ckdodis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Καλημέρα σε όλους, το σύστημα μου απαρτίζεται από: M/B: ASRock B760 PRO RS Motherboard ATX με Intel1700 Socket GPU: MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X 12G OC RAM: Kingston Fury Beast 64GB DDR5 (2x32GB)5200MHz CPU: Intel Core i7-13700F 1.5GHz SSD: Kingston KC3000 SSD 1TB M.2 NVMe Deepcool AG620 Ψύκτρα PSU: Be Quiet Pure Power 12 M 750W Το pc φτιάχθηκε για εργασίες γραφείου και για χρήση autocad (2d και κάποια 3D) και χρήση κάποιον προγραμμάτων φωτογραμετρίας (agisoft metashape & Pix4dmapper). Παιχνίδια παίζω σπάνια. Με το νέο μηχάνημα βέβαια ίσως ξανά παίξω κάτι. Είμαι στην αναζήτηση αγοράς οθονών. Αρχικά 2 οθόνες και ίσως χρειαστώ και τρίτη. Τώρα δουλεύω με το pc της υπογραφής μου με συνολικά 3 οθόνες. Το δίλημμα είναι διπλό. Ποία από τις δύο; https://www.skroutz.gr/s/40367441/Samsung-Odyssey-G5-VA-Curved-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-144Hz.html ή https://www.skroutz.gr/s/23788657/AOC-C27G2ZU-BK-VA-Curved-Gaming-Monitor-27-FHD-1920x1080-240Hz-με-Χρόνο-Απόκρισης-1ms-GTG.html Η πρώτη με κάποια χρήματα παραπάνω βγαίνει και σε 32''. Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση vfm στα 250-280 ευρώ; Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 μακριά από την G5 curved εκτός αν θες να τραβιέσαι με τη samsung όταν θα σου ξεκολλήσει το πάνελ στο κέντρο. επίσης για θέμα ανάλυσης είναι τι αντέχουν τα μάτια σου στην απόσταση που θα είσαι. σε 27άρα το QHD είναι αρκετά ζόρικο από μια απόσταση και πάνω ενώ το FHD θα βλέπεις τα πίξελ από μια απόσταση και κάτω. καλύτερα να δεις από κοντά 27άρα QHD και FHD ώστε να καταλάβεις τι βρίσκεις πιο ξεκούραστο και λειτουργικό για τη χρήση σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ckdodis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 4 λεπτά πριν, greekfragma είπε μακριά από την G5 curved εκτός αν θες να τραβιέσαι με τη samsung όταν θα σου ξεκολλήσει το πάνελ στο κέντρο. επίσης για θέμα ανάλυσης είναι τι αντέχουν τα μάτια σου στην απόσταση που θα είσαι. σε 27άρα το QHD είναι αρκετά ζόρικο από μια απόσταση και πάνω ενώ το FHD θα βλέπεις τα πίξελ από μια απόσταση και κάτω. καλύτερα να δεις από κοντά 27άρα QHD και FHD ώστε να καταλάβεις τι βρίσκεις πιο ξεκούραστο και λειτουργικό για τη χρήση σου. @greekfragma σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Η απόσταση που κάθομαι στο γραφείο μου από τις οθόνες είναι 1 μέτρο περίπου. Αυτό βέβαια ρυθμίζεται μιας και οι οθόνες κάθονται πάνω σε βάση οθονών. Οπότε το μπρος πίσω ρυθμίζεται κάπως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 7 minutes ago, ckdodis said: @greekfragma σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Η απόσταση που κάθομαι στο γραφείο μου από τις οθόνες είναι 1 μέτρο περίπου. Αυτό βέβαια ρυθμίζεται μιας και οι οθόνες κάθονται πάνω σε βάση οθονών. Οπότε το μπρος πίσω ρυθμίζεται κάπως. το σύστημά σου είναι το πλέον σύγχρονο αλλά η 3060 δε κουμπώνει με τα υπόλοιπα. οθόνη αλλάζουμε λιγότερο συχνά από όλα τα υπόλοιπα άρα για μένα δαπάνησε κάποια παραπάνω χρήματα να πας σε κάτι πραγματικά καλό και να δεις με άλλο μάτι τη νέα σύνθεση. https://www.skroutz.gr/s/35581156/Dell-G3223D-IPS-HDR-Gaming-Monitor-31-5-QHD-2560x1440-165Hz-με-Χρόνο-Απόκρισης-1ms-GTG.html Για 1 μέτρο απόσταση θες 32άρα ξεκάθαρα με QHD ως ιδανικές αναλογίες ίντσες-ανάλυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα