nkarama Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 5 hours ago, sts4x4 said: Καλησπέρα σε όλους, Μου συνέβη και εμένα, με χρέωσαν νέα συνδρομή. Και μόνο που στο σύστημα τους δεν υπάρχει η επιλογή της αφαίρεσης της κάρτας είναι παράνομο. Προφανώς και τους έστειλα email για την πρόθεση μου να προβώ σε οποιαδήποτε νομική ενέργεια χρειαστεί προκειμένου να μου επιστραφούν τα χρήματα μου άμεσα και αναμένω με ενδιαφέρον την απάντηση τους. Θα ήμουν υποχρεωμένος εάν κάποιος φίλος που έκανε καταγγελία, έχει πρόχειρο το κείμενο που τους έστειλε και θέλει να μου το προωθήσει έστω και με ένα προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ πολύ. Εμένα λήγει στις 9/11. το έχω ήδη ακυρώσει και περιμένω να δω αν θα υπάρχει καμμία έξτρα χρέωση... δεν φτάνει που μας έχουν σπάσει τα νεύρα με τα προβλήματα στην μετάδοση της F1, θα μας χρεώσουν κιόλας... Ούτε για τσάμπα δεν αξίζει... Για πες αν έχεις κανα νέο σχετικά με την αφαίρεση της κάρτας... άλλη μαλακία και αυτή....
setserrOr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Εμένα μου έκαναν ανανέωση παρότι είχα κάνει ακύρωση συνδρομής και με αναβάθμισαν και πρόγραμμα. Φυσικά πουθενά πεδίο για διαγραφή λογαριασμού και τα στοιχεία της κάρτας αποθηκευμένα χωρίς να δίνεται η δυνατότητα διαγραφής... Να χ**ω το GDPR
panostza Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Χαχα, το είχα ξεχάσει ότι είχα κάνει κι εγώ την 9μηνη (???) συνδρομή τζαμπέ από ΔΕΗ. Τόσο μεγάλη επιτυχία ο ΑΝΤ1+. Χθες μου ήρθε ειδοποίηση από την τράπεζα για αποτυχημένη απόπειρα χρέωσης. Έχω φτιάξει prepaid μέσω ΙΒ που έχω 1 ευρώ. Με αυτή γράφομαι σε τέτοιες υπηρεσίες για να μπορεί να "ελέγξει" την κάρτα στην εγγραφή αλλά να μην μπορεί να χρεώσει κάτι για ανανέωση αν το ξεχάσω.
pp6210 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 να αναφερω κ εγω για την ιστορια οτι χτες ο ΑΝΤ+ προσπαθησε να παρει 7.99 απο την καρτα που ειχα δηλωσει στην προσφορα της ΔΕΗ. Εχω ακυρωσει απο 18/10, 1 μηνα πριν την συμβατικη ανανεωση, ειχα τσεκαρει το λογαριασμο μου αρχες Νοεμβριου και ημουν οντως free user, παρολα αυτα οι αγυρτες δοκιμασαν χρεωση... προβλημα δεν εχω γιατι ειναι σε μια virtual revolut με οριο 2 ευρω το μηνα, φυσικα δεν περασε το 7.99 και δεν προκειται να περασει γιατι εκανα block τις πληρωμες προς ΑΝΤ+.
geosoftgr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Μία από τα ίδια, ακυρωμένη συνδρομή, προσπάθησαν σήμερα να με χρέωσουν, βέβαια φάγαν άκυρο από τη revolut. Τώρα προσπάθησα να την ακυρώσω ξανά, αλλά δεν υπάρχει καν η επιλογή ακύρωσης από το site τους.
CHRISpros Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, pp6210 είπε να αναφερω κ εγω για την ιστορια οτι χτες ο ΑΝΤ+ προσπαθησε να παρει 7.99 απο την καρτα που ειχα δηλωσει στην προσφορα της ΔΕΗ. Εχω ακυρωσει απο 18/10, 1 μηνα πριν την συμβατικη ανανεωση, ειχα τσεκαρει το λογαριασμο μου αρχες Νοεμβριου και ημουν οντως free user, παρολα αυτα οι αγυρτες δοκιμασαν χρεωση... προβλημα δεν εχω γιατι ειναι σε μια virtual revolut με οριο 2 ευρω το μηνα, φυσικα δεν περασε το 7.99 και δεν προκειται να περασει γιατι εκανα block τις πληρωμες προς ΑΝΤ+. Πως έκανες το μπλοκ? Μπορούμε να κάνουμε αλλαγή κάρτας και να βάλω μια χωρίς χρήματα? Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2024 από CHRISpros
UncleKim Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Το ίδιο "προσπάθησε" να κάνει και σε εμένα πρόσφατα, με ένα ποσό 49,99€. Προφανώς θα είχα τικάρει την ανανέωση κατά την εγγραφή ή κάτι αντίστοιχο, αλλά καλό θα ήταν να ερχόταν και κανένα e-mail πριν οτι λήγει η συνδρομη τοτε, και θα χρεωθείτε τόσο κτλ. Αυτό το κατ ευθείαν χρέωση στην κάρτα το θεωρώ λίγο άσχημο, ειδικά με τέτοιο ποσό. Έφαγε άκυρο και block στην Revolut!
InternalSunshine Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Να υπενθυμίσω ότι εμένα μου είχε έρθει χρέωση μετά από 8 μήνες, επειδή έδωσαν δωρεάν 8 μήνες για το παγκόσμιο κύπελλο που δεν έπαιξαν ποτέ, για το οποίο είχα πληρώσει 19 ευρώ (και ΜΟΝΟ για αυτόν τον λόγο). ασε που τότε είχαν μέσα κοντορεβυθούλι και καμπαμαρού να δεις.. Βλέπω μετά απο τόσο καιρό συνεχίζουν τις λαμογιές, κανονικά καταγγελία πρέπει να γίνει και να μάθει ο κόσμος πόσο ξεφτύλες είναι. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2024 από InternalSunshine
iliata2410 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) ειχακαι εγω συδρομη 20 ευρω γαι 6 μηνες ,και μετα την ακυρωσα,την καρτα ομως πως την διαγραφω;η πρεπει να κανω διαγραφη λογαριασμου; update:μόλις είδα ότι έχω αποθηκευμένη κάρτα που έληξε το 2023 οπότε δέν με απασχολεί Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2024 από iliata2410
NikosKallithea Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Αυτη είναι η απάντηση, "χειροκίνητη" ακύρωση δεν υπάρχει😁 . Καλησπέρα, Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας. Το σύστημα προχωράει σε 4 προσπάθειες συνολικά που θα ολοκληρωθούν μέσα σε διάστημα 7 ημερών. Η πρώτη προσπάθεια χρέωσης της συνδρομής στην κάρτα σας πραγματοποιήθηκε στις 27/11 χωρίς επιτυχία. Η δεύτερη πραγματοποιήθηκε στις 29/11 και η τρίτη θα πραγματοποιηθεί στις 01/12. Αν μετά την τέταρτη προσπάθεια που θα πραγματοποιηθεί στις 03/12 δεν επιτευχθεί χρέωση της κάρτας σας, τότε αυτόματα θα γίνει η ακύρωση της συνδρομής σας στο ANT1+ Value Pack και θα γίνει μετάβαση στο δωρεάν πρόγραμμα ΑΝΤ1+ Free. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως εάν δεν πραγματοποιηθούν με επιτυχία και οι 4 προσπάθειες χρέωσης, δεν μπορούμε να παρέμβουμε στη συγκεκριμένη διαδικασία. Παραμένουμε στη διάθεσή σας. Φιλικά, Ομάδα εξυπηρέτησης ΑΝΤ1+ 1
SuperLuigis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Βρες τα email που σου ηρθαν οταν εκανες την συνδρομη να δεις σε τι συμφωνησες. 1
sts4x4 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Εν τω μεταξύ, έχω ζητήσει εδώ και μια βδομάδα να αφαιρεθεί η κάρτα μου από το σύστημα τους, αφού όπως ήταν προαπαιτούμενο έπρεπε πρώτα να μεταβεί η συνδρομή μου σε Free, όπως και έγινε. Φυσικά η αφαίρεση της κάρτας δεν έχει γίνει και σε στο email που τους έστειλα μου απάντησαν ότι είναι χρονοβόρα η συγκεκριμένη διαδικασία..... Μιλάμε για απατεώνες ολκής.
chrisman2001 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Με χρέωσαν στο άκυρο 27 ευρώ και μετά άλλα 50 ευρώ. Στα email δεν απαντούν και δε μπορώ να διαγράψω το λογαριασμό μου ούτε να αφαρέσω την πιστωτική μου κάρτα. Βάσει Ευρωπαικής Ένωσης αυτό είναι παράβαση πράγμα το οποίο εξήγησα στο τηλέφωνο του ant1 και τους είπα πως θα κινηθώ νομικά. Μετά απο πολλές προσπάθειες στο τηλεφωνικό κέντρο κατάφερα να πάρω το τηλέφωνο της γραμματείας του νομικού τμήματος του ant1. ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΝΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. 2106886254
kxtsao Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 εγώ από λάθος και ενώ ψαχνόμουν να ενεργοποιήσω το κουπόνι της δεή, πάτησα καταλάθος πληρωμή συνδρομής και μου κράτησε ολόκληρο 9μηνο 50€. επικοινώνησα μαζί τους με email και ζήτησα να ακυρώσουν την συνδρομή και να επιστρέψουν τα χρήματα, έκανα μια αίτηση υπαναχώρησης όπως με συμβούλεψαν οι ίδιοι, χωρίς όμως να εγγυηθούν ότι θα τα πάρω πίσω περιμένω απ το οικονομικό τους τμήμα τώρα τι θα γίνει
InternalSunshine Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Κάποιος πρέπει να κινηθεί νομικά εναντίον τους κάποια στιγμή.. αλλιώς θα συνεχίσουν να κάνουν απατεωνιές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα