Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα την άποψη σας ανάμεσα σε αυτά τα 2 αμαξια !

Hyundai Kona

Ford Puma

Για το Kona την 1η έκδοση και για το Puma την ST αυτόματη. Μην ρωτάτε τι και γιατί έτσι, απλά η αποπληρωμή με δόσεις βγαίνει πιο φτηνή εντέλει στο Puma που είναι και 2000ευρω πιο ακριβό. 

Θα με ενδιέφερε η άποψη και από κάποιον που τα έχει. 

Το Kona είναι η τελευταία έκδοση και μέσα είναι πανέμορφο! (Χειροκίνητη έκδοση )

Το Puma θα είναι αυτοματο και θα έχει 25 ίππους παραπάνω....

Δημοσ.

Πάρε puma να πηγαίνεις συνεργείο για κάθε βλάβη που δεν είναι κάτι.

Πέρα από την πλάκα κάνε τεστ ντραιβ και στα δυο αρχικά και όχι από μια φορά, πες μας τις ανάγκες σου και μετά να είσαι έτοιμος για κάθε υποκειμενική άποψη και γνώμη εδώ μέσα. Από κάποιον που απλά ξέρει τα δύο αυτοκίνητα σαν όνομα μην περιμένεις και πολλά.

Όσο για το puma περιμένω να ακούσω σε ποιον δεν έχει χαλάσει κάτι. Δεν τα λέω εγώ αλλά η ομαδάρα στο fb

Δημοσ.

Το Kona είναι στα 26600 (χειροκίνητο)

Το Puma στα 28.100 (αυτόματο)

Δευτέρα θα πάω για τεστ drive στο puma. 

Είχα άλλη εικόνα για το Puma πάντως.

Με φοβηζουν οι ομάδες στο fb. Γιατί συνήθως ο κόσμος γράφει όταν δει κάτι αρνητικό... σπάνια θα δούμε θετικά σχόλια. Αλλά το ακούω αυτό που λες και θα το ψάξω.

Δημοσ.

Γενικά η ποιότητα συναρμογής του είναι μέτρια. Κάνε μια βόλτα από την ομάδα και θα πιάσεις το πνευμα για τις βλάβες του. Από χαζές μέχρι μερικά αυτοκίνητα που μείνανε. Η μπαταρία πχ που έρχεται είναι για πέταμα. Έχει ψωμί θα δεις.

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες αλλά δεν είναι απλά γράφω κάτι αρνητικό. Αυτοί εκεί για κάθε πρόβλημα τρέχουν αντιπροσωπεία. Λύνεται το θέμα κάποιες φορές και κάποιες παραμένει. Πχ η κολόνα τιμονιού που κάνει ένα γδούπο όταν στρίβεις το τιμόνι.

Τα γράφω γιατί και εγώ το ήθελα από το 2020 αλλά κατέληξα σε άλλο. Αλλά φαντάζεσαι να με είχε βγάλει οποιαδήποτε βλάβη με την συχνότητα που βγάζουν; Είναι τρομερή ξενέρα

Δημοσ.

εχω δει σε εκθεσεις (οχι οδηγησει) και τα δυο, το Kona μου ειχε αφησει καλυτερη εντυπωση, επισης παιζει η hyundai να προσφερει και μεγαλυτερη εγγυηση αποτι η ford. Τωρα για διαφορες αναμεσα στις εκδοσεις δεν μπορω να πω κατι, σε καθε χωρα διαφερουν αυτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Paschouale είπε

Με φοβηζουν οι ομάδες στο fb. Γιατί συνήθως ο κόσμος γράφει όταν δει κάτι αρνητικό

Δεν θα έπρεπε να σε φοβίζουν.

Άμα θες να δεις "τι ωραία που στρίβει" και πόσο βολικό είναι το mega box, τότε διάβασε απλά το autotriti και τον αυτοκινητιστικό τύπο που ευλογάει όλα τα αυτοκίνητα.

Άμα θες να δεις την πραγματικότητα τότε διάβασε αληθινές εμπειρίες ιδιοκτητών.

Ε τι να λένε δηλαδή οι ιδιοκτήτες στα φόρουμ?

Guys σήμερα δεν μου χάλασε το power shift και χτες δεν μου χάλασε η κρεμαγιέρα? 

Επεξ/σία από turbat0s
  • Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vidias.m είπε

Εγώ περιμένω το σχόλιο:

"Άστα και τα 2 και πήγαινε σε Toyota Yaris Cross." 🤣🤣

Χαχα πήγα και για το Yaris Cross αλλά όταν τον ρώτησα πότε, μου είπε 2 Αυγούστου!!! (Είχα πάει να ξέρεις 10 Αυγούστου) χαχα

Δημοσ.
4 minutes ago, Paschouale said:

Χαχα πήγα και για το Yaris Cross αλλά όταν τον ρώτησα πότε, μου είπε 2 Αυγούστου!!! (Είχα πάει να ξέρεις 10 Αυγούστου) χαχα

Αυτοί έλεγαν ότι οι χρόνοι παράδοσης θα πέσουν!! Πφφφφφφφ 

Για τις αυξήσεις όμως δεν λένε τπτ!! Να πάει  να τους πεί κανείς δώσε το αμάξι και θα δώ πότε θα σε πληρώσω!! 

Έχει καταντήσει αηδία αυτή η Toyota. 

Δημοσ.

Επίσης η Toyota έχει το πιο ακριβό χρηματοδοτικο στα 8.9 .... Βέβαια από ότι καταλαβαίνω βενζίνες έχουν μηδέν τα υβριδικά της Toyota. Είναι πολύ μπροστά αλλά δεν.

Φαντάσου το πιο σύντομο ήταν το chr το καινούργιο (παραγγελία) και έρχεται Γενάρη! Αλλά ήταν από 29.500 έναρξη... απαγορευτικό με τέτοιο χρηματοδοτικο (πάντα για την δική μου τσέπη)

• Sad 1
Δημοσ.

Σόρρυ αλλά δεν υπάρχει σύγκριση

Και πιο εύκολη η αποπληρωμή του Puma και δυνατότερο μοτέρ και αυτόματο;

Ε το Kona τι έχει να αντιτάξει;

Άντε πες η μεγαλύτερη εγγύηση;κλαιν

Μεταξύ των δύο Puma

• Like 3
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, tutuyo είπε

Σόρρυ αλλά δεν υπάρχει σύγκριση

Και πιο εύκολη η αποπληρωμή του Puma και δυνατότερο μοτέρ και αυτόματο;

Ε το Kona τι έχει να αντιτάξει;

Άντε πες η μεγαλύτερη εγγύηση;κλαιν

Μεταξύ των δύο Puma

ίδια γνώμη ακριβώς.Ξεκίνησα με χειροκίνητο, πρόσφατα οδηγούσα λόγω κάποιας δουλειάς αυτόματο για μερικούς μήνες, και όταν ξαναπήγα σε χειροκίνητο η μέρα με την νύχτα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεταξύ αυτών των δύο η οικογένεια. Πόσα άτομα είστε? Από εκεί ξεκινάμε. Το μεγάλο γίνεται μικρό το μικρό μεγάλο δεν γίνεται. Εγώ προσωπικά θα κοίταζα 10 πράγματα μακριά από την τιμή.

1. Χώρο στο πορτμπαγκάζ

2. Χώρος στους πίσω επιβάτες. Να μην κλειστοφοβικό και να μπορείτε άνετα να βάλετε παιδικό κάθισμα

3. Ρεζέρβα. Παθών έσκασα το λάστιχα και άλλαξα με τη ρεζέρβα. Αχρείαστη να είναι.

4. Κατανάλωση καυσίμου. Εγώ δεν κινούμαι εύκολα στο κέντρο. Με το Troc 1.0 είμαι γύρω στο 6.0-6.7 μέση κατανάλωση.

5. Αναρτήσεις αν και πλέον τα περισσότερα πίσω έχουν ημιάκαμπτο. 

6. Φρένα. Καλύτερα δίσκους πίσω παρά ταμπούρα. 

7. Autohold απίστευτα βολικό σε ανηφόρα από το κλασικό χειρόφρενο. 

8. Infotainment. Προτιμήστε κάτι να έχει ασύρματο carplay/android auto

9. Να έχει acc και όχι cruise control

10. Σερβις αν και όλα πλέον τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι αξιόπιστα

Δείτε και skoda. Το Troc έχει ξεφύγει και κατ εμέ δεν αξίζει τα λεφτά που ζητάει.

Επεξ/σία από tilaverboy
  • Like 1
Δημοσ.

Σ' αυτά τα λεφτά υπάρχει και το Kia Xceed με 160 άλογα και 5 χρόνια δωρεάν service.

Από τα υπόλοιπα 2 θα έλεγα ότι το νέο Kona δεν έχει καμία σχέση εμφανισιακά και εντός και εκτός με το προηγούμενο, πολύ πιο όμορφο.

Στο νέο puma 2023 δεν βλέπω κάποια αισθητή διαφορά αλλά εξακολουθεί να είναι ωραίο και μάλλον με ανώτερη ποιότητα από τα άλλα 2

• Like 3

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...