα η έχουν ψιλά γράμματα και πέφτει η ταχύτητα μετά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Στις 18/8/2023 στις 11:05 ΠΜ, ntelis1 είπε Το σκέφτηκα για 4g-5g αλλά είναι λίγο ακριβά και δεν ξέρω πόσο αξιόπιστα. Πχ τα απεριόριστα είναι απεριόριστα η έχουν ψιλά γράμματα και πέφτει η ταχύτητα μετά . Σε πρασινη εταιρεια ειναι σιγουρα απεριοριστα, και πλεον εχουν πεσει και οι τιμες αισθητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e1995kati Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δες αν υπάρχει κάποιος πάροχος ασύρματου δικτύου στην περιοχή εγγυημένα οι περισσότεροι δίνουν της ταχύτητες που υπόσχονται......δεν είναι πλέον δύσκολο πρακτικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 On 17/08/2023 at 19:20, ntelis1 said: Καλησπερα μενω σε χωριο και η ταχυτητα ιντερνετ που προσφερει προς το παρων η κοσμοτε-forthnet ειναι μεχρι 24αρα. Εχω Forthnet 24ara και θελω να αναβαθμισω καθως λογο δουλειας χρειαζομαι τουλαχιστον 100αρα . Τι μου προτεινεται να κανω ; Υπαρχει καποιος τροπος ωστε να βαλω μεγαλυτερη γραμμη . Πληρωνω 17 ευρω το μηνα και μεχρι 25+ τα δινω . Υπαρχει καποια λυση ; δες καταρχην αν καποιος δινει vdsl. αν οχι κοιτας 4g,5g. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα