Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει κανεις εμπειρια απο τρακαρισμα που ενω ειναι εντελως ξεκαθαρο οτι δεν φταιει, ο αλλος οδηγος δεν το παραδεχεται; 

Εχουμε στειλει αιτημα στην αλλη ασφαλιστικη να δεχτουν υπαιτιοτητα με φιλικο διακανονισμο και εστειλαν και εκεινοι το ιδιο σε εμας.

Η τροχαια ηρθε, δεν πηρε θεση, απλα κατεγραψε πως κινουνταν το καθε οχημα. Οι ασφαλιστικες το ιδιο. Η οδικη βοηθεια του αλλου οχηματος που συμπληρωσε την δηλωση του, ρωτησε τον πελατη του αν θα παρει την ευθυνη ή αν θα αφησει να τα βρουνε οι ασφαλειες και ειπε ας τα βρουνε οι ασφαλειες.

Απ οτι μου ειπε ο διακανονιστης της δικης μου ασφαλειας, αν δεν απαντησουν θετικα στο ερωτημα μας, θα πρεπει να παμε νομικα.

Εχει βρεθει κανεις σε αναλογη θεση και να μπορεσε να βγαλει ακρη χωρις να παει σε δικαστηριο που θα παρει κανα χρονο και βαλε;

Στην εικονα φαινεται η δικη μου πρασινη πορεια ευθεια και η κιτρινη πορεια του αλλου οχηματος που μπηκε στο ρευμα μου και ανεκοψε την πορεια μου. 

image.png.6c70cbc5286de2370b47ba09ccfebfac.png

• Απαντ. 310
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 minutes ago, SagoniasSlutRos said:

Εχει κανεις εμπειρια απο τρακαρισμα που ενω ειναι εντελως ξεκαθαρο οτι δεν φταιει, ο αλλος οδηγος δεν το παραδεχεται; 

Εχουμε στειλει αιτημα στην αλλη ασφαλιστικη να δεχτουν υπαιτιοτητα με φιλικο διακανονισμο και εστειλαν και εκεινοι το ιδιο σε εμας.

Η τροχαια ηρθε, δεν πηρε θεση, απλα κατεγραψε πως κινουνταν το καθε οχημα. Οι ασφαλιστικες το ιδιο. Η οδικη βοηθεια του αλλου οχηματος που συμπληρωσε την δηλωση του, ρωτησε τον πελατη του αν θα παρει την ευθυνη ή αν θα αφησει να τα βρουνε οι ασφαλειες και ειπε ας τα βρουνε οι ασφαλειες.

Απ οτι μου ειπε ο διακανονιστης της δικης μου ασφαλειας, αν δεν απαντησουν θετικα στο ερωτημα μας, θα πρεπει να παμε νομικα.

Εχει βρεθει κανεις σε αναλογη θεση και να μπορεσε να βγαλει ακρη χωρις να παει σε δικαστηριο που θα παρει κανα χρονο και βαλε;

Στην εικονα φαινεται η δικη μου πρασινη πορεια ευθεια και η κιτρινη πορεια του αλλου οχηματος που μπηκε στο ρευμα μου και ανεκοψε την πορεια μου. 

image.png.6c70cbc5286de2370b47ba09ccfebfac.png

Που ακριβώς σε βρήκε εσένα και που βρήκες εσύ αυτόν (σε ποιο σημείο του αμαξιού εννοώ..). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε

Που ακριβώς σε βρήκε εσένα και που βρήκες εσύ αυτόν (σε ποιο σημείο του αμαξιού εννοώ..). 

Μπροστα αριστερα εμενα και μπροστα δεξια εκεινον

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
Δημοσ.

Αυτός είχε μπει στο ρεύμα και εσύ τον βρήκες από πίσω; Τι ταχύτητα είχες και δεν πρόλαβες να σταματήσεις.; Μπορεί άνετα αυτός να ισχυριστεί ότι έτρεχες πάρα πολύ και χίλια  δυο άλλα πράγματα. 

Κανένα κατάστημα με κάμερες δεν έχει κοντά, να ξεκαθαρίσει η κατάσταση..;

Δημοσ.
3 minutes ago, SagoniasSlutRos said:

Τζάπα ανησυχείς. Θα τα βρουν οι ασφαλιστικές. Δεν υπάρχει κανένα νόημα να πάνε δικαστικά δεν συμφέρει κανεναν :)

Δημοσ.
5 minutes ago, SagoniasSlutRos said:

OK, τώρα το είδα αυτό. Δεν θα έχεις θέμα, θα είναι χαζοί να πάνε δικαστικά. 

Δημοσ.

Αν εσύ είχες πράσινο για ευθεία δεν μπορεί να έχει και αυτός πράσινο για στροφή αριστερά. 

Οπότε αυτός είτε πέρασε με κόκκινο, είτε πέρασε με παλλόμενο πορτοκαλί οπότε αφού σε είχε δεξιά έπρεπε να σου παραχωρήσει προτεραιότητα. 

Αν δεν είχε φανάρι για στροφή αριστερά τότε ή υπάρχει πινακίδα που το απαγορεύει ή αν δεν υπάρχει τότε ισχύει η προτεραιότητα από δεξιά. 

• Like 10
  • Thanks 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε

Τζάπα ανησυχείς. Θα τα βρουν οι ασφαλιστικές. Δεν υπάρχει κανένα νόημα να πάνε δικαστικά δεν συμφέρει κανεναν :)

Οι ασφαλιστικές δεν βρίσκουν τίποτα απολύτως μεταξύ τους, αν ο πελατης δεν αποδεχτεί την ευθύνη 

• Like 2
  • Confused 2
Δημοσ.

Βάση γραφήματος μιλάμε για πολύ κεντρικό δρόμο.

Φανάρια υπάρχουν;

Αν υπάρχουν παίρνεις βίντεο από το κινητό σου τα δευτερόλεπτα της σύκρουσης από ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ έχει εικόνα σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πλευρά της διασταύρωσης και το προσκομίζεις για αρχή στην ασφαλιστική σου και το κρατάς για μελλοντική χρήση (ΑΣΧΕΤΑ αν στέκεται ή οχι ως στοιχείο σε δικαστήριο). δε χρειάζεται να πάρεις το δικό τους αρχείο αν δε θέλουν να το δώσουν. απλά τους λες τραβάω ένα δικό μου βίντεο από το κινητό το μονιτορ σας στο καταγραφικό.

Ο δικαστής μπορεί να μη  το λάβει επίσημα υπόψιν του ΑΛΛΑ μπορεί "ανεπίσημα" να σε δικαιώσει.

Το δεύτερο που μπορείς να κάνεις είναι αν υπάρχει μάρτυρας που να καταθέσει υπέρ σου και είδε ακριβώς τον υπαίτιο. δε χρειάζεται να έρθει στο δικαστήριο. αρκεί να περάσει από την αρμόδια τροχαία και να καταθέσει οτι για το τροχαίο ημερομηνίας τάδε ώρας τάδε και δρόμου τάδε το όχημα ΧΧΧ1234 πέρασε νόμιμα ή το ΧΧΧΧ1234 παρανόμησε και έκανε αυτό.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Αν εσύ είχες πράσινο για ευθεία δεν μπορεί να έχει και αυτός πράσινο για στροφή αριστερά. 

Οπότε αυτός είτε πέρασε με κόκκινο, είτε πέρασε με παλλόμενο πορτοκαλί οπότε αφού σε είχε δεξιά έπρεπε να σου παραχωρήσει προτεραιότητα. 

Αν δεν είχε φανάρι για στροφή αριστερά τότε ή υπάρχει πινακίδα που το απαγορεύει ή αν δεν υπάρχει τότε ισχύει η προτεραιότητα από δεξιά. 

Αυτος δεν εχει ξεχωριστο φαναρι για αριστερα, οπως εχω αντιστοιχα εγω. 

Δεν εχει ουτε απαγορευτικο ομως για αριστερα. Καποιος απο κοντινο καταστημα μας ειπε οτι ειχε παλια απαγορευτικο και το εχουν βγαλει, οποτε δεν ξερω τι παιζει.

Οποτε ισχυει η προτεραιοτητα απο δεξια. Εστριψε αριστερα και μπηκε στην πορεια μου.

Αυτο που ψαχνω ειναι αν καποιος ειχε αντιστοιχη εμπειρια και πως ξεμπερδεψε.

Θεωρητικα και η ασφαλιστικη του βλεπει οτι δεν εφταιγα εγω, οποτε δεν θα επρεπε να τον συμβουλεψει οτι αν παει δικαστικα θα χρεωθει και δικαστικα εξοδα;

Δημοσ.
5 minutes ago, NikosKallithea said:

Οι ασφαλιστικές δεν βρίσκουν τίποτα απολύτως μεταξύ τους, αν ο πελατης δεν αποδεχτεί την ευθύνη 

Από προσωπική εμπειρία σου λέω ότι κάνεις λάθος. Οι ασφαλιστικές αποφασίζουν ανεξάρτητα τι θα πει ο πελατης. 

1 minute ago, SagoniasSlutRos said:

Θεωρητικα και η ασφαλιστικη του βλεπει οτι δεν εφταιγα εγω, οποτε δεν θα επρεπε να τον συμβουλεψει οτι αν παει δικαστικα θα χρεωθει και δικαστικα εξοδα;

Η ασφαλιστική αποφασίζει. Σε τέτοιες περιπτώσεις καλύπτει την ζημία και δεν πάει δικαστικα. Μόνο να χάσει έχει. 

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TuXaKoS είπε

Από προσωπική εμπειρία σου λέω ότι κάνεις λάθος. Οι ασφαλιστικές αποφασίζουν ανεξάρτητα τι θα πει ο πελατης. 

Η ασφαλιστική αποφασίζει. Σε τέτοιες περιπτώσεις καλύπτει την ζημία και δεν πάει δικαστικα. Μόνο να χάσει έχει. 

Μακαρι....

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Nabuko είπε

την στιγμη που αναβει κοκκινο το απεναντι φαναρι κανει 1 δευτερολεπτο να αναψει πρασινο ουτως ή αλλως, οποτε και με πορτοκαλι να ηταν προλαβαινε το απεναντι πρασινο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...