Προς το περιεχόμενο

OnePlus Nord 3 Vs pocophone f5 Vs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, έχω εδώ και 4,5 χρόνια το πολύ καλό pocophone f1 και είμαι ακόμα ευχαριστημένος με αυτό. Το θέμα είναι ότι τελευταία ξεκολλάει (αργά και σταθερά) γύρω γύρω η οθόνη. Ίσως φουσκώνει η μπαταρία, αν και δεν φαίνεται με το μάτι. Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνω κάτι. Ψάχνοντας καταλήγω σε ένα από τα δύο κινητά του θέματος, εκτός αν υπάρχει κάτι καλύτερο. Τα χρήματα που θέλω να ξοδέψω με τα νέα δεδομένα είναι περίπου 400, δυστυχώς οι τιμές όπως και στα υπόλοιπα έχουν πάρει την ανηφόρα. 

Με ενδιαφέρει περισσότερο η αξιοπιστία, να αντέχει σε πεσιματα (εννοείται ότι θα βάλω θήκη), η ταχύτητα, η μπαταρία και η φωτογραφία, gps με αυτή την σειρά. Παιχνίδια συνήθως δεν παίζω αλλά κάποιες φορές κολλάω με κάποιο για ένα διάστημα. 

Ποίο κινητό θα προτείνατε με βάση τις ανάγκες μου;

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για την επισήμανση, όμως δεν φαίνεται να γίνεται αυτό οπτικά τουλάχιστον. Ίσως λόγω ζέστης να χαλάσε η κόλλα; Είπα ότι είναι πιθανό γιατί ξεκολλάει η οθόνη αργά και σταθερά. Αν βέβαια έχω τέτοιο πρόβλημα, τότε πρέπει να κάνω άμεσα επιλογή κινητού. 

Επεξ/σία από BASILISP

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...