Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 minutes ago, johnieXoX said:

Άρα, σε κάθε στροφή, σταματάμε και ελέγχουμε ανεξάρτητα αν έχουμε πράσινο φανάρι ή βέλος?

Το ινσομνια κατήργησε το πορτοκαλί που αναβοσβηνει?

Ποιο insomnia? 

Δεν ξέρεις να διαβάζεις? Ο ΚΟΚ το γράφει. 

Αν έχεις παράπονα πάρε στη γραμμή υποστήριξης ΚΟΚ. 

• Απαντ. 310
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, johnieXoX είπε

Εγώ που έρχομαι και έχω πράσινο φανάρι, δεν έχω υποχρέωση να ελέγξω, ούτε να ξέρω τι σόι φανάρι έχει ο απέναντι.

Εδώ μπορώ να στρίψω αριστερά να πάω να βάλω βενζίνη? Έχω προτεραιότητα?

103 Leof. Galatsiou
https://maps.app.goo.gl/8t8XkwG6DghY9oam9

Screenshot_20230818_133315_com.google.android.apps.maps.jpg

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή δεν έψαξα πολύ το thread και υπάρχει περίπτωση να το έχει ανεβάσει και άλλος.

Από τον Ιούλιο του 2009 υπάρχει Ρυθμιστική πινακίδα Ρ27 με απαγόρευση στροφής αριστερά στη Συρακουσών.

Από τις παρακάτω φωτογραφίες φαίνεται ότι δεν ήταν σε καλή κατάσταση, υπάρχει περίπτωση απλά να έπεσε και να μην την άλλαξαν ποτέ όπως έχει γίνει και κοντά στο σπίτι μου.

Ιούλιος 2009

2009.jpg.67b026c96878979d079a4e40c2717121.jpg

Ιούλιος 2011

2011.jpg.a677d829ac00287767b4e329b0f99238.jpg

Όποιος ενδιαφέρεται να δει το ιστορικό από το Google Maps μπορεί να πατήσει εδώ.

Επεξ/σία από Axelq
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Axelq είπε

Από τον Ιούλιο του 2009 υπάρχει Ρυθμιστική πινακίδα Ρ27 με απαγόρευση στροφής αριστερά στη Συρακουσών.

Ναι το έχουμε γράψει. Το θέμα είναι ποιος θα πάρει την ευθύνη γι' αυτό.

Δημοσ.

Ο τροχαιας τι εγραψε?Εκει στριβει?Τι φαναρια εχει?Ειχες πρασινο και για να στριψεις εσυ αριστερα ειχε παλι φαναρι?Αυτος ειχε φαναρι για να στριψει,φαναρι με κιτρινο που αναβοσβηνει?Δεν μπορω να καταλαβω

αν δεν εφταιγες μην φοβασαι ,ασε να το δει εμπειρογνωμονας ,παρε την ασφαλεια σου ,παρε και εκεινου την ασφαλεια,αμα σου πουν μα μου,παρε εναν δικηγορο να τους στειλεις ενα χαρτακι οτι θα τους πας δικαστηκα,εκει θα δεις τι τουμπα ωραια θα κανουν

Γενικα οι ασφαλειες δεν θελουν να πληρωσουν,δηλαδη μπορουν να σε παρουν και να σου που καθε μαλακια οτι δεν θα πληρωσουν,μην μασησεις ,δικηγορο[δεν ειναι τοσο ακριβος]..Θυμηθηκα εμενα με μηχανη ,βγηκε η αλλη απο στοπ ,και επειδη δεν ηθελα να πεσω πανω της ,τσεκουροσα φρενα και εφυγα αριστερα σε κατι σταθμευμενα ,η γυναικα ζητηση και συγνωμη κτλ,το μηχανακι ολικη

Με πηραν μετα απο 5 μερες η ασφαλεια της και μου λεει δεν σας καλυπτω γιατι δεν βρεθηκε χτυπημα,και της λεω φυσιολογικο ειναι γιατι δεν ηθελα να σκασω πανω της και να πεθανω ,επελεηα να πεσω αριστερα απο το να σκοτωθω

ΑΑ μου λεει δεν μπορουμε ,καλως της λεω θα μιλησετε με τον δικηγορο μου

Το μηχανακι το ειχα αγορασει 3000 ,και μετα απο 5 μερες με πηραν να παω να πληρωθω και μου εδωσαν 5200 ευρω[ειχε βαλει σπασμενο κινητο,κρανος,οτι εχασα μερες δουλειας κτλ] τα οποια το 7% πηρε ο δικηγορος

Με το που μπηκε δικηγορος μεσα οι τυποι χεζονται,γιατι ξερουν οτι αν γινει δικαστηριο ,θα πληρωσουν μετα ακομα παραπανω απο τι θα εδιναν και τα εξοδα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H απαγορευτική αριστερη πινακίδα είναι ΑΣΧΕΤΗ με το ατύχημα , αφορά μόνο την τροχαία αν επιτρεπόταν ο συγκεκριμένος οδηγός αριστερά.

Το πράσινο φανάρι στην συγκεκριμένη περίπτωση αφορά την πορεία ΜΠΡΟΣΤΑ αν δεν στριψεις. Αν στρίψεις τότε αν δεν υπάρχει φανάρι-βελακι ισχύουν οι γενικότεροι κανόνες του ΚΟΚ. (στρίβει αριστερά οπότε αυτός που έρχεται απο το δεξί του χέρι έχει προτεραιοτητα)

Αν ο άλλος οδηγός δεν αποδέχεται ευθύνη ούτε η δική του ασφάλεια μπορεί να τον αναγκάσει (τον συμβουλεύει αλλά δεν τον αναγκάζει) , το θέμα θα λυθεί δικαστικά. Εγώ στην θέση σου θα του έστελνα ένα εξώδικο και θα τον ενημέρωνα ότι σε περίπτωση που κέρδιζα το μελλοντικό δικαστήριο θα διεκδικούσα εκτός από δικαστικά έξοδα , τόκους για τα λεφτά επισκευής που πλήρωσα και έξτρα ποσά για την ταλιαπωρία και θα ζητούσα κάθε πιθανή νόμιμη αποζημίωση γιατί το αυτοκίνητο το χρειαζόμουν και δεν το είχα διαθέσιμο. Μετά από ένα εξώδικο που θα του σημειώνεις πιθανές νόμιμες διεκδικήσεις σου που πιθανότατα ξεπερνούν κατά πολύ το ύψος της ζημιάς συνήθως ο "αμελής" λογικεύεται γιατί ρωτάει τι πιθανότητες υπάρχουν να του στοιχίσει ο κούκος αηδόνι. Αν έχεις όντως δίκιο τότε μετά το εξώδικο ο "αμελής" μάλλον θα σε παρακαλάει αυτός να τα βρείτε γιατί θα έχει ρωτήσει πόσο ψηλά μπορεί να ανέβει το "μπουγιουρντι". Επίσης τα έξοδα πέραν τις επισκευής τα πληρώνει από την τσέπη του και όχι η ασφαλιστική , οι μαγκιές στοιχίζουν.

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 2
Δημοσ.
10 minutes ago, Axelq said:

Επειδή δεν έψαξα πολύ το thread και υπάρχει περίπτωση να το έχει ανεβάσει και άλλος.

Από τις παρακάτω φωτογραφίες φαίνεται ότι δεν ήταν σε καλή κατάσταση, υπάρχει περίπτωση απλά να έπεσε και να μην την άλλαξαν ποτέ όπως έχει γίνει και κοντά στο σπίτι μου.

Ιούλιος 2009

Ιούλιος 2011

Όποιος ενδιαφέρεται να δει το ιστορικό από το Google Maps μπορεί να πατήσει εδώ.

Αν δεν ειχε φαναρι που να λεει πρασινο και να δειχνει αριστερα και ηταν ετσι ,ξεκαθαρα δεν στριβεις αριστερα ,η στριβεις και κοιτας,το φαναρι αυτο ειναι για ευθεια,υπαρχει η δεν υπαρχει σημανση

Δημοσ.
19 minutes ago, SagoniasSlutRos said:

Ναι το έχουμε γράψει. Το θέμα είναι ποιος θα πάρει την ευθύνη γι' αυτό.

Στη θέση σου θα προσπαθούσα να βρω τη σήμανση που έχει κανονικά ο δρόμος από τον Δήμο - Πολεοδομία και θα τα έστελνα στην ασφαλιστική μου γιατί δε νομίζω να το ψάξουν αυτό.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Axelq είπε

Στη θέση σου θα προσπαθούσα να βρω τη σήμανση που έχει κανονικά ο δρόμος από τον Δήμο - Πολεοδομία και θα τα έστελνα στην ασφαλιστική μου γιατί δε νομίζω να το ψάξουν αυτό.

Υπάρχουν φωτογραφίες από την οδική βοήθεια. 

Δημοσ.
1 hour ago, johnieXoX said:

Με αχρωματοψία δεν ξέρω κατά πόσο παίρνεις δίπλωμα..

Και με τη λογική αυτή, σταματάμε σε κάθε πράσινο, είτε σε ευθεία είτε σε στροφή.. η αχρωματοψία δεν υπολογίζει τέτοιες λεπτομέρειες :P

Προφανώς και το κάνεις σε όλα τα φανάρια,   όπως και να έχει έχει δώσει πιο πίσω απάντηση για το τι γίνεται όταν πας να στρίψεις αριστερά σε δρόμο διπλής κυκλοφορίας,  δεν μπορείς να κόψεις αυτόν που έρχεται απο το αντίθετο ρεύμα.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Εδώ μπορώ να στρίψω αριστερά να πάω να βάλω βενζίνη? Έχω προτεραιότητα?

103 Leof. Galatsiou
https://maps.app.goo.gl/8t8XkwG6DghY9oam9

Δεν είναι δρόμος αριστερά σου.

Φίλε μου, δεν λέω ότι φταις εσύ. 

Αλλά δεν μπορώ και ξεκάθαρα να πω ότι φταίει ο άλλος, αφού είχε πράσινο στρογγυλό.

Ότι και να λένε εδώ, το άρθρο 6 είναι ξεκάθαρο πως με πράσινο στρογγυλό πας και ευθεία, και δεξιά και αριστερά, εκτός αν απαγορεύεται.

Δεν αποφασίζω εγώ όμως, ούτε είμαι ειδικός.

Δεν αποφασίζουν ούτε οι υπόλοιποι συμφορουμίτες όμως.

Μίλα με τον ασφαλιστή σου. Δε νομίζω η ασφαλιστική να μην είχε αντιμετωπίσει παρόμοια περίπτωση.

• Like 1
Δημοσ.
33 minutes ago, Axelq said:

Ιούλιος 2009

Ιούλιος 2011

Το πιο ωραίο είναι πως τον έχει πιάσει να στρίβει αριστερα και το gmaps!!

Δημοσ.
2 minutes ago, johnieXoX said:

Ότι και να λένε εδώ, το άρθρο 6 είναι ξεκάθαρο πως με πράσινο στρογγυλό πας και ευθεία, και δεξιά και αριστερά, εκτός αν απαγορεύεται.

Αυτό λέει ναι. Τα υπόλοιπα άρθρα που έβαλαν τα παιδιά, τα είδες; Αν πας να κόψεις την πορεία του αντίθετου ρεύματος, μπαίνουν σε ισχύ τα άλλα άρθρα ό,τι και να λέει το 6.

Η οδική συμπεριφορά δεν είναι όποιον πάρει ο χάρος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...