Προς το περιεχόμενο

Τρακαρισμα και διαφωνια για υπαιτιοτητα

SagoniasSlutRos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Nabuko said:

Αν πάρεις όμως την στροφή αριστερά οδηγώντας όπισθεν τότε αυτομάτως βρίσκεσαι εσύ δεξιά του άλλου και αποκτάς προτεραιότητα

4a5001b7beea096457f480c8808572428b-09-roll-safe.rsquare_w700.jpg.aa1a9dd32ed4911e3954e1e3d449a6aa.jpg

Πας να μας βραχυκυκλώσεις τώρα;   😜

Και επιτρέπεται να κάνεις όπισθεν για εως 6 μέτρα, χαλαρά έπαιζε εδώ

Επεξ/σία από sdikr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 310
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 λεπτά πριν, kiko33gr είπε

Δεν απαγορεύεται όμως, απλά είναι επικίνδυνη. Αν μπορούσε να κάνει τη στροφή όπως περιγράφει το άρθρο, δε θα υπήρχε πρόβλημα.

13 λεπτά πριν, filipprin είπε

καθώς ο υπάρχων στην πορεία του σηματοδότης αφορά την ευθεία κίνηση των οχημάτων στην οδό Λαγκαδά

Ο σηματοδοτης ηταν για ευθεία και ο άλλος παραβίασε το κοκκινο. Αχταρμας

Επεξ/σία από filipprin

3 minutes ago, dkstopo said:

Ο κλασικός κόμβος που επιτρέπονται όλες οι κινήσεις χωρίς διασταυρωσεις.
Την απάντηση την εδωσε ο @kosvam  στην  σελίδα 2 κάποιος πέρασε με κοκκινο.,

ποιος? Κανεις δεν ξέρει, γιαυτο και το όργανο δεν πήρε θέση…. 

πως φαίνεται όταν γράφετε στα παπάκια σας τα θρεντ.

ο κόμβος έχει 2 πράσινα εκατέρωθεν ταυτόχρονα αναμμένα γιατί υπήρχε και μια ξηλωμένη ταμπέλα απαγορευτικού αριστερά.

το γιατί δε ξαναμπήκε στη θέση της δε μας απασχολεί. αν αυτός που παρανόμως έκανε αριστερά ισχυριστεί οτι δεν υπήρχε ταμπέλα απαγόρευσης, εμπίμπτει στη περίπτωση ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ.

αλλά όχι.....εκεί να συνεχίσει το θρεντ 117 σελίδες. τη μπανανία μου και τους έλληνες οδηγούς μέσα και όπως λέει και ο γνωστός ΤΑ ΣΚΑΜΠΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ......πινγκ πονγκ σφαιρίδια μου

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι λόγο της ταμπελας που απαγορεύει την στροφη αριστερά δεν υπήρχε βελακι για στροφή αριστερά εξαρχής οπως αντίθετα υπαρχει στα αλλα φαναρια του σχεδίου που επιτρέπεται.Αρα το φαναρι αφορα την ευθεία κίνηση .Αυτό φυσικά ενισχύει και είναι υπέρ του νηματοθετη εφοσον οταν λανθασμενα  επελεξε να στριψει αριστερα το άλλο αυτοκίνητο επρεπε να του παραχωρήσει προτερεωτητα.Αν δεν είχε επιλέξει λανθασμένα να στρίψει αριστερα σε φανάρι που είναι μόνο για ευθεία δεν θα χρειαζόταν και να μαντέψει ότι υπάρχει και εκ δεξιών(νηματοθετης) που έχει προτερεωτητα και θα ήταν όλα καλά και εμείς για υπνο

Επεξ/σία από filipprin

9 λεπτά πριν, filipprin είπε

Δηλαδή άμα αυτός θέλει να στρίψει, δεν πρέπει να κοιτάξει το φανάρι; Μπορεί να στρίψει και με κόκκινο; Τελικά το στρογγυλό φανάρι είναι μόνο αν θες να πας ευθεία; Με μπερδεύεις.

12 λεπτά πριν, filipprin είπε

Ο σηματοδότης ήταν για όπισθεν και ο άλλος παραβίασε το μπλε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, kiko33gr είπε

Τελικά το στρογγυλό φανάρι είναι μόνο αν θες να πας ευθεία; Με μπερδεύεις.

Από το απαγορευτικο που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς (στο φαναρι του θεματος και οχι γενικα και αόριστα) προκύπτει οτι με αυτή την λογική φτιάχτηκε.Μονο για ευθεία.Αντιθετως στο σχέδιο  τα αλλα φαναρια της διασταύρωσης που επιτρέπουν στροφή έχουν φτιαχτει με βελάκι.Εκει δηλαδή γιατί τα βάλανε και δεν αφήνανε να στριβουν οποτε θελανε τα αυτοκίνητα..Εγώ λοιπόν λέω ότι δεν τίθεται καν θέμα προτερεωτητας καθως το φαναρι αφορα την ευθεια και δεν επρεπε ποτε να στρίψει.Το ακρβως απεναντι φαναρι Γιατι εχει βελάκι.Τι νοημα εχει ο σηματοδοτης οταν για να στρίψεις πρέπει να κοιτάς αν ερχετε κάποιος πάνω σου.

Ως 35 χρονια οδηγος λοιπόν στο  χαος που λέγετε Αθηνα για να μην χρειάζεται να μαντεύω προτερεωτητες και να κοιταω μηπως πεσει καποιος πανω μου από το πουθενά χωρίς σηματοδότη με βελάκι δεν στριβω. Εκεί γνωρίζω πάντα αν πρέπει να παραχωρησω προτερεοτητα.Μπορει να έχω χάσει λίγο χρόνο από την ζωή μου αλλα εχω την ψυχικη μου και σωματική μου υγεια πανω απο ολα.

Στις 17/8/2023 στις 4:45 ΜΜ, SagoniasSlutRos είπε

image.png.6c70cbc5286de2370b47ba09ccfebfac.png

Επεξ/σία από filipprin

12 λεπτά πριν, greekfragma είπε

εσένα που γελάς και δε το κλειδώνεις σε βλέπω....

Sad Anthony Anderson GIF

Εσείς με τα Κ στα ποστ  βλέπετε πράγματα τελικά που εμείς οι διακριτικοί δεν θα δούμε ποτέ?!?! LoL 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Ο σηματοδότης ήταν για όπισθεν και ο άλλος παραβίασε το μπλε

Μολις προσφατα εμαθα οτι στην Ιαπωνία το μπλε με το πράσινο  χρώμα έχουν την ίδια λέξη.Οποτε αντί να φτιάξουν μια νέα λέξη για το πράσινο ,κάτι που δεν ταίριαζε στην κουλτούρα τους, κάνανε τα φαναρια γαλαζιοπρασινα.Οποτε αν  και μιλαμε για Ιαπωνια  πιθανων υπάρχει κάποιος που παραβιασε το μπλε.

Αντε σας έμαθα και κάτι...

Ο αρειος παγος λεει οτι το φαναρι αφορουσε μονο την ευθεια αλλα αφου εστριψε το φορτηγο επρεπε να παραχωρησει προτεραιότητα στη μηχανη που παραβίασε το κοκκινο που αμα δεν το παραβίαζε δεν θα γινοτανε η συγκρουση ουτε θα ειχε χρειαστει η παραχωρηση προτερεωτητας.

Αρα συνυπευθυνότητα.Εχω καταλαβει κατι λαθος

Επεξ/σία από filipprin
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, andreaspA είπε

Μαλλον εσυ κατι ξερεις και μας το κρυβεις. Ξερεις οτι εχει παραπεσει καπου εκει ενα απαγορευτικο για αριστερα, και δεν μας το λες

Υπήρχε απαγορευτικό στο συγκεκριμένο φανάρι και αυτό προκύπτει και από εικόνα στο γκουγλε μαπς  και από μαρτυρίες περιοικων στον νηματθετη. Τωρα αν εσύ με καποιο μυστηριο για μενα τροπο γνωριζεις  οτι το εβγαλε ο δήμος τοτε παω πάσο.Μπορει φυσικα να μη το έβγαλε ο δήμος αλλα να εξαφανιστηκε μυστηριωδώς οπως ακριβως με το στοπ της ιστορισς οποτε ο νηματοθετης εχει αλλη μια πόρτα ανοιχτή αν κλείσουν οι αλλες.Γιατι να μην είναι στα υπψην του.

Επεξ/σία από filipprin
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...