Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 hours ago, Nachoboy said:

Από τον Μάιο είμαι σε ένα 24ωρο καφέ μεγάλης αλυσίδας τύπου franchise. Μπήκα καθαρά και μόνο για να μαζέψω κάποια χρήματα για τον χειμώνα. Εδώ και έναν μήνα μου έκαναν πρόταση να δουλέψω σε εταιρία Πληροφορικής, πάνω σε αυτό που σπουδάζω δηλαδή. Εχω ενήμερωσει το αφεντικό μου από αρχές του μήνα, πως 25 Αυγούστου θα πρέπει να έχω φύγει απτό καφε ( Η εταιρία με ρώτησε ποτέ θα είμαι διαθέσιμος, είπα πως πρέπει να δώσω ένα 2 week notice, επειτα θα ειμαι διαθέσιμος) για να προετοιμάστω και για την νέα δουλειά και για το πανεπιστήμιο. Ενώ του το αναφέρω, συνεχώς το ξεχναει (θυμάται μόνο όταν έχει συμφέρον). Σήμερα έφτασε στο peak του, όταν τον ρώτησα αν όλα είναι έτοιμα για την παραίτηση μου και ακολουθεί η επική συζήτηση:
"Ποια παραίτηση?"
"Αυτή που σου έχω πει από αρχές Αυγούστου, από βδομάδα πρέπει να έχω φύγει" 
"Δε φεύγεις, θα κάτσεις μέχρι να βρεθεί κάποιος γιατί δεν βγαίνει το πρόγραμμα" 
Εννοείται δεν συμφώνησα και του είπα θα το συζητήσουμε αργότερα. Η ερώτηση λοιπόν, εάν το συμβόλαιο μου είναι αορίστου χρόνου, με κρατάει κάτι πίσω απτό να σηκωθώ και να φύγω απλά στην ημερομηνία που του έχω πει? 

Μην ξαναπατήσεις, να ξεκουραστείς και 2-3 μέρες πριν πας στην καινούργια σου δουλειά. Ενημέρωσε τους συναδέλφους σου μόνο για να βγάλουν τη βάρδιά σου :)

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Οπως το αφεντικό σου σε βλέπει σαν μια "μηχανή παραγωγής χρημάτων" κι όταν δεν σε χρειάζεται θα σε διώξει χωρίς δεύτερη σκέψη, έτσι να τον δεις κι εσύ και να μη σε νοιάζει αν "δεν βγαίνει το πρόγραμμα". Δεν είναι δικό σου πρόβλημα. Βρήκες καλύτερη δουλειά, έφυγες, τελείωσε. Να κόψει το λαιμό του να βρει άτομο. (Βάζω στοίχημα ότι αν έδινε 100€ παραπάνω το μήνα θα έβρισκε άτομο την άλλη μέρα, αλλά προτιμάει να έχει 100€ το μήνα στην τσέπη, παρά να βρει γρήγορα αντικαταστάτη...

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Nachoboy είπε

Η ερώτηση λοιπόν

Η ερώτηση είναι αν θα σε πληρώσουν κανονικά για τον Αύγουστο ή θα σε ταλαιπωρήσουν μέχρι να τα πάρεις

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδή είναι καλοκαίρι δεν μπορεί να βρει υπάλληλο με 600 ευρώ καθώς όλοι δουλεύουν εστίαση σεζόν...ας πρόσεχε.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
1 hour ago, The_Judas said:

επειδή είναι καλοκαίρι δεν μπορεί να βρει υπάλληλο με 600 ευρώ καθώς όλοι δουλεύουν εστίαση σεζόν...ας πρόσεχε.

Spoiler

Ναι ενώ τον χειμώνα θα κάνουν ουρά για 600 ευρώ :P

• Like 1
Δημοσ.

Του λες αντε γεια απλά, ολα τα αλλα ειναι ανουσια.

Επισης την ημερα που θα πας πρωτη φορα στην καινουρια σου δουλεια εννοειτε οτι θα περασεις απο το μαγαζι του να παρεις εναν καφε

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, alani123321 είπε

Εγω να ρωτησω αν δικαιουσαι να πληρωθεις τις αδειες που δεν πηρες.

Φυσικά και δικαιούται να τις πληρωθεί, αν βέβαια δικαιούται άδειες.

Δημοσ.

Νόμιζα ότι έπαθα deja vu αλλά το έγραψες και στο reddit και σκάλωσα.

Πάρτο σαν μια καλή προπονήση για το τι θα αντιμετωπίσεις και το τι θα χρειαστεί να κάνεις με τα λαγωνικά του HR από τις 25 Αυγούστου. Στέλνεις σήμερα και τώρα email ότι φεύγεις και ξεκινάς την νέα σου δουλειά με το καλό. Όλα έγγραφα, όλα με αποδείξεις. Δεν υπάρχουν καλές καρδιές και φιλίες, ο ένας θέλει να φαέι τον άλλον.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, greekfragma είπε

αν είμασταν στο φορουμ των εργατολόγων να σου έδινα δίκιο.

στο ινσομνια μπλα μπλα είμαστε που μπαίνει ένα παλικάρι να ρωτήσει κάτι γρήγορο και μη τον είδατε τον παναή.

Ίσα ίσα, αν τον καίει να ενημερωθεί σοβαρά και όχι να ρίχνουμε το επίπεδό μας! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 minutes ago, alani123321 said:

Εγω να ρωτησω αν δικαιουσαι να πληρωθεις τις αδειες που δεν πηρες.

Φυσικά και τις δικαιούται. Κάθε μήνας είναι 2 μέρες άδεια.

Όπως επίσης, και το ανάλογο ποσοστό απο το δώρο Χριστουγέννων

Επεξ/σία από Sorath
Δημοσ.
9 hours ago, Nachoboy said:

"Δε φεύγεις, θα κάτσεις μέχρι να βρεθεί κάποιος γιατί δεν βγαίνει το πρόγραμμα" 

Που πατε και τους βρισκετε

ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ!!!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, archer100 είπε

Που πατε και τους βρισκετε

ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ!!!

Πανευκολο , ειδικά στην εστίαση οι περισσότεροι έτσι είναι.

Επεξ/σία από leolipop
Δημοσ.

Αδελφε ... 
επειδη παιζει να εχεις θεματα ... στειλε του στο viber (και κρατησε το και εσυ ενα screenshot) οτι η τελευταια σου μερα θα ειναι 20 Αυγουστου .... 
21 παρε τηλεφωνο το λογιστηριο της εταιρειας και πες του ποτε και που να ερθω να υπογραψω και να πληρωθω .... 

αυτη ειναι η διαδικασια ... 

ουτε να σκασεις ουτε τιποτα .... εισαι μικρος ακομα ... και νοιαζεσαι .. 
στην επομενη δουλεια ... θα φυγεις και 1 βδομαδα νωριτερα για να ηρεμησεις κιολας ! 

αντε και καλη αρχη στο νεο ξεκινημα! 

Δημοσ.

Απλά επειδή όλοι ψάχνουν για προσωπικό και δεν βρίσκουν επειδή οι ξένοι έφυγαν και φεύγουν για καλύτερα μεροκάματα σε άλλες χωρεσ το ίδιο συμβαίνει και μέ τους Έλληνες που δεν την παλεύουν άλλο στην χώρα προσπαθούν να ψαρώσουν κανένα υπάλληλο μήπως κάτσει παραπάνω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...