Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
51 minutes ago, dskoul said:

Αδελφε ... 
επειδη παιζει να εχεις θεματα

μην ανακυκλώνουμε πραγματα που δεν ισχυουν γιαιτι καπως ετσι πατανε και ο αλλος ρωταει αν μπορει να φυγει απο μια δουλεια μηνών.

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν μπορεί να βρει υπάλληλο, ας βάλει υψηλότερο μισθό και θα βρει. Απλά βαριέται να δουλέψει ο ίδιος στην θέση του υπαλλήλου που θα φύγει και προτιμάει να κάθεται σπίτι. Αρκετοί εργοδότες δουλεύουν έτσι τις επιχειρήσεις τους στις πλάτες των υπαλλήλων και αυτοί βαράνε χαρταετό. 

27 λεπτά πριν, dimitrisgalatsi είπε

Απλά επειδή όλοι ψάχνουν για προσωπικό και δεν βρίσκουν επειδή οι ξένοι έφυγαν και φεύγουν για καλύτερα μεροκάματα σε άλλες χωρεσ το ίδιο συμβαίνει και μέ τους Έλληνες που δεν την παλεύουν άλλο στην χώρα προσπαθούν να ψαρώσουν κανένα υπάλληλο μήπως κάτσει παραπάνω 

Αυτό ισχύει κυρίως για τουρισμό και αγροτικές εργασίες. Στην εστίαση καθαρά δε νομίζω πως έχει επεκταθεί πολύ, αν και μου έχει πει φίλος ότι εδώ και 4 χρόνια παρακαλανε να βρουν προσωπικό στα κέντρα διασκέδασης και στα μαγαζιά. 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν μπορεί να βρει υπάλληλο, ας βάλει υψηλότερο μισθό και θα βρει. Απλά βαριέται να δουλέψει ο ίδιος στην θέση του υπαλλήλου που θα φύγει και προτιμάει να κάθεται σπίτι. Αρκετοί εργοδότες δουλεύουν έτσι τις επιχειρήσεις τους στις πλάτες των υπαλλήλων και αυτοί βαράνε χαρταετό. 

Αυτό ισχύει κυρίως για τουρισμό και αγροτικές εργασίες. Στην εστίαση καθαρά δε νομίζω πως έχει επεκταθεί πολύ, αν και μου έχει πει φίλος ότι εδώ και 4 χρόνια παρακαλανε να βρουν προσωπικό στα κέντρα διασκέδασης και στα μαγαζιά. 

Ισχύει πλέον παντού τα 700 και τα 800 δεν φτάνουν για τίποτα όσο μειώνεται η ανεργία και δεν μειώνεται λόγω αυξησης θέσεων εργασίας αλλά λόγω ότι φεύγει το εργατικό δυναμικό από την χώρα θα ψάχνουν υπάλληλο με το ντουφέκι καλά να πάθουν γιατί κάποτε παρακαλαγες για να βρεις μια δουλειά σε σούπερ μάρκετ που είναι από τις χειροτερες

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dimitrisgalatsi είπε

Ισχύει πλέον παντού τα 700 και τα 800 δεν φτάνουν για τίποτα όσο μειώνεται η ανεργία και δεν μειώνεται λόγω αυξησης θέσεων εργασίας αλλά λόγω ότι φεύγει το εργατικό δυναμικό από την χώρα θα ψάχνουν υπάλληλο με το ντουφέκι καλά να πάθουν γιατί κάποτε παρακαλαγες για να βρεις μια δουλειά σε σούπερ μάρκετ που είναι από τις χειροτερες

Ισχύει. Πάντως, το καλά να πάθουν δεν είναι κάτι που θα το πω εύκολα εγώ. Φοβάμαι ότι στην ανάγκη να βρουν προσωπικό και της λογικής αύξησης των μισθών γιατί δεν υπάρχει άλλη επιλογή, θα συνοδευτει από αύξηση κόστος στις τιμές προϊόντων ώστε να καλύψουν την χασούρα, δεν παίζει να κάτσουν να τα πληρώσουν από την τσέπη τους, θα γίνει σιγά σιγά αυτο συν τις υπάρχουσες αυξήσεις. 

Δημοσ.

Εφυγές προχθές ούτε καν χθες, να ξεκουραστείς και λίγο για να έχεις καθαρό μυαλό για αυτά που θα αρχίσεις να διαβάζεις-μαθαίνεις στην καινούρια σου δουλειά. Καλή αρχή σου εύχομαι και όλα να πάνε καλά. 

Δημοσ.

Εννοείται φεύγεις και δεν γυρίζεις να κοιτάξεις πίσω σου λίγο σε νοιάζει αν έχει βρει ήδη άλλο υπάλληλο η όχι. Στην εργασιακή ζούγκλα που υπάρχει στην Ελλάδα δεν χωράνε συναισθήματα. Αν ο άλλος είναι σφιχτός η δεν θέλει να δουλέψει και δίνει ψίχουλα να μην πάει κανείς έτσι πάνε αυτά. Κανένας να μη δουλεύει για την ψυχή της μάνας του. Αν εσένα σε δώσει 30 ευρώ τη μέρα αυτός θα βγάλει 300 και αραχτός. Το 100 άρικο το μήνα παραπάνω δεν μπορεί να το δώσει όμως. Δηλώνεις παραίτηση και δεν δίνεις λογαριασμό σε κανένα. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...