Προς το περιεχόμενο

Αγορά Νέου Αυτοκινήτου!

Paschouale

Προτεινόμενες αναρτήσεις

46 λεπτά πριν, tilaverboy είπε

Μεταξύ αυτών των δύο η οικογένεια. Πόσα άτομα είστε? Από εκεί ξεκινάμε. 

4 είμαστε! Ένα παιδάκι 2.5 και ένα 1 έτους. 

Και τα 2 έχουν παρόμοιο πορτ 450 και 440 αντίστοιχα. Μέσα νομίζω ίσως το καινούργιο Κόνα να είναι λίγο μεγαλύτερο!!!

Αλλά θα κάνω σίγουρα τα test drive μου και θα δω ίσως λεπτομέρειες... μπορεί και όχι γιατί έρχομαι από nissan sunny του 93 άρα ίσως να μην τα ξεχωρίσω εύκολα πέραν του αυτόματου! 

Που αυτό το τελευταίο δεν το είχα ποτέ μου. Πάντα ήθελα χειροκίνητο.... μέχρι που οδήγησα αυτόματο ενός φίλου πρόσφατα.... μια mercentes a140 ... και έπαθα κοκομπλοκο στην άνεση...

Απλά η Hyundai το αυτόματο 2700 πάνω... κάτσε ρε φίλε χαχα . Σαν την audi 5000 ....

Έχω στα υπόψιν το Skoda kamiq. Σε όλα τα άλλα τα αντίστοιχα έχω πάει vw, Toyota, opel ,Peugeot, citroen , audi, Kia. 

Σαν όλο το πακέτο με συμφέρει ένα εκ των 2. 

Θα ήθελα να δω και το Mazda CX-30 αλλά ξεκινάει από 29 και λογικά θα είναι και αυτή με επιτόκιο 7.9 τουλάχιστον άρα δεν πάω να το δω !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Paschouale είπε

Μέσα νομίζω ίσως το καινούργιο Κόνα να είναι λίγο μεγαλύτερο!!!

2,66μ. (Ηyundai) έναντι 2,59μ. (Ford) τα μετατρόχια τους.

Επεξ/σία από dtk-386

Κάτι ποστ για τα μουφα b/o ηχεία του puma διαγράφηκαν η αλλού τα διάβαζα ρε παιδιά;

Τι ύψος εχεις;

Εμένα το Puma μου κάθισε μικρό πίσω. Έχουμε και ένα polo 2008 μοντ στην οικογένεια και όταν έμπαινα στο πούμα δεν ένιωθα οτι είμαι σε μεγαλύτερο αυτοκίνητο. Ο κύριος λόγος που δεν προχώρησαν ήταν αυτός.

Ε μετά και από τα περίεργα του admin στο fb αλλά και την συνχότητα βλαβών που στο fb θα λένε λύνεται δεν είναι κάτι, πιστέυω καλά έκανα που δεν το πήρα τελικά.

ΥΓ για τα 8 χρόνια εγγύηση που λένε συνέχεια τσέκαρε αν είναι ακόμα 8 γιατί την είχαν κόψει. Επίσης με 100κ όριο στα χιλιόμετρα αν κάνεις 15κ τον χρόνο σου βγαίνει στα 6,5 περίπου. Γενικά η ford στο Puma για όσους το παρακολουθούν από τις πρώτες εκδόσεις έχει κάνει τρομερές τσιπιές και αλλαγές σε εξοπλισμό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, hountalass είπε

Κάτι ποστ για τα μουφα b/o ηχεία του puma διαγράφηκαν η αλλού τα διάβαζα ρε παιδιά;

Τι ύψος εχεις;

Εμένα το Puma μου κάθισε μικρό πίσω. Έχουμε και ένα polo 2008 μοντ στην οικογένεια και όταν έμπαινα στο πούμα δεν ένιωθα οτι είμαι σε μεγαλύτερο αυτοκίνητο. Ο κύριος λόγος που δεν προχώρησαν ήταν αυτός.

Ε μετά και από τα περίεργα του admin στο fb αλλά και την συνχότητα βλαβών που στο fb θα λένε λύνεται δεν είναι κάτι, πιστέυω καλά έκανα που δεν το πήρα τελικά.

ΥΓ για τα 8 χρόνια εγγύηση που λένε συνέχεια τσέκαρε αν είναι ακόμα 8 γιατί την είχαν κόψει. Επίσης με 100κ όριο στα χιλιόμετρα αν κάνεις 15κ τον χρόνο σου βγαίνει στα 6,5 περίπου. Γενικά η ford στο Puma για όσους το παρακολουθούν από τις πρώτες εκδόσεις έχει κάνει τρομερές τσιπιές και αλλαγές σε εξοπλισμό.

1.80 ύψος έχω αδερφέ! Θα τα δω αυτά για τα μέτρα που μου λέτε στο τεστ drive. Γενικά επειδή πήγα και από fb kona και puma , και οι 2 γράφουν οδηγικα το puma , χώρους το kona

Επεξ/σία από Paschouale

11 λεπτά πριν, Paschouale είπε

1.80 ύψος έχω αδερφέ! Θα τα δω αυτά για τα μέτρα που μου λέτε στο τεστ drive. Γενικά επειδή πήγα και από fb kona και puma , και οι 2 γράφουν οδηγικα το puma , χώρους το kona

Δες το και γράψε αν σε βολεύει.

Έχω οδηγήσει μόνο το Puma το οποίο είναι πιο σφιχτό, πιο κοφτερό τιμόνι κλασσικό ford δηλαδή. Τώαρ αυτό που λένε οτι δεν υπάρχει οδηγικά και στρίβει και κάνει νταξ. Δηλαδή πόσο καλύτερα στρίβει το ρημάδι λες και όλοι πηγαίνουν πατημένοι κάθε μέρα.

Πάρε τον χρόνο σου και διάβασε τους εκεί έχουν πολύ χαβαλέ. Προχθές μαλώνανε για το ποιο είναι πιο γρήγορο σε στροφές..... Τι να πεις

4 ώρες πριν, Paschouale είπε

4 είμαστε! Ένα παιδάκι 2.5 και ένα 1 έτους. 

Και τα 2 έχουν παρόμοιο πορτ 450 και 440 αντίστοιχα. Μέσα νομίζω ίσως το καινούργιο Κόνα να είναι λίγο μεγαλύτερο!!!

Αλλά θα κάνω σίγουρα τα test drive μου και θα δω ίσως λεπτομέρειες... μπορεί και όχι γιατί έρχομαι από nissan sunny του 93 άρα ίσως να μην τα ξεχωρίσω εύκολα πέραν του αυτόματου! 

Που αυτό το τελευταίο δεν το είχα ποτέ μου. Πάντα ήθελα χειροκίνητο.... μέχρι που οδήγησα αυτόματο ενός φίλου πρόσφατα.... μια mercentes a140 ... και έπαθα κοκομπλοκο στην άνεση...

Απλά η Hyundai το αυτόματο 2700 πάνω... κάτσε ρε φίλε χαχα . Σαν την audi 5000 ....

Έχω στα υπόψιν το Skoda kamiq. Σε όλα τα άλλα τα αντίστοιχα έχω πάει vw, Toyota, opel ,Peugeot, citroen , audi, Kia. 

Σαν όλο το πακέτο με συμφέρει ένα εκ των 2. 

Θα ήθελα να δω και το Mazda CX-30 αλλά ξεκινάει από 29 και λογικά θα είναι και αυτή με επιτόκιο 7.9 τουλάχιστον άρα δεν πάω να το δω !

Ότι πάρεις μόνο βενζίνη. Πετρέλαιο πλέον έχει μόνο η Peugeot με τα γνωστά προβλήματα με το δοχείο adblue. Το Kia είναι γκομεναρα. Ίσως έβλεπα kamiq στα λεφτά που είστε με πιο φορτωμένο εξοπλισμό. Εγώ προσωπικά έβαλα και κάμερα και δεν το μετάνιωσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...