Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, εχω ενα πεζο 307 του 2006 και σημερα ενω πηγα να ξεκινησω αναβοεσβησε αρχικα το λαμπακι του abs  το αμαξι ξεκινησε να τρεμει και στην συνεχεια ολα τα λαμπακια στο καντραν ξεκινησαν να αναβοσβηνοθν σαν τρελα μεχρι που το αμαξι εσβησε και δεν επαιρνε πλεον μπρος. Καλεσα οδικη η οποια το μετακινησε και λιγο πριν με αφηζε εβαλε καλωδια στην μπαταρια και το αμαξι πηρε μπροστα. Μετα απο περιπου 2 με 3 ωρες πηγα ξανα στο αμαξι και συνεχιζε να παιρνει μπροστα και να μετακινειται και ακομη και τωρα που κατεβηκα το αμαξι παιρνει μπροστα! Καμια ιδεα για το τι θα μπορουσε να ειναι ;;

Δημοσ.

Ηλεκτρικό πρόβλημα σε Πεζό;

Πέφτω από τα σύννεφα. 😁

Μάλλον μπαταρία όπως προαναφέρθηκε, αλλά για καλό και για κακό πήγαινε σε ένα συνεργείο να συνδέσουν το διαγνωστικό επάνω, μήπως βγάλει και κάποιο σφάλμα στον εγκέφαλο / ECU.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ! Τελικα βγηκε οτι το προβλημα ειναι δυναμω, τι προτεινετε να φτιαξω το δικο μου που ειπαν οτι συνηθως ειναι καρβουνακια σε πεζο ή να αγορασω ανακατασκευασμενο;;

Δημοσ.
Στις 17/8/2023 στις 1:23 ΜΜ, Christi1920 είπε

Καλησπερα παιδια ! Τελικα βγηκε οτι το προβλημα ειναι δυναμω, τι προτεινετε να φτιαξω το δικο μου που ειπαν οτι συνηθως ειναι καρβουνακια σε πεζο ή να αγορασω ανακατασκευασμενο;;

Να βαλεις καινουργιο. Ανακατασκευη σημαινει μενιδι. Καρβουνακια, βαψιμο και επιστροφή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...