kokos23 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 μετά από πολλά χρόνια λόγω λήξης του συμβολαίου, ζήτησα καλύτερη τιμή από τα ήδη υπάρχοντα, φυσικά με έγραψαν κανονικά και τους είπα μόλις χάνετε ένα παμπάλαιο πελάτη με τη συμπεριφορά σας...στον τοίχο μίλησα, έτσι έκανα αίτηση στην nova που μου δίνει το ίδιο πρόγραμμα αντί των 34 στα 26 (100 και απεριόριστα όλα)...φυσικά και έκανα κίνηση για αποχώρηση, αποτέλεσμα, δεν με έχουν καλέσει πίσω για αντιπροσφορά, αλλά το κυριότερο είναι ότι από τη στιγμή που έκανα την αίτηση όλως τυχαίως το ίντερνετ κάνει συνέχεια διακοπές...ελπίζω να γράφω στο ανάλογο νήμα της nova χωρίς να έχω προβλήματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 1 hour ago, kokos23 said: μετά από πολλά χρόνια λόγω λήξης του συμβολαίου, ζήτησα καλύτερη τιμή από τα ήδη υπάρχοντα, φυσικά με έγραψαν κανονικά και τους είπα μόλις χάνετε ένα παμπάλαιο πελάτη με τη συμπεριφορά σας...στον τοίχο μίλησα, έτσι έκανα αίτηση στην nova που μου δίνει το ίδιο πρόγραμμα αντί των 34 στα 26 (100 και απεριόριστα όλα)...φυσικά και έκανα κίνηση για αποχώρηση, αποτέλεσμα, δεν με έχουν καλέσει πίσω για αντιπροσφορά, αλλά το κυριότερο είναι ότι από τη στιγμή που έκανα την αίτηση όλως τυχαίως το ίντερνετ κάνει συνέχεια διακοπές...ελπίζω να γράφω στο ανάλογο νήμα της nova χωρίς να έχω προβλήματα... Πρωτη φορα ακουω να μην καλουν για αντιπροσφορα. Παει, χαθηκαν κι αυτες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 ναι δεν καλουν καμια εταιρια δεν ξερω γιατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 6 hours ago, Titos301 said: ναι δεν καλουν καμια εταιρια δεν ξερω γιατι Τι εγινε ρε παιδια; Κανεις δεν γνωριζει; Αμα θες να φυγεις φυγε, αμα θες να κατσεις κατσε; (που λεει και το παλιο λαικο ασμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα