Straplo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Καλημέρα σε όλους. Έχω cosmote με ταχύτητα ταβάνι 40bps.και θέλω να έχω ίντερνετ σε όλο το σπίτι 125τμ. 1 όροφος. Διάβασα για την τεχνολογία mesh. Θεωρω(γιατί είμαι άσχετος με το αντικείμενο) ότι είναι πολύ καλό. Έβλεπα για την εταιρία tp link αλλά γίνεται χαμός από τα μοντέλα και έχασα την μπάλα. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε ως προς το πιο μοντέλο tp link mesh πρέπει να πάρω ώστε να με καλύπτει 100% σε όλο το σπίτι; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Straplo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Σπίτι φαντάσου το ορθογώνιο και είναι ακριβώς το ρουτερ στην μια γωνια
johnmegarythmos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 18 ώρες πριν, Straplo είπε Καλημέρα σε όλους. Έχω cosmote με ταχύτητα ταβάνι 40bps.και θέλω να έχω ίντερνετ σε όλο το σπίτι 125τμ. 1 όροφος. Διάβασα για την τεχνολογία mesh. Θεωρω(γιατί είμαι άσχετος με το αντικείμενο) ότι είναι πολύ καλό. Έβλεπα για την εταιρία tp link αλλά γίνεται χαμός από τα μοντέλα και έχασα την μπάλα. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε ως προς το πιο μοντέλο tp link mesh πρέπει να πάρω ώστε να με καλύπτει 100% σε όλο το σπίτι; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. tip link x50 δες ,Πολυ καλο και μπορουνε να συνδεθουνε και εως 4 συσκευες ασυρματα και να μην χανει σε ταχυτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα