Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 09/12/2023 at 23:56, calico said:

Εγγύηση από επίσημο service έχουν αυτά αν τα πάρουμε από skroutz, bestprice;

Εφόσον είναι μοντέλο προοριζόμενο για την EU αγορά, ναι.
Φαντάσου το δικό μου Realme 9 Pro+ 8/256 στην έκδοση αυτή (8/256) δεν είχε έρθει ποτέ επίσημα από τον Έλληνα αντιπρόσωπο, αλλά επειδή ήταν μοντέλο EU, με ενημέρωσαν τηλεφωνικά ότι καλύπτεται κανονικά. Οπότε το αγόρασα κανονικά από skroutzομάγαζο.

https://smart4all.com.gr/

image.png.0d33df3295d7f08df33dfe96f540f6a1.png

Δημοσ.
Μόλις τώρα, stark είπε

Εφόσον είναι μοντέλο προοριζόμενο για την EU αγορά, ναι.
Φαντάσου το δικό μου Realme 9 Pro+ 8/256 στην έκδοση αυτή (8/256) δεν είχε έρθει ποτέ επίσημα από τον Έλληνα αντιπρόσωπο, αλλά επειδή ήταν μοντέλο EU, με ενημέρωσαν τηλεφωνικά ότι καλύπτεται κανονικά. Οπότε το αγόρασα κανονικά από skroutzομάγαζο.

https://smart4all.com.gr/

image.png.0d33df3295d7f08df33dfe96f540f6a1.png

Άρα για να καταλάβω αν πάρω ένα κινητό από μαγαζί στο σκρουτζ realme κινητό και λέει το κουτί EU δεν χρειάζεται να εμπλακεί το μαγαζί που το πήρα αν χρειαστεί εγγύηση το δέχονται κανονικά στην smart4all σωστά; ευχαριστώ 

Δημοσ.
1 minute ago, kp1 said:

Άρα για να καταλάβω αν πάρω ένα κινητό από μαγαζί στο σκρουτζ realme κινητό και λέει το κουτί EU δεν χρειάζεται να εμπλακεί το μαγαζί που το πήρα αν χρειαστεί εγγύηση το δέχονται κανονικά στην smart4all σωστά; ευχαριστώ 

Δεν μπορώ να στο επιβεβαιώσω στην πράξη αυτό, διότι έως τώρα δεν έχει προκύψει κάποια ανάγκη να πάω το κινητό μου στο service.
Μπορώ μόνο να σου πω ότι τηλεφωνικά μου επιβεβαίωσαν πως το καλύπτουν. Όπως επίσης ότι γραπτώς μου επιβεβαίωσαν ότι όλα τα EU έχουν NFC.
Για να είσαι σίγουρος, αν σκοπεύεις να κάνεις σχετική αγορά, επικοινώνησε με το skroutzομάγαζο και ζήτησε επιβεβαίωση ότι το κινητό που πουλάνε είναι EU μοντέλο (αναγράφεται στο κουτί. Όλως περιέργως το αν έχει NFC συνήθως στα Realme δεν αναγράφεται στο κουτί). Μετά καλείς την smart4all να σου επιβεβαιώσει ότι το καλύπτουν. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 9/12/2023 στις 11:56 ΜΜ, calico είπε

Εγγύηση από επίσημο service έχουν αυτά αν τα πάρουμε από skroutz, bestprice;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...