filipprin Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, txcellas είπε Βλεποντας το αρχικο μονο ποστ η λογικη λεει οτι επειδη σε ειχε απο δεξια θα επρεπε να σου παραχωρησει προτεραιοτητα εφόσον δεν υπήρχε βελακι δεν μπορούσε να στριψει.Δες το ακριβώς απέναντι φανάρι στο σχέδιο του νηματοθετη και θα καταλάβεις.Δεν μπορεί να διασταρωθουν δυο στρογκυλα πρασινα ΠΟΤΕ.Ο ορισμός του στρογκυλου πρασινου ειναι οτι εχεις την απολυτη και μοναδικη προτερεωτητα Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2023 από filipprin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 9 hours ago, johnieXoX said: https://maps.app.goo.gl/mryTnpfEVvSADwjo9 Εφάρμοσέ μου το άρθρο 23 παρακαλώ. Για να εξηγήσω τι εννοώ, θέλω να στρίψω αριστερά. Είμαι πρώτη φορά στη διασταύρωση, δεν ξέρω οτι ο απέναντι και ο δεξιά, έχουν φανάρι κόκκινο. Σταματάω να ελέγξω? Πως αλλιώς θα δώσω προτεραιότητα? Πας να στρίψεις, βλέπεις όμως πως η κίνηση στην άλλη πλευρά συνεχίζεται κανονικά, τι κάνεις; λες έχω πράσινο και όποιον πάρει ο χάρος ή σταματάς και περιμένεις όταν θα μπορείς να περάσεις; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shinji ikari Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, filipprin said: Τότε δεν μπορείς να στρίψεις Σωστα, δικο μου λαθος, στον johnieXoX πεστα που θελει να μας πεισει οτι αυτος που βγηκε απο αριστερα μπορει να ειχε και προτεραιοτητα για καποιο λογο. Ομως ο SagoniasSlutRos μας εδειξε εικονα απο την Υψηλαντου, ειναι λαθος η σημανση εκει; φαινεται πως απλα παραχωρεις προτεραιοτητα σε αυτον που κατεβαινει απο Μεσσηνιας αν θες να πας αριστερα. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2023 από Shinji ikari Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keleystis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Επειδή τυγχάνει και γνωρίζω το σημείο και έχω περάσει πάρα πολλές φορές θα πω το εξής. Ο TS δεν φταίει για το ατύχημα και είναι 100% λάθος ο άλλος οδηγός. Παλαιότερα υπήρχε ξεκάθαρο απαγορευτικό για αριστερά (εκεί που ερχόταν το άλλο αυτοκίνητο) αλλά οι ντόπιοι οδηγοί το έκαναν "αβαβά" αλλά με προσοχή για να μην πάρουν κανέναν στον λαιμό τους. Εικάζω ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να υπήρχε αμάξι το οποίο ήθελε να στρίψει αριστερά (νόμιμα) απο το ρεύμα που ήταν ο TS και επειδή είχε κόκκινο περίμενε στο φανάρι. Ταυτόχρονα τα φανάρια για πορεία ευθεία ήταν και τα δύο πράσινα (όπως είναι και το σωστό). Ο άλλος οδηγός είδε μάλλον το αμάξι απέναντι που περίμενε στο φανάρι για να στρίψει αριστερά και θεώρησε πως απο την άλλη πλευρά είχε ανάψει κόκκινο για όλους εξού και έστριψε χωρίς να κόψει και ο TS που πήγαινε ευθεία (με πράσινο) έπεσε πάνω του. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2023 από keleystis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, filipprin είπε εφόσον δεν υπήρχε βελακι δεν μπορούσε να στριψει.Δες το ακριβώς απέναντι φανάρι στο σχέδιο του νηματοθετη και θα καταλάβεις.Δεν μπορεί να διασταρωθουν δυο στρογκυλα πρασινα ΠΟΤΕ.Ο ορισμός του στρογκυλου πρασινου ειναι οτι εχεις την απολυτη και μοναδικη προτερεωτητα 56 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε Σωστα, δικο μου λαθος, στον johnieXoX πεστα που θελει να μας πεισει οτι αυτος που βγηκε απο αριστερα μπορει να ειχε και προτεραιοτητα για καποιο λογο. Ομως ο SagoniasSlutRos μας εδειξε εικονα απο την Υψηλαντου, ειναι λαθος η σημανση εκει; φαινεται πως απλα παραχωρεις προτεραιοτητα σε αυτον που κατεβαινει απο Μεσσηνιας αν θες να πας αριστερα. Δεν σας είπε ότι έχει προτεραιότητα. Σας έδειξε ένα άρθρο όπου λέει ότι το στρογγυλό πράσινο σημαίνει κίνηση προς οποιαδήποτε κατεύθυνση αρκεί να μην έχεις απαγορευτικό. 1 λεπτό πριν, keleystis είπε Ο TS δεν φταίει για το ατύχημα και είναι 100% λάθος ο άλλος οδηγός. ΔΕΝ είναι 100% λάθος. Σόρι, αλλά και εγώ σαν μη κάτοικος εκείνης της περιοχής, αν ερχόμουν και ήθελα να στρίψω αριστερά, ΔΕΝ ΘΑ ΈΒΛΕΠΑ ΠΟΥΘΕΝΆ ΌΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ. Μου κάνει εντύπωση που η πινακίδα λείπει για τουλάχιστον 4 χρόνια και δεν έχει δημιουργηθεί κάποιο ατύχημα ώστε να το ψάξει ο δήμος Σαν οδηγός δεν είμαι υποχρεωμένος να βλέπω και να προσπαθώ να μαντέψω τι σημάνσεις και φωτεινούς σηματοδότες έχει το αντίθετο ρεύμα. Μόνο να παραχωρήσω προτεραιότητα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keleystis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Σαν οδηγός δεν είμαι υποχρεωμένος να βλέπω και να προσπαθώ να μαντέψω τι σημάνσεις και φωτεινούς σηματοδότες έχει το αντίθετο ρεύμα. Μόνο να παραχωρήσω προτεραιότητα Το άλλο αμάξι βρήκε στο αντίθετο ρεύμα "αέρα-πατέρα" χωρίς να κοιτάξει τίποτα. Άρα φταίει 100%. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickyP Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Ο τύπος που σε τράκαρε,έστριβε από Συρακουσών έξω από ζακρετ;αν θυμάμαι καλά μόνο κίτρινο αναβοσβηνει δεν έχει καθόλου προτεραιότητα,πρέπει να περάσουν οι απέναντι της συρρακουσων πρώτα και ότι προλάβουν αυτοί .ούτε δεξιά στροφή για Φωκά δεν έχουν προτεραιότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 40 minutes ago, keleystis said: Το άλλο αμάξι βρήκε στο αντίθετο ρεύμα "αέρα-πατέρα" χωρίς να κοιτάξει τίποτα. Άρα φταίει 100%. Βασικά δεν μπορεί να μπει στην στροφή αέρα πατέρα, έχει κόψει αναγκαστικά όποτε έχει και χρόνο να αντιδράσει αν δει κίνηση, δεν είναι κάποια στροφή πχ που μπαίνεις με 60+χλμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickyP Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Αυτός ήταν ι.φωκα,έξω από Γερμανό και έστριψε για συρρακουσων,πρώτα ανάβει γιαυτους που πάνε ευθεία, ταυτόχρονα με τους απέναντι που κατεβενουν,και μετά ανάβει για στροφή αριστερά,μπερδεύτηκε και έστριψε με το φανάρι για ευθεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) On 17/08/2023 at 17:00, Nabuko said: είτε πέρασε με παλλόμενο πορτοκαλί οπότε αφού σε είχε δεξιά έπρεπε να σου παραχωρήσει προτεραιότητα. Άρθρο 6, παρ. δ του ΚΟΚ : δ) Απλό ή διπλό κίτρινο φως κυκλικής μορφής, το οποίο αναβοσβήνει (αναλάμπον) : Ο οδηγός υποχρεούται να ανακόπτει ταχύτητα, να προχωρεί με ιδιαίτερη προσοχή και να παραχωρεί προτεραιότητα στους πεζούς και στα οχήματα. Σε κάθε περίπτωση και εφόσον υπήρχε παλλόμενο, έπρεπε να παραχωρήσει προτεραιότητα ανεξαρτήτως δεξιάς ή αριστερής έλευσης αυτοκινήτου. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2023 από MauroPaltoudias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 27 λεπτά πριν, NickyP είπε Ο τύπος που σε τράκαρε,έστριβε από Συρακουσών έξω από ζακρετ;αν θυμάμαι καλά μόνο κίτρινο αναβοσβηνει δεν έχει καθόλου προτεραιότητα,πρέπει να περάσουν οι απέναντι της συρρακουσων πρώτα και ότι προλάβουν αυτοί .ούτε δεξιά στροφή για Φωκά δεν έχουν προτεραιότητα. Εγώ ανέβαινα Ι. Φωκά προς Γαλάτσι. Αυτός κατέβαινε Ι.Φωκά από Γαλάτσι και έστριψε αριστερά στη Συρακουσών προς Άγιο Ανδρέα. Ήμασταν αντίθετα ρεύματα, έκανε στροφή αριστερά και έπεσε πάνω μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickyP Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Απαγορεύεται να στρίψεις αριστερά εκεί,case closed.μονο δεξιά στρίβει με βελάκι κίτρινο. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2023 από NickyP 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 5 λεπτά πριν, NickyP είπε Απαγορεύεται να στρίψεις αριστερά εκεί,case closed.μονο δεξιά στρίβει με βελάκι κίτρινο. Έστω ότι εγώ είμαι το άσπρο αμάξι και ο άλλος το μηχανάκι που περιμένει στο κέντρο της διασταύρωσης με το κίτρινο μαύρο μπουφαν. Και οι δύο περάσαμε στρογγυλό πράσινο φανάρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickyP Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Έχετε και οι δύο πράσινο,αυτός μπορεί να πάει ευθεία,η να στρίψει δεξιά, αριστερά απαγορεύεται,τώρα τι την κάνανε την σήμανση δεν ξέρω,όλοι για στρίψουμε για αγ.ανδρεα πάμε 5 στενά πιο κάτω από σαβαγηνων,εκεί απαγορεύεται,τώρα τα μηχανακια στις φωτό το κάνουν προφανώς..γιατί μηχανακια.αυτο το ενδεχόμενο να στρίψει εκεί αριστερά δεν μου πήγαινε ο νους. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2023 από NickyP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, NickyP είπε Έχετε και οι δύο πράσινο,αυτός μπορεί να πάει ευθεία,η να στρίψει δεξιά, αριστερά απαγορεύεται,τώρα τι την κάνανε την σήμανση δεν ξέρω,όλοι για στρίψουμε για αγ.ανδρεα πάμε 5 στενά πιο κάτω από σαβαγηνων,εκεί απαγορεύεται,τώρα τα μηχανακια στις φωτό το κάνουν προφανώς..γιατί μηχανακια. Το θέμα είναι ότι δεν είχε το απαγορευτικό εκείνη τη στιγμή. Και το Google maps από πιο κάτω σε βγάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις