Ukforthemoment Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Αυτά τα δύο πράσινα αντίθετα στρογγυλοφαναρα ανάβουν ταυτόχρονα. Αυτός που βγαίνει στη Βεικου από Υψηλάντου έχει επιλογή να πάει αριστερά ή δεξιά. Αν πάει αριστερά πέφτει πάνω σε αυτόν που κατεβαίνει από Μεσσηνίας που είτε θέα στρίψει αριστερά δεξιά, είτε θα πάει στην Υψηλαντου. Αν πάει ευθεία στην Υψηλαντου και ο άλλος αριστερά στη Βεικου, ποιος πρέπει να παραχωρήσει προτεραιότητα? Έχουν και οι το πράσινο στρογγυλό φανάρι. Ανάποδο τρίγωνο στην δευτερη φωτό ; Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2023 από Ukforthemoment
SabotazNic Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, somt είπε @johnieXoX Αν δεν κάνω λάθος το στρογγυλό πράσινο σημαίνει pass για ευθεία. Αν μπεις στη διαδικασία αλλαγής πορείας επανεξετάζεις τις σημάνσεις και τους κανόνες από την αρχή. https://www.glavopoulos.com/kok-006/
SagoniasSlutRos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε To ανάποδο τρίγωνο στην δευτερη φωτό δεν σου λεει κάτι ; Επειδή μου λέει ρωτάω. Γιατί και εδώ έχουμε δύο πράσινα φανάρια. Άρα κοιτάμε και τις πινακίδες μετά.
SabotazNic Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 21 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ανάποδο τρίγωνο στην δευτερη φωτό ; 14 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Επειδή μου λέει ρωτάω. Γιατί και εδώ έχουμε δύο πράσινα φανάρια. Άρα κοιτάμε και τις πινακίδες μετά. https://www.glavopoulos.com/kok-026/ Οποτε αν καποιος απο τους 2 στριψει αριστερα, παραχωρει προτεραιοτητα στο αντιθετο ρευμα.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 6 λεπτά πριν, SabotazNic είπε https://www.glavopoulos.com/kok-026/ Οποτε αν καποιος απο τους 2 στριψει αριστερα, παραχωρει προτεραιοτητα στο αντιθετο ρευμα. Φανάρι > σήματα > δεξιά προτεραιότητα Οπότε βάση αυτού αυτός που βγαίνει από το ανάποδο τρίγωνο πρέπει να παραχωρήσει προτεραιότητα και ας είναι στα δεξιά. 50 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Θα ηταν αρκετο αν απλα πηγαινες πισω 12 χρονια στο google maps Ναι το βρήκαμε αυτό από 2009 και 2011.
andreaspA Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Για πες μου εμενα ποια ειναι η αλλη εταιρια. Ποια εχει ο εμπλεκόμενος? Ποια έχεις εσύ ? 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 23 λεπτά πριν, andreaspA είπε Για πες μου εμενα ποια ειναι η αλλη εταιρια. Ποια εχει ο εμπλεκόμενος? Ποια έχεις εσύ ? Με ποια εταιρεία μπορεί να έχω πρόβλημα?
andreaspA Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Με ποια εταιρεία μπορεί να έχω πρόβλημα? Ειναι ερωτηση τωρα αυτη? με πολλες που δεν θελουν να πληρωσουν και με ολες σχεδον που καθονται και ακουνε την παπαρια του πελατη τους, και πρατουν κατ έγκληση. Πλήρωσε! Μην πληρώνεις! Λογω επαγγελματος ομως, με ενδιαφερει να μαθω ποιες ειναι οι εμπλεκόμενες εταιρίες. Ειδικα σημερα που την πιο ουρανομηκη παπαρια την ακουσα για δικη μου ζημια!
vasilllis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 H μονη λυση είναι να δειξεις την προθεση σου να κινηθεις νομικα.Εαν είναι ξεκαθαρη η απαιτιότητα του πελατη τους θα κοιτξαουν να τα βρειτε διαφορετικα,δικαστικά.
StamTheMan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 11 ώρες πριν, kiko33gr είπε Το πράσινο βέλος αριστερά δεν είναι ισάξιο με το στρογγυλό. Μπορεις να μου παραθεσεις το αρθρο που το λεει αυτο; Χωρις μανουρες,κεφαλαια και εμφαση. 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Επειδή μου λέει ρωτάω. Γιατί και εδώ έχουμε δύο πράσινα φανάρια. Άρα κοιτάμε και τις πινακίδες μετά. Επειδη εκνευριστηκα στις πρωτες σελιδες,δε μπορεσα να τα διαβασω ολα και ισως μου διεφυγε κατι. Ποσο σιγουρο ειναι οτι εχετε και οι 2 πρασινο; Ξεκινατε και οι 2 μαζι; Δε γινεται να μην εχει απαγορευτικο ή πορτοκαλι βελακι. Το τι σου λενε οι αλλοι για προτεραιοτητες απο δεξια,ενω εχει φαναρι,δεν το καταλαβαινω,μαλιστα με τον τροπο που γραφουν μερικοι μου ειναι αδυνατον να μην εκνευριστω. 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Παντως, αν τα φαναρια ηταν λειτουργικα, μικρη σημασια εχουν οι πινακιδες που ρυθμιζουν την κυκλοφορια (αναφερομαι στον ρομβο και αναποδο τριγωνο). Οι απαγορευσεις προφανως ισχυουν κανονικα Καμια σημασια δεν εχουν,εκτος απο τα απαγορευτικα. 1
johnieXoX Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Όσο μεγαλώνει η συμμετοχή στο θέμα, θεωρώ πως γίνεται κατανοητό πως η ελλιπής σηματοδότηση, αυτό το απαγορευτικό που αφαιρέθηκε, κάνει δύσκολη την ξεκάθαρη απόδοση ευθυνών. Αυτό προσπαθώ να πω απ'την αρχή. Ακόμα και άδικο να έχω, σχόλια του τύπου πήγαινε στη τροχαία να παραδώσεις το δίπλωμα, μαζέψτε τον μη φάω μπαν, και άλλα παρόμοια δε νομίζω ότι βοηθούν κανέναν. Δηλαδή, αν έλεγα ότι φταίει ο ts, ξέρω γω, θα μου σπαγαν και το αυτοκίνητο.. Ψυχραιμία παιδιά, ένα φόρουμ είναι που συζητάμε όσο γίνεται πολιτισμένα. Δεν αποφασίζουμε εμείς ποιος φταίει, υπάρχουν ειδικότεροι από εμάς.
StamTheMan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, johnieXoX είπε Ακόμα και άδικο να έχω, σχόλια του τύπου πήγαινε στη τροχαία να παραδώσεις το δίπλωμα, μαζέψτε τον μη φάω μπαν, και άλλα παρόμοια δε νομίζω ότι βοηθούν κανέναν. Σε τετοιες συζητησεις βλεπεις την ποιοτητα και την καταντια μας. Και οταν εχεις να αντιμετωπισεις αντιθετες αποψεις που εκφραζονται με τετοια εμφαση,δεν ειναι να απορεις που σκοτωνομαστε στους δρομους. Προσπαθωντας να μας διδαξετε τα "βασικα" του ΚΟΚ,εχετε ξεχασει τα βασικα του να εισαι ανθρωπος.
Bigi444444 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 5 λεπτά πριν, johnieXoX είπε Όσο μεγαλώνει η συμμετοχή στο θέμα, θεωρώ πως γίνεται κατανοητό πως η ελλιπής σηματοδότηση, αυτό το απαγορευτικό που αφαιρέθηκε, κάνει δύσκολη την ξεκάθαρη απόδοση ευθυνών. Αυτό προσπαθώ να πω απ'την αρχή. Ακόμα και άδικο να έχω, σχόλια του τύπου πήγαινε στη τροχαία να παραδώσεις το δίπλωμα, μαζέψτε τον μη φάω μπαν, και άλλα παρόμοια δε νομίζω ότι βοηθούν κανέναν. Δηλαδή, αν έλεγα ότι φταίει ο ts, ξέρω γω, θα μου σπαγαν και το αυτοκίνητο.. Ψυχραιμία παιδιά, ένα φόρουμ είναι που συζητάμε όσο γίνεται πολιτισμένα. Δεν αποφασίζουμε εμείς ποιος φταίει, υπάρχουν ειδικότεροι από εμάς. Δεν είναι καθόλου δύσκολη. Το 'χω πει στο προηγούμενο post μου πώς ρυθμίζεται. Δεν καταλαβαίνω γιατί, ενώ στο έχουν πει και άλλοι, εξακολουθείς να το θεωρείς αρρύθμιστη περίπτωση. [Σαν ένας από τους ειδικότερους στο λέω...]
NikosKallithea Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Ολη αυτη η συζήτηση περι του ποιός φταιει ειναι άσχετη με το ερώτημα του ts. Το ποιός φταιει και ποιος οχι ειναι σε δεύτερο χρονο και εφόσον το θέμα πάει δικαστικά. 1
NickTG Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 25 minutes ago, johnieXoX said: Δεν αποφασίζουμε εμείς ποιος φταίει, υπάρχουν ειδικότεροι από εμάς. Για την ακρίβεια υπάρχει το άρθρο 23 του ΚΟΚ που είναι ξεκάθαρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις