zio10 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Αν βλέπεις ότι περνάει ο καιρός και δεν κάνουν κάποια κίνηση να ζητάς από μόνος σου αύξηση.
gatz1983 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Τι να σου πω..όλοι οι υπεύθυνοι στο Jumbo αποφοιτοι πανεπιστημιου είναι..
Shinji ikari Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 On 16/08/2023 at 19:31, Manoleros95 said: Καλησπέρα Πλακα μας κανεις; εισαι στο σουπερ μαρκετ στην αιθουσα και θες να πας σε κεντρικες αποθηκες; ξεχνα τα λεφτα και τα ωραρια, εκει που εισαι θα κατσεις.
dbrillis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 2 hours ago, Manoleros95 said: Δεν περιμενα τοση συμμετοχη στο νημα! Λοιπον οσον αφορα τωρα τις κακουχιες μιας αποθηκης, εχω ξαναδουλεψει ως picker σε αποθηκη χονδρικης πληροφοριακων συστηματων, απο εκτυπωτες, υπολογιστες/σερβερς μεχρι καλωδια και μπαταριες. Ωραριο 08:00-18:00 ( 4 με 6 υπερωρια ηταν ) καθε μερα οταν ερχοταν container τραβουσαμε μεχρι 8. Φυσικα ολο το heavy lifting ( το οποιο ηταν ΜΠΟΛΙΚΟ )γινοταν αποκλειστικα απο τα χερια των pickers και μονο. Εχω ανεβει σε ραφι στα 5 μετρα με ξυλινη σκαλα για να κατεβασω υπολογιστες και εκτυπωτες παραπανω φορες απο οσες θυμαμαι... Κλαρκατζη ειχαμε εναν που κατεβαζε/ανεβαζε μονο παλετες και χαϊδευε μια το δεξι μια το αριστερο οταν δεν ειχε να κατεβασει κατι. Υπερωριες κουπονια, αφεντικα αποικιοκρατες, καθε φορα που επεφτε η δουλεια διωχνανε 10-15 ατομα μαζι και οταν ανεβαινε ξανα τους επαιρναν πισω. Εμενα δυο φορες μου το εκαναν, μετα εριξα ακυρο. Ακομα και τωρα στο σουπερ ειναι υπερβολικα πολλες οι φορες που μας εστειλαν απο την αποθηκη ( στην οποια επικρατει χαος απο οτι εχω καταλαβει ) ολο τα προϊοντα που εβαλαν παραγγελια τα ψυγεια πχ σε μια παλετα 200 κιλων η οποια πρεπει να σπρωχτει καθως ηλεκτρικο παλετοφορο δεν υπαρχει σε μια τρισκαταρατη ραμπα που εχουμε, οποτε καταλαβαινει κανεις τι γινεται. Αρα θεωρω οτι δεν θα εχω ιδιαιτερο θεμα. Εμενα το θεμα μου ειναι πιο πολυ η οικονομικη εξελιξη. Κανει το lidl αυξησεις περα απο αυτες που οριζει το κρατος. Πχ πιανω αυριο δουλεια, σε 4 χρονια θα μου δεινουν παλι τα ιδια ( χωρις να εχει δωσει το κρατος καποια αυξηση ταυτοχρονα ); Παντα εκει κολλαω διαχρονικα, γιατι οπου και αν δουλεψα εδωσα τον καλυτερο μου εαυτο αλλα δεν ειδα πουθενα να δεινουν και αυτοι τιποτα πισω. Αυξηση, αν δεν την ζητησεις, δεν δινουν πουθενα.
Manoleros95 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 44 λεπτά πριν, dbrillis είπε Αυξηση, αν δεν την ζητησεις, δεν δινουν πουθενα. Μα εχω ζητησει και τωρα, απλα εφαγα ακυρο του στυλ η εταιρια δεν μπορει την συγκεκριμενη περιοδο, θα δουμε το χρονου κλπ.
leolipop Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 9 λεπτά πριν, Manoleros95 είπε Μα εχω ζητησει και τωρα, απλα εφαγα ακυρο του στυλ η εταιρια δεν μπορει την συγκεκριμενη περιοδο, θα δουμε το χρονου κλπ. Πραγματικά λες να πέσει έξω αν πάρεις 700 ευρώ το χρόνο αύξηση, όχι μόνο εσύ και άλλοι ; Είναι γελοίοι απλά. 1
piiii Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 13 ώρες πριν, Manoleros95 είπε Κανει το lidl αυξησεις περα απο αυτες που οριζει το κρατος. Πχ πιανω αυριο δουλεια, σε 4 χρονια θα μου δεινουν παλι τα ιδια ( χωρις να εχει δωσει το κρατος καποια αυξηση ταυτοχρονα ); Μιας και γνωρίζω σχετικά, η απάντηση είναι ανάλογα την θέση. Σαν Picker για παράδειγμα μην περιμένεις πολλά, αλλά π.χ ενδεχομένως αργότερα να προταθείς σε υπεύθυνο ομάδας, οπότε θα τσιμπήσεις εννοείται παραπάνω ευθύνες και θα ανέβει ο μισθός σου. 1
ObeyWario! Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Μη λέτε ότι ναναι, τέτοιες εταιρίες δεν δίνουν αύξηση σε μεμονωμένους εργαζόμενους Πόσα χρόνια δουλεύεις στον Μασούτη δεν μας είπες
Nabuko Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε Πόσα χρόνια δουλεύεις στον Μασούτη δεν μας είπες Πρώτο πρώτο ποστ Στις 16/8/2023 στις 7:31 ΜΜ, Manoleros95 είπε Εγω απο το 19 δουλευω σε γνωστη αλυσιδια s/m της βορειας ελλαδος το ονομα της οποιας ξεκιναει απο Μ.
ObeyWario! Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Πρώτο πρώτο ποστ Εγώ διάβασα "απο τα 19"
cyberguy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 On 18/08/2023 at 22:34, Manoleros95 said: Μα εχω ζητησει και τωρα, απλα εφαγα ακυρο του στυλ η εταιρια δεν μπορει την συγκεκριμενη περιοδο, θα δουμε το χρονου κλπ. Στο κομμάτι του ΙΤ ξέρω ότι στα 2 χρόνια δίνουν καλή αυξηση, για την αποθήκη δεν γνωρίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα