GioBouzouki Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Καλησπερα σε ολους. Θελω να παρω μια καρτα ηχου να ξεκινησω καποιες ηχογραφησεις με το μπουζουκι μου. Καμια καλη προταση? Εχω ακουσει πολλα για Focusrite αλλα βλεπω οτι υπαρχουν πολλοι τυποι αυτης. Ειμαι λιγο ασχετος απ αυτα οποτε πειτε εκτος απο την καρτα τη αλλο θα χρειαστω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man39 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Τα επιπλέον είναι ηχεία για monitors ένα ζευγάρι , μικρόφωνο , software ειδικό για εγγραφες σε υπολογιστή . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GioBouzouki Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Το μικρόφωνο τι το χρειάζομαι; Δεν κουμπώνω το μπουζουκι κατευθείαν στην κάρτα ήχου; Επισης έχεις καμία πρόταση για software? Έχω ακούσει καλά σχόλια για Cubase.Επίσης τώρα για αρχή καλύτερα θα ήταν κάποιο δωρεάν να πειραματιστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man39 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Δωρεάν το πρόγραμμα audacity θυμάμαι ήταν, κατέβασε αυτο .Όσο για το μικρόφωνο που έγραψα οκ αν έχεις τρόπο σύνδεσης στο όργανο . https://www.audacityteam.org/ Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2023 από man39 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα