nkarama Δημοσ. Κυριακή στις 10:23 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 10:23 μμ 5 hours ago, sts4x4 said: Καλησπέρα σε όλους, Μου συνέβη και εμένα, με χρέωσαν νέα συνδρομή. Και μόνο που στο σύστημα τους δεν υπάρχει η επιλογή της αφαίρεσης της κάρτας είναι παράνομο. Προφανώς και τους έστειλα email για την πρόθεση μου να προβώ σε οποιαδήποτε νομική ενέργεια χρειαστεί προκειμένου να μου επιστραφούν τα χρήματα μου άμεσα και αναμένω με ενδιαφέρον την απάντηση τους. Θα ήμουν υποχρεωμένος εάν κάποιος φίλος που έκανε καταγγελία, έχει πρόχειρο το κείμενο που τους έστειλε και θέλει να μου το προωθήσει έστω και με ένα προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ πολύ. Εμένα λήγει στις 9/11. το έχω ήδη ακυρώσει και περιμένω να δω αν θα υπάρχει καμμία έξτρα χρέωση... δεν φτάνει που μας έχουν σπάσει τα νεύρα με τα προβλήματα στην μετάδοση της F1, θα μας χρεώσουν κιόλας... Ούτε για τσάμπα δεν αξίζει... Για πες αν έχεις κανα νέο σχετικά με την αφαίρεση της κάρτας... άλλη μαλακία και αυτή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα