Dark_Nightfall Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 14 ώρες πριν, ge-lyk είπε Και μιλάμε για ένα σημείο 50 μ. από το Α.Τ. Και δίπλα να είναι σιγά μην ασχοληθούν εκτός αν έχεις 4 αστεράκια wanted level στο grand theft auto. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Shinji ikari είπε . Θα μοιραστεί η ευθυνη στον κιτρινο και στο δημο; οταν το δω θα το πιστεψω. Ο δήμος έχει την αποκλειστικη ευθηνη εφοσον υπήρχε απαγορευτικο που χάθηκε και δεν επιδιωρθωθηκε.Αποζημιωνει και τους δυο και υπάρχει και δεδικασμενο απο τον αρειο παγο.Οι ασφαλειες εφοσον δεν υπάρχει θετική δηλωση θα κάνουν το κουνέλι και το δικαστήριο (αποψη μου) εφοσον μεταξυ δυο πρασινων στρογκυλων φαναριων δεν υπάρχει η έννοια της παραχώρησης πρωτερεωτητας θα βγάλει συνυπευθυνότητα. Φυσικά δεν αποκλείετε και το γεγονος να αποφασίσει οτι δεν είχε δικαωμα να στρίψει όπως λεω εγω και να δικαιώσει τον νηματοθετη Αυτό που μάθαμε πάντως από αυτό το νήμα είναι ότι σε ατύχημα που δεν κάνει κάποιος απο τους 2 θετική δηλωση δεν μπορούν να κάνουν κάτι οι ασφάλειες και το θέμα πάει δικαστικως Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2023 από filipprin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metoo Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Στο σημείο στην Αγίας Λαύρας έχει τρακάρει γνωστός μου που έστριψε αριστερά και ο απέναντι ερχόταν με πράσινο και αυτός. Δικαιώθηκε ο απέναντι λόγω προτεραιότητας από δεξιά. Επίσης μου έχει τύχει να με τρακάρει σε άσχετο σημείο (στενό) τύπος ενώ είχα προτεραιότητα από δεξιά ( η επαφή μας ήταν στο μπροστά μισό του αυτοκινήτου του). Αυτός δεν δέχτηκε ότι φταίει αλλά η ασφαλιστική του το δέχτηκε και αποζημίωσε κανονικά χωρίς δικαστήρια κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Εμενα παλι συνεβει το ακριβώς αντιθετω απο σενα και στις 2 περιπτωσεις .Τι λέω ότι θελω. Όχι ρε γιατί να το κάνω αυτό.... Κατανοείς φυσικά χωρις να θελω να σε θίξω οτι ενα τετοιο ποστ με τον τρόπο που το έγραψες δεν προσφέρει τιποτα. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2023 από filipprin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 47 λεπτά πριν, filipprin είπε Εμενα παλι συνεβει το ακριβώς αντιθετω απο σενα και στις 2 περιπτωσεις .Τι λέω ότι θελω. Όχι ρε γιατί να το κάνω αυτό.... Κατανοείς φυσικά χωρις να θελω να σε θίξω οτι ενα τετοιο ποστ με τον τρόπο που το έγραψες δεν προσφέρει τιποτα. Δεν λέει κάτι παράλογο. Η 1η περίπτωση είναι ακριβώς όπως του op, και υπαίτιος ήταν αυτός που έστριψε αριστερά και δεν έδωσε προτεραιότητα. ΑΝ παραβίασε κόκκινο, ΑΝ παραβίασε απαγορευτικό δεν έχει καμία σχέση με τις ασφαλιστικές και δεν ξέρουμε αν πήρε πρόστιμο για αυτό το λόγο. 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Μετα ολα αυτα τα σχόλια βγαίνει ενα απλό συμπέρασμα Απο οτι καταλαβατε αφου κανείς εδω μεσα δεν συμφωνεί με τον άλλο για τις συνθήκες και ολοι έχουν ο κάθε ενας την άποψη του, τοτε σωστά ο άλλος αρνείται την υπευθυνότητα, και πλέον το δικαστήριο είναι η μόνη λύση 👍 Καλή τύχη Μα όλοι έχουμε συμφωνήσει ότι φταίει αυτός που έστριψε αριστερά και δεν έδωσε προτεραιότητα. Διαφωνούμε στο γεγονός ότι απαγορεύεται ή όχι. Το πράσινο όπως αποδείξαμε ΔΕΝ σημαίνει μόνο ευθεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Εγώ λέω πάλι ότι κάτι πρωσωπικο χωρις καποια αποδειξη μπορει ευκολα και να είναι τρολαρισμα στο σημείο που έχει φτάσει το θεμα.Παραλογο η όχι δεν έχει καμια σημασια γιατι με την ίδια ευκολία καποιος ισχυρίζεται το αντίθετο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, filipprin είπε Εγώ λέω πάλι ότι κάτι πρωσωπικο χωρις καποια αποδειξη μπορει ευκολα και να είναι τρολαρισμα στο σημείο που έχει φτάσει το θεμα.Παραλογο η όχι δεν έχει καμια σημασια γιατι με την ίδια ευκολία καποιος ισχυρίζεται το αντίθετο. Ξανά, η 1η περίπτωση είναι ακριβώς όπως του op, η 2η είχε προτεραιότητα από δεξιά. Θα παραβίασε ο άλλος και κάνα στοπ και τελείωσε εκεί το θέμα 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Κάποια αποδειξουλα οτι αυτα που λέει είναι αλήθεια και δεν τα ειδε στο ονειρο του εχουμε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shinji ikari Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 1 hour ago, filipprin said: Φυσικά δεν αποκλείετε και το γεγονος να αποφασίσει οτι δεν είχε δικαωμα να στρίψει όπως λεω εγω και να δικαιώσει τον νηματοθετη Μα ο κοκ λεει οτι εχει δικαιωμα να στριψει, απλα απετυχε να παραχωρησει προτεραιοτητα. Πιο απλο παραδειγμα: περνας απο δρομο που οι απο δεξια εχουν στοπ, ξερεις οτι εχουν στοπ και περνας αερα, μια μερα εξαφανιζεται το στοπ, ερχεται ενας απο δεξια και σε κοπαναει, ποιος φταιει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Ο Δημος που δεν ξαναεβαλε το στοπ πισω.πληρώνει και τους 2 Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2023 από filipprin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 12 λεπτά πριν, filipprin είπε Ο Δημος που δεν ξαναεβαλε το στοπ πισω.πληρώνει και τους 2 πλακα κανεις προφανως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metoo Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ξανά, η 1η περίπτωση είναι ακριβώς όπως του op, η 2η είχε προτεραιότητα από δεξιά. Θα παραβίασε ο άλλος και κάνα στοπ και τελείωσε εκεί το θέμα 😉 Στην δεύτερη περίπτωση δεν είχα στοπ/φανάρι ούτε εγώ ούτε ο άλλος. Απλά πέρασε χωρίς να κοιτάξει και εγώ ήμουν από δεξιά. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2023 από Metoo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 1 hour ago, filipprin said: Το πράσινο στρογκυλο ειναι η απόλυτη προτεραιότητα εναντι ολων ακομα και της σήμανσης .Το παλλόμενο πρασινο η πορτοκαλι δηλωνει παραχώρηση προτεραιότητας.Στροφη σε διασταύρωση χωρίς βέλος δεν υφηστατε. Γράφει κάπου στον ΚΟΚ ότι όταν έχεις πράσινο στρογγυλό σταματάνε να ισχύουν τα υπόλοιπα άρθρα του? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) https://mplawyers.gr/eythyni-dimoy-gia-paraleipsi-antikatastasis-pinakidas-poy-echei-katastrafei/ 15 λεπτά πριν, andreaspA είπε πλακα κανεις προφανως. Μια ανγνωσουλα φιλε μου δεν βλαπτει 7 λεπτά πριν, NickTG είπε Γράφει κάπου στον ΚΟΚ ότι όταν έχεις πράσινο στρογγυλό σταματάνε να ισχύουν τα υπόλοιπα άρθρα του? Γραφει πουθενα οτι σε πράσινο στρογκυλο παραχωρεις προτερεωτητα. Για αυτό κάνουν όλοι την πάπια και την ερμηνεια του νομου θα την κάνει το δικαστήριο Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2023 από filipprin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metoo Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 39 λεπτά πριν, filipprin είπε Κάποια αποδειξουλα οτι αυτα που λέει είναι αλήθεια και δεν τα ειδε στο ονειρο του εχουμε? Κοίταξε χωρίς παρεξήγηση δεν διατύπωσα κάποια θεωρία επιστημονικής/παγκόσμιας εμβέλειας για να χρειαστεί να παραθέσω κάποια τεκμηρίωση. 2 περιστατικά που μου έχουν τύχει είναι. Τώρα και να μπορούσα να βρω τις αναφορές των ασφαλιστικών και της τροχαίας που είχα καλέσει όταν δεν δεχόταν ο άλλος ότι φταίει, εκτός του ότι είναι ανέφικτο, δεν αφορά μόνο εμένα αλλά και άλλα άτομα (προσωπικά δεδομένα) κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις