Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, johnieXoX είπε

Φίλε μου, εγώ σου παραθέτω τον ΚΟΚ. 

Με αυτόν θα πάνε στο δικαστήριο, όχι με αυτό που λες εσύ ή εγώ. 

Αντί να ειρωνεύεσαι, βάσει του ΚΟΚ, πως βγάζεις την υπαιτιότητα? Ποιο άρθρο παραβίασε αυτός που χτύπησε τον ts? 

Αυτό εδώ που παρέθεσες δηλαδή πως αλλιώς μπορεί να ερμηνευθεί;

49 λεπτά πριν, johnieXoX είπε

ΑΡΘΡΟ 26 : Ισόπεδοι οδικοί κόμβοι και υποχρέωση παραχώρησης προτεραιότητας

1. Ο οδηγός που πλησιάζει σε ισόπεδο οδικό κόμβο υποχρεούται να καταβάλλει ιδιαίτερη προσοχή για να μην προκαλέσει επί του κόμβου κίνδυνο ή παρακώλυση της κυκλοφορίας, ρυθμίζοντας την ταχύτητα του οχήματός του, ώστε να μπορεί να διακόψει την πορεία αυτού, για να διέλθουν τα οχήματα που έχουν προτεραιότητα.

2. Ο οδηγός απαγορεύεται να εισέρχεται στον έστω και αν οι τυχόν υπάρχοντες φωτεινοί σηματοδοτες το επιτρέπουν, όταν η πυκνότητα της κυκλοφορίας είναι τέτοια ώστε να υποχρεωθεί ενδεχομένως να παραμείνει στη διασταύρωση.

3. Ο οδηγός που έχει εισέλθει στον κόμβο όπου η κυκλοφορία ρυθμίζεται με φωτεινούς σηματοδότες, μπορεί να εξέλθει αυτού και πριν δοθεί το σήμα ελεύθερης κυκλοφορίας προς την κατεύθυνση την οποία θα ακολουθήσει. αν δεν θα παρεμποδιστεί εκ τούτου η διέλευση των λοιπών οχημότων που χρησιμοποιούν την οδό και κινούνται προς την ανοικτή κατεύθυνση.

4. Στους κόμβους η προτεραιότητα ορίζεται με κατάλληλη σήμανση.

5. Στους κόμβους χωρίς τέτοια σήμανση η προτεραιότητα ανήκει οε αυτόν που έρχεται από τα δεξιά.

• Like 2
  • Απαντ. 310
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 18/8/2023 στις 9:31 ΠΜ, johnieXoX είπε

Συνέχισε να πετάς μπάλα κερκίδα και να μην απαντάς. Το ερώτημα είναι σαφής, με βάση τον ΚΟΚ, που φταίει αυτός που χτύπησε τον ts?

Πήγαινε σε παρακαλώ στη τροχαία να παραδώσεις το δίπλωμά σου και μετά καρφί στη σχολή οδηγών να σου εξηγήσουν γιατί όταν αλλάζουμε πορεία σε διασταύρωση οφείλουμε να παραχωρήσουμε προτεραιότητα στον εκ δεξιών όπου η σήμανση είναι ελλειπής ή απουσιάζει.

Το πράσινο στρογγυλό φανάρι σου δίνει ελεύθερη πορεία ΜΟΝΟ ΕΥΘΕΙΑ! ΔΕ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙΣ ΟΠΟΥ ΕΣΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ ΤΟΥ ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑΝΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΕΞΙΑ ΣΟΥ!

• Like 8
Δημοσ.
Στις 18/8/2023 στις 9:37 ΠΜ, greekfragma είπε

Πήγαινε σε παρακαλώ στη τροχαία να παραδώσεις το δίπλωμά σου και μετά καρφί στη σχολή οδηγών να σου εξηγήσουν γιατί όταν αλλάζουμε πορεία σε διασταύρωση οφείλουμε να παραχωρήσουμε προτεραιότητα στον εκ δεξιών όπου η σήμανση είναι ελλειπής ή απουσιάζει.

Το πράσινο στρογγυλό φανάρι σου δίνει ελεύθερη πορεία ΜΟΝΟ ΕΥΘΕΙΑ! ΔΕ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙΣ ΟΠΟΥ ΕΣΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ ΤΟΥ ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑΝΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΕΞΙΑ ΣΟΥ!

ΑΡΘΡΟ 6 : Φωτεινή σηματοδότηση για την κυκλοφορία οχημάτων

1. Οι οδηγοί των οδικών οχημάτων υποχρεούνται να συμμορφώνονται με τις πιο κότω ενδείξεις των φωτεινών σηματοδοτών ρύθμισης της κυκλοφορίας, εκτός αν η ρύθμιση αυτής γίνεται από τροχονόμο κατά διάφορο τρόπο.

α) Πράσινο σταθερό φως κυκλικής μορφής : Ο οδηγός προχωρεί κατευθείαν μπροστά ή στρίβει προς τα δεξιά ή αριστερά, εκτός αν άλλο σήμα ή πινακίδα απαγορεύει την κατευθείαν κίνηση ή στροφή. Ο οδηγός υποχρεούται, και αν ακόμη ο φωτεινός σηματοδότης δείχνει πράσινο φως, κινούμενος κατευθείαν μπροστά, να παραχωρεί προτεραιότητα σε άλλο όχημα ή πεζό που κινείται ακόμη από προηγούμενη σηματοδότηση, στρίβοντας δε να παραχωρεί προτεραιότητα στους πεζούς, οι οποίοι κινούνται στην οδό στην οποία πρόκειται να εισέλθει.

Το χω βάλει και παραπάνω. Το ότι το στρογγυλό πράσινο είναι μόνο για ευθεία είναι ο ΚΟΚ του greekfragma παιδιά, όχι του ελληνικού κράτους.. μην μπερδευτεί κανείς εεε..

Γενικός κανόνας απο δεξιά.. για βρες τον μου στον ΚΟΚ ρε φίλε.. άντε, για ψάξε.. googlare το.. θα τον βρεις έτσι...

Μια παράγραφος του άρθρου 29 είναι, που ισχύει όταν δεν υπάρχει σήμανση και μόνο είναι η προτεραιότητα απο δεξιά. Διάβασέ το άρθρο.. το έχω ανεβάσει και αυτό.. και διάβασε και την περίπτωση 6 μετά, αν έχεις πράσινο το τι ισχύει με την σήμανση...

Φίλε κάτι πρέπει να κάνεις με τα νεύρα σου. Απο την αρχή προσπαθώ να παραθέτω αρθρα του ΚΟΚ με τον οποίο θα βγει ο υπαίτιος, και εσύ γίνεσαι ειρωνικός και εριστικός. Αντί να πούμε οτι απο την αρχή θα έπρεπε να μην έχει βγει ποτέ το γαμημενο το απαγορευτικό, και να δούμε τι ισχύει, προσπαθείς να μειώσεις τον άλλον. Δεν διαβάζεις καν τα άρθρα του ΚΟΚ. Λες οτι είναι μόνο για ευθεία το πράσινο ενώ το λεει ξεκάθαρα το άρθρο 6.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Narayan είπε

Αυτό εδώ που παρέθεσες δηλαδή πως αλλιώς μπορεί να ερμηνευθεί;

Φίλε μου,

Για να ισχύει το 2, θα έπρεπε να έχει τρακάρει τον ts στο πίσω μέρος. Αφού βρήκαν μπροστά δεν ήταν γεμάτος ο κόμβος.

Το 5 που έχεις βάλει ισχύει, μόνο που το 6, που έχεις παραλήψει, λέει ξεκάθαρα ότι αν υπάρχει φανάρι υπερισχύει της σήμανσης. Και εδώ έχει πράσινο φανάρι αυτός που χτύπησε τον ts.

Το οτι έχουν και οι δυο πράσινο, δεν σημαίνει φυσικά οτι ακυρώνονται πάμε στην προτεραιότητα απο δεξιά. Δεν λειτουργεί έτσι. Απλά δεν έπρεπε να έχουν και οι δυο πράσινο ταυτόχρονα ή να επιτρέπεται η στροφή αριστερά.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, johnieXoX είπε

Για να ισχύει το 2, θα έπρεπε να έχει τρακάρει τον ts στο πίσω μέρος. Αφού βρήκαν μπροστά δεν ήταν γεμάτος ο κόμβος.

Καλά σου γράφει ο @greekfragma, πήγαινε παρέδωσε το δίπλωμα πριν πάρεις κανένα φουκαρά στο λαιμό σου...

Δημοσ.
15 hours ago, SagoniasSlutRos said:

Μου έκανες την καρδιά μου περιβόλι 😋

Για πες πως πήγε. Το έφτιαξες μόνος σου και έδωσες τιμολόγια μετά και τα πήρες?

Δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα. Περιμένω να γυρίσει ο κόσμος απο τις διακοπές και τότε θα το ψάξω. Γενικά είναι μεγάλη σκατοκατάσταση και προσπαθώ να μη το σκέφτομαι για να μη χαλάσω τις διακοπές μου. 

Δημοσ.
Στις 18/8/2023 στις 9:37 ΠΜ, greekfragma είπε

πως το είπες αυτό με το πράσινο φανάρι?

στο έβαλα σε αντιπαράθεση με τον ΚΟΚ που λέει ξεκάθαρα και πότε υποχρεούται να ελέγχει όποιος έχει πράσινο φανάρι. 

κοίτα να δεις που δεν αναφέρει τον κανόνα ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ ΤΟΥ ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ. 

αλήθεια, δεν ποιο άρθρο του ΚΟΚ είναι το ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ?

εγώ μια περίπτωση του άρθρου 29 βλέπω (περίπτωση 5), που δεν ισχύει όταν υπάρχει φανάρι (περίπτωση 6)

στην φώτο, με λευκό είναι ο ΚΟΚ του ελληνικού κράτους

με μαύρο ο ΚΟΚ του greekfragma.

αναμένουμε τα άρθρα του ΚΟΚ του ελληνικού κράτους που αναφέρουν όσα λέει ο greekfragma και τον ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ του

πάρτε φελούς και βαρέλια, θα περιμένουμε πολύ

*υ.γ. μπορώ να γίνω και εγώ ειρωνικός.. δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου απ την αρχή..

ΚΟΚ.jpg

Δημοσ.
1 hour ago, johnieXoX said:

4. Στους κόμβους η προτεραιότητα ορίζεται με κατάλληλη σήμανση.

5. Στους κόμβους χωρίς τέτοια σήμανση η προτεραιότητα ανήκει οε αυτόν που έρχεται από τα δεξιά.

Κατ' εξαίρεση:

α) Αυτοί που κυκλοφορούν στους αυτοκινητόδρομους, εθνικές οδούς και οδούς ταχείας κυκλοφορίας έχουν προτεραιότητα.

β) Αυτοί που εισέρχονται σε οδό από χωματόδρομο, μονοπάτια, παρόδιο ιδιοκτησία, χώρο στάθμευσης και σταθμούς ανεφοδιασμού και εξυπηρέτησης οφείλουν να παραχωρούν προτεραιότητα σε αυτούς που κινούνται στην οδό.

γ) Αυτοί που εκκινούν ή κινούνται προς τα πίσω, όπου αυτό επιτρέπεται, οφείλουν να παραχωρούν προτεραιότητα.

δ) Τα σιδηροδρομικά ή τροχιοδρομικά οχήματα έχουν προτεραιότητα.

Στους κόμβους η προτεραιότητα ορίζεται με κατάλληλη σήμανση. Δεν υπήρχε σήμανση, υπήρχαν δύο "ισάξια" φανάρια. Άρα πάμε στο επόμενο.

Πάμε στο 5, λοιπόν. Λέει ο ΚΟΚ "Στους κόμβους χωρίς τέτοια σήμανση η προτεραιότητα ανήκει οε αυτόν που έρχεται από τα δεξιά". Νομίζω ότι είναι αρκετά σαφές ότι αν δεν υπάρχει σήμανση, παραχωρείς προτεραιότητα σε αυτόν που είναι από δεξιά.

Έχει εξαιρέσεις όμως. Για να δούμε.

Ήταν ο άλλος σε αυτοκινητόδρομο, εθνική οδό ή οδό ταχείας κυκλοφορίας; όχι

Κινείτο ο TS σε χωματόδρομο, μονοπάτι, παρόδιο ιδιοκτησία, χώρο στάθμευσης ή βενζινάδικο και πήγαινε να μπει στο δρόμο; όχι

Κινείτο ο TS προς τα πίσω; όι

Εκκινούσε; -ας μας το πει ο ίδιος

Ήταν ο άλλος τραμ ή τρενο; Δε νομίζω, δε θα μας έγραφε ο TS

Άρα; εκτός κι αν ο TS ξεκίνησε εκείνη την ώρα, ο άλλος όφειλε να του παραχωρήσει προτεραιότητα. Γιατί; Γιατί τον είχε στα δεξιά.

• Like 7
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, foniki_melitzana είπε

Στους κόμβους η προτεραιότητα ορίζεται με κατάλληλη σήμανση. Δεν υπήρχε σήμανση, υπήρχαν δύο "ισάξια" φανάρια. Άρα πάμε στο επόμενο.

Πάμε στο 5, λοιπόν. Λέει ο ΚΟΚ "Στους κόμβους χωρίς τέτοια σήμανση η προτεραιότητα ανήκει οε αυτόν που έρχεται από τα δεξιά". Νομίζω ότι είναι αρκετά σαφές ότι αν δεν υπάρχει σήμανση, παραχωρείς προτεραιότητα σε αυτόν που είναι από δεξιά.

Έχει εξαιρέσεις όμως. Για να δούμε.

Ήταν ο άλλος σε αυτοκινητόδρομο, εθνική οδό ή οδό ταχείας κυκλοφορίας; όχι

Κινείτο ο TS σε χωματόδρομο, μονοπάτι, παρόδιο ιδιοκτησία, χώρο στάθμευσης ή βενζινάδικο και πήγαινε να μπει στο δρόμο; όχι

Κινείτο ο TS προς τα πίσω; όι

Εκκινούσε; -ας μας το πει ο ίδιος

Ήταν ο άλλος τραμ ή τρενο; Δε νομίζω, δε θα μας έγραφε ο TS

Άρα; εκτός κι αν ο TS ξεκίνησε εκείνη την ώρα, ο άλλος όφειλε να του παραχωρήσει προτεραιότητα. Γιατί; Γιατί τον είχε στα δεξιά.

Το ότι υπάρχουν δυο ισάξια φανάρια, που ακυρώνουν το ένα το άλλο, και κατά συνέπεια πάμε στην περίπτωση 5 του άρθρου 29 από που προκύπτει?

Εγώ κινούμαι στον δρόμο μου και έχω πράσινο φανάρι. Πρέπει να ξέρω τι αλλά φανάρια έχει η περιοχή? Αφου δεν μου το απαγορεύει κανείς, στρίβω αριστερά. Το φανάρι μου ξεπερνά την όποια σήμανση.

Συζητάω χωρίς διάθεση ειρωνείας για το αν υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει στον ΚΟΚ. Με την λογική αυτή, θα πρέπει κάθε φορά που στρίβουμε αριστερά με πράσινο φανάρι, να παραχωρούμε προτεραιότητα σε όποιον είναι δεξιά μας. Αρα, καταργούμε τα πορτοκαλί που αναβοσβήνουν που είναι για αυτό το σκοπό?

• Like 1
Δημοσ.

@johnieXoX παρ το αναποδα. Εγω που περασα ενα τετοιο πρασινο στρογγυλο φαναρι και δεν αλλαξα πορεια, επρεπε να παραχωρησω προτεραιοτητα σε καποιον που ειδα τελευταια στιγμη να αποφασιζει να στριψει; Προσπαθησα δλδ αλλα δεν προλαβα, γιατι τον ειδα αφου περασα το φαναρι, αλλα παρ ολο που δεν ετρεχα δεν προλαβα να σταματησω στα 3-4 μετρα.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

@johnieXoX παρ το αναποδα. Εγω που περασα ενα τετοιο πρασινο στρογγυλο φαναρι και δεν αλλαξα πορεια, επρεπε να παραχωρησω προτεραιοτητα σε καποιον που ειδα τελευταια στιγμη να αποφασιζει να στριψει; Προσπαθησα δλδ αλλα δεν προλαβα, γιατι τον ειδα αφου περασα το φαναρι, αλλα παρ ολο που δεν ετρεχα δεν προλαβα να σταματησω στα 3-4 μετρα.

Θα ξεκίνησες και σαν σουμαχερ σίγουρα για να μην πρόλαβες, δε πειράζει τώρα θα μάθεις να προσέχεις!!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dbrillis είπε

Επειδή υπάρχουν τετοιοι εξυπνακηδες, καλο ειναι να θυμάσαι για την επόμενη φορά (εύχομαι να μην εχεις ποτέ ) οτι καθεσαι μεσα στο αμαξι και περιμένεις την τροχαια. 

Λες συνέχεια "δεν μπορω να κουνηθω με ποναει η μεση μου", θα περιμένεις να ερθει να σε παρει το ασθενοφόρο, θα πεις και εκει με ποναει η μέση μου. Και ασε τον αλλο να σε παει δικαστικώς...

Εκεινη τη στιγμη το πρωτο που εκανα ηταν να βγαλω το μωρο και τη γυναικα μου απο το αμαξι μην ερθει και κανενας αλλος και καρφωθει απο πισω μας.

Τα αμαξια δεν ηθελα να μετακινηθουν, αλλα ηρθε λεοφορειο που ηθελε να στριψει και δεν χοραγε και ειχε δημιουργηθει ουρα. Τα αμαξια περνουσαν απο το πλαι.

1 λεπτό πριν, andreas-d είπε

Θα ξεκίνησες και σαν σουμαχερ σίγουρα για να μην πρόλαβες, δε πειράζει τώρα θα μάθεις να προσέχεις!!

Δεν ξεκινησα εκεινη τη στιγμη, πρασινο ειχα και περασα. :)

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, johnieXoX είπε

Το ότι υπάρχουν δυο ισάξια φανάρια, που ακυρώνουν το ένα το άλλο, και κατά συνέπεια πάμε στην περίπτωση 5 του άρθρου 29 από που προκύπτει?

Εγώ κινούμαι στον δρόμο μου και έχω πράσινο φανάρι. Πρέπει να ξέρω τι αλλά φανάρια έχει η περιοχή? Αφου δεν μου το απαγορεύει κανείς, στρίβω αριστερά. Το φανάρι μου ξεπερνά την όποια σήμανση.

Συζητάω χωρίς διάθεση ειρωνείας για το αν υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει στον ΚΟΚ. Με την λογική αυτή, θα πρέπει κάθε φορά που στρίβουμε αριστερά με πράσινο φανάρι, να παραχωρούμε προτεραιότητα σε όποιον είναι δεξιά μας. Αρα, καταργούμε τα πορτοκαλί που αναβοσβήνουν που είναι για αυτό το σκοπό?

Έχεις δίκιο και αναρωτιέμαι γιατί δεν το βλέπουν και οι υπόλοιποι.

• Like 2
Δημοσ.

@johnieXoX είσαι λάθος και σ' το έχουν πει ήδη.

Αρχικά, δεν επιτρέπεται να στρίψεις αριστερά στη συγκεκριμένη περίπτωση. Αλλά ας το αφήσουμε αυτό.

Πάμε σε αυτά που λες.

5 minutes ago, johnieXoX said:

Προκύπτει στο ότι υπάρχουν δύο ισάξια φανάρια.

6 minutes ago, johnieXoX said:

Εγώ κινούμαι στον δρόμο μου και έχω πράσινο φανάρι. Πρέπει να ξέρω τι αλλά φανάρια έχει η περιοχή?

Σε σταυροδρόμι όπου έχουν όλοι stop, ποιος περνάει και πότε; Εκεί πρέπει να ξέρεις αν οι άλλοι έχουν stop;

7 minutes ago, johnieXoX said:

Συζητάω χωρίς διάθεση ειρωνείας για το αν υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει στον ΚΟΚ. Με την λογική αυτή, θα πρέπει κάθε φορά που στρίβουμε αριστερά με πράσινο φανάρι, να παραχωρούμε προτεραιότητα σε όποιον είναι δεξιά μας.

Σου διαφεύγει ότι έχουμε δύο ισάξια πράσινα (έστω ότι επιτρέπεται να στρίψει αριστερά ξαναλέω) και άρα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στον δεξιά. Η "λογική" που λες, δεν βγάζει κανένα νόημα και είναι ένα ωραίο άλμα.

• Like 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, SagoniasSlutRos είπε

και ανάποδα, δίκιο έχεις εσύ.

αυτό είναι το θέμα, ότι δεν ξέρω αν μπορεί να βγει ξεκάθαρα η υπαιτιότητα βάσει όσων διαβάζω στον ΚΟΚ.

θα έπρεπε να υπάρχει απαγορευτικό για αριστερά ή κίτρινα βέλη που αναβοσβήνουν.

τώρα δεν είναι ξεκάθαρο το φταίξιμο κατά την γνώμη μου, εκτός, αν μου δείξει κάποιος ότι τα δυο φανάρια ακυρώνονται, και περνάμε στο άρθρο 29 περίπτωση 5, οπού ισχύει η προτεραιότητα από δεξιά. αναφέρεται αυτό κάπου στον ΚΟΚ?

δεν βλέπω ξεκάθαρο άδικο σε κανέναν αφού είχατε και οι δύο πράσινο φανάρι.

δεν είναι η περίπτωση που λες, πήγαινε τον στο δικαστήριο και πάρτου τα σώβρακα του φονιά.. πράσινο είχε..

και πάλι, επειδή για κάποιους δεν είναι ξεκάθαρο, δεν το παίζω ειδικός ούτε ότι ξέρω καλύτερα από άλλους. θα μπορούσα να είμαι στη θέση και των δυο σας.. τι ισχύει βάσει ΚΟΚ προσπαθώ να καταλάβω 

• Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...