Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος το εχει να μας πει γνωμες.Η καμερα με ενδιαφερει πιο πολυ.Βεβαια ειδα οτι το βιντεο του ειναι μαπα.Ο επεξεργαστης ετσι και ετσι .Αλλα στα 535 ευρω που παιζει δεν υπαρχει ανταγωνιστης.Αλλα θα ηθελα γνωμες..Υπαρχει κατι αλλο μεχρι τα 550 ευρω?Καινουργιο?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, CaptainChris είπε

OnePlus Nord 3 η καλύτερη και με διαφορά συσκευή αυτό το καιρό στα €500

το θεωρείς καλύτερο και από πίξελ 7;

Δημοσ.
13 ώρες πριν, emp87 είπε

pixel 7 χωρις συζητηση ακομη και αν δεν σε ενδιαφερει η καμερα καθολου

Μα σε φωτεινότητα οθόνης, ταχύτητα φόρτισης , διάρκεια μπαταρίας και  ταχύτητα επεξεργαστή  και 16 ραμ το OnePlus σίγουρα είναι πίσω το πίξελ + δεν έχεις 5G+ wi fi calling...Σε λειτουργικο επίσης ελαφρύ το Nord 3 σαν το πίξελ ...Σε τι άλλο υπερτερεί το πίξελ έναντι του Nord 3εκτος κάμερας+βίντεο;

Δημοσ.
23 hours ago, Bigelgreco said:

Ποιος το εχει να μας πει γνωμες.Η καμερα με ενδιαφερει πιο πολυ.Βεβαια ειδα οτι το βιντεο του ειναι μαπα.Ο επεξεργαστης ετσι και ετσι .Αλλα στα 535 ευρω που παιζει δεν υπαρχει ανταγωνιστης.Αλλα θα ηθελα γνωμες..Υπαρχει κατι αλλο μεχρι τα 550 ευρω?Καινουργιο?

Εγώ το έχω τσιμπήσει για να αντικαταστήσω το P30 (οπότε κατάλαβες, τα κρατάω καιρό χωρίς τρελές απαιτήσεις).

Δεν το πήρα βέβαια στην αρχική του τιμή λόγω αποφορολόγησης και μιας άλλης έκπτωσης και μου βγήκε αρκετά φθηνότερα.

Το έχω δουλέψει τώρα το καλοκαίρι, γενικά αρκετά ικανοποιημένος (casual χρήση βέβαια όπως είπα).

Φωτό αρκετά καλές, σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας, ακόμη και εκείνη την δύσκολη ώρα πριν βραδιάσει. Επιτέλους μπορώ να βγάλω και βραδινές ικανοποιητικές φωτό 

Βίντεο δεν έχω ασχοληθεί -  αυτό που μου έκανε την μεγαλύτερη αρνητική εντύπωση στο realme σε σχέση με το 4ετίας (?) P30, είναι πόσο πιο μπροστά ήταν το ζουμ εκείνου. Μιλάμε η μέρα με την νύχτα ανάμεσα στα δύο σε ζουμ πάνω από 10-15x!

Κατά τ' άλλα, minor πραγματάκια, οι ειδοποιήσεις δουλεύουν πολύ καλύτερα από τους περίεργους περιορισμούς των Hua και γενικά είναι smooth το λογισμικό.

Δεν έχω δει ακόμη media για να κρίνω και την οθόνη σε netflix κλπ αλλά φαίνεται πολύ καλή.

Τέλος από μπαταρία, δεν μπορώ να κρίνω νομίζω 100% ακόμη σε νορμαλ χρήση, καθώς στις διακοπές με full χρήση (data, gps, φωτογραφίες κλπ ολημερίς), ε το απόγευμα ήθελε φόρτιση (που έχει quick charge βέβαια τύπου 30'). Παρατήρησα βέβαια ότι το wise charging που κάνει το βράδυ είναι πιο αποδοτική

Αν θες κάτι πιο συγκεκριμένο και μπορώ να βοηθήσω ευχαρίστως

Δημοσ.

Το realme 11 pro plus είναι μια καλή συσκευή με πολύ καλή κάμερα αλλά σε φως ημέρας. Το βράδυ δυσκολεύεται λίγο όπως και πολλά άλλα της κατηγορίας του. Αλλά γενικά μια αρκετά τίμια συσκευή. Από την άλλη το Nord 3 είναι μια πιο ολοκληρωμένη συσκευή με καλύτερη οθόνη (πιο φωτεινή) και αυτονομία.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, να ρωτήσω για την realme γενικά, αλλά και για το συγκεκριμένο γιατι το γλυκοκοιταζω, έχει πολλές διαφημίσεις?? Έχω ένα poco x3 και μου έχει σπάσει τα νεύρα, ότι και να κάνω με πετάει και 1-2 διαφημίσεις, ακόμα και στην διαχείριση αρχείων πχ... Ξέρεις κάποιος κάποια μάρκα που να μην έχει καθόλου  (ή τουλάχιστον όχι πολλές) διαφημίσεις??

Δημοσ.
1 ώρα πριν, highlander72 είπε

Καλησπέρα, να ρωτήσω για την realme γενικά, αλλά και για το συγκεκριμένο γιατι το γλυκοκοιταζω, έχει πολλές διαφημίσεις?? Έχω ένα poco x3 και μου έχει σπάσει τα νεύρα, ότι και να κάνω με πετάει και 1-2 διαφημίσεις, ακόμα και στην διαχείριση αρχείων πχ... Ξέρεις κάποιος κάποια μάρκα που να μην έχει καθόλου  (ή τουλάχιστον όχι πολλές) διαφημίσεις??

Τα Realme δεν έχουν καμία σχέση με τα Poco και τα Xiaomi.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, highlander72 είπε

Δεν υπάρχουν διαφημίσεις στο μενου των realme

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, highlander72 είπε

Το ίδιο ισχύει  και για τα one plus?

Όχι βέβαια μοιάζει με realme το menu από OnePlus. Το λειτουργικό γενικά είναι απλό κ ελαφρύ κ στις 2.

Η realme έχει σέρβις Ελλάδα η OnePlus τα στέλνεις εξωτερικό κεντρικά αν χρειαστεί κάτι η συσκευή.

Επεξ/σία από aces
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...