Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίζω μπάσκετ σε επαρχιακή ομάδα εδώ και πολλά χρόνια, με ενδιαφέρει να σπουδάσω Θεσσαλονίκη και σε δύο χρόνια δίνω πανελλαδικές. Αν καταφέρω να περάσω στην ιατρική εκεί πώς θα μπορούσα να παίξω σε κάποια εθνική κατηγορία? Προσωπικά το ιδανικότερο για εμένα ως επιθυμία είναι να παίξω στη β Εθνική στη ΧΑΝΘ. Είμαι παίκτης που έχω δεχτεί κλήσεις από αμερικανικά κολέγια καθώς και συμβόλαιο για δύο έτη στην Αγγλία. Πόντους δε βάζω πολλούς αλλά είμαι ο παίκτης των ειδικών αποστολών που σβήνει παίκτες στην άμυνα όπως ο λυπηριδης του Άρη.  Νοοτροπία νικητή και δουλευταρα με πειθαρχία. Σπουδές και μπάσκετ σίγουρα θα βρω ισορροπία γιατί έχω πρόγραμμα.Αν κάποιος έχει γνώση πάνω σε αυτά τα θέματα παρακαλώ να απαντήσει. Ευχαριστώ 

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, Hlias987 said:

Παίζω μπάσκετ σε επαρχιακή ομάδα εδώ και πολλά χρόνια, με ενδιαφέρει να σπουδάσω Θεσσαλονίκη και σε δύο χρόνια δίνω πανελλαδικές. Αν καταφέρω να περάσω στην ιατρική εκεί πώς θα μπορούσα να παίξω σε κάποια εθνική κατηγορία? Προσωπικά το ιδανικότερο για εμένα ως επιθυμία είναι να παίξω στη β Εθνική στη ΧΑΝΘ. Είμαι παίκτης που έχω δεχτεί κλήσεις από αμερικανικά κολέγια καθώς και συμβόλαιο για δύο έτη στην Αγγλία. Πόντους δε βάζω πολλούς αλλά είμαι ο παίκτης των ειδικών αποστολών που σβήνει παίκτες στην άμυνα όπως ο λυπηριδης του Άρη.  Νοοτροπία νικητή και δουλευταρα με πειθαρχία. Σπουδές και μπάσκετ σίγουρα θα βρω ισορροπία γιατί έχω πρόγραμμα.Αν κάποιος έχει γνώση πάνω σε αυτά τα θέματα παρακαλώ να απαντήσει. Ευχαριστώ 

Πήγαινε στο αμερικανικό κολέγιο.

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι πρέπει να εξασφαλίσουν οι σπουδές εκεί για να πάω κάτι το οποίο προϋποθέτει υποτροφία. Οι κλήσεις είναι κυρίως για κάτι του τύπου προπονήσεις κλιμακίου προεπιλογής.

Δημοσ.

Σπουδές και επαγγελματιας αθλητης μαζί, το ξεχνάς. Τράβα παίξε 5 χρόνια μπάσκετ και μετά πάρε άδεια για προποτζίδικο . Όχι τπτ άλλο, θα φας και τη θέση από κανένα παιδί που όντως γουστάρει το επάγγελμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, Nabuko said:

Κικίλιας

Το κατάφερε ένας και με τι πλάτες. Δεν νομίζω πως ο ts εμπίπτει στην ίδια κατηγορία. 

Επεξ/σία από filip123go
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, filip123go είπε

Το κατάφερε ένας και με τι πλάτες. Δεν νομίζω πως ο ts εμπίπτει στην ίδια κατηγορία. 

Όχι, έναν ανέφερα εγώ. Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες αθλητές που είτε σπουδάζουν ακόμα είτε έχουν πάρει πτυχίο. 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nabuko είπε

Όχι, έναν ανέφερα εγώ. Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες αθλητές που είτε σπουδάζουν ακόμα είτε έχουν πάρει πτυχίο. 

Ακριβώς αυτό λέω. Και δεν ανέφερα την α1 εθνική. Η β Εθνική δεν είναι καθαρά επαγγελματίες παίκτες. Ξέρω άτομα που παίζουν α1 και είναι ορθοπαιδικοι, ηλεκτρολόγοι ή έχουν δύο πτυχία.

2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Eγώ έχω απορία πως ξέρει τον Λυπηρίδη.

Γενικά ψάχνω και για τους παλαιότερους παίκτες 

• Like 1
Δημοσ.

Απλα πολλοι αθλητες πρωταθλητισμου μπηκαν εκει που μπηκαν με πριμοδοτηση λογω αθλητικων επιδοσεων (δεν το κατακρινω). Ηταν πρωταθλητες και μπηκαν σε σχολες υψηλης ζητησης. Και την εποχη εκεινη αν εμπαινες σε μια σχολη, εβγαινες, οσα χρονια κι αν χρειαζονταν. Τωρα νομιζω δεν ισχυει αυτο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 17/8/2023 στις 1:57 ΜΜ, filip123go είπε

Αν ο ts κάνει αρκετό μονόζυγο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...