Ukforthemoment Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Η θεση αφορα κεντρικη αποθηκη στην Σινδο. Περα οτι το αναφερει, βρηκα και την σχετικη αγγελια στην σελιδα τους. Για αυτό ρώτησα,οπότε δεν έχει καμιά σχέση με εξυπηρέτηση όπως νομίζουν μερικοί.
archer100 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Αν τα λεφτα ειναι καλυτερα και δεν εχεις περισσοτερο πηγαινε ελα (που σημαινει και πιο πολλες βενζινες και χρονο, οποτε παλι στα ιδια θα εισαι) αυτος που πρεπει να ρωτησεις ειναι η μεση σου, γιατι αλλο μεσα στο Καταστημα και αλλο στις κεντρικες αποθηκες. Ρωτα καποιον που ηδη δουλευει εκει, κατα ποσο η δουλεια θα ειναι ολη μερα κουβαλημα, κλπ 1
dtk-386 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Κεντρική αποθήκη δεν θα την παλέψει η μέση σου.
leolipop Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε Κεντρική αποθήκη δεν θα την παλέψει η μέση σου. Για ποιο λογο ; Εδω στα καταστηματα μεχρι και τα παλετοφορα ειναι μπαταριας , ουτε τραβηγμα δεν κανουν.(δεν ξερω αν εχει να κανει οτι τα δουλευουν και γυναικες). Μισθολογικη ωριμανση θεωρω απιθανο να υπαρξει αν δεν ειναι απο το νομο επιβεβλημενη (που δεν ειναι).Εξτρα θα δεις μονο απο υπερωριες.Ενδεχομενως να υπαρχει καποια ticket καρτα οταν δινουν κατι παραπανω εξτρα σε γιορτες κυριως.Επισης αν ειναι 24ωρη η αποθηκη και εχει ωραριο νυχτερινο τοτε (αναλογως ποσο συχνο ειναι) και τα 770 ειναι λιγα. Οσο για εργασιακη εξελιξη ; Πολυ αμφιβολο μου ακουγεται μιας και οπως σε καθε μεγαλη εταιρια που μπαινουν γνωστοι μεσα . αντιστοιχα γνωστοι θα προωθηθουν για ανωτερες θεσεις. @Manoleros95 εχει διαβασει καθολου σχολια και αξιολογισεις αλλων , νυν και πρωην εργαζομενων, στην εταιρια ; Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2023 από leolipop
Manoleros95 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Λοιπόν μόλις σχόλασα. Όντως πήρα μια πολύ ενδιαφέρουσα απάντηση σε άλλο forum όπως πρόσεξαν κάποιοι. Από βενζίνη δεν μπορώ να πω ότι δίνω και πολλά κάνα 40αρι τον μήνα, έτσι κιαλιως δεν το δουλεύω για κάτι άλλο το αμάξι. Η θέση αφορά όπως είπα τις κεντρικές αποθήκες στην Σίνδο, όχι σε κάποιο σούπερ. Ναι έχω ρωτήσει κόσμο που δουλεύει στο lidl ακούω γενικά καλά σχόλια και μου κάνει εντύπωση για να πω την αλήθεια το lidl το είχα στην κατηγορία "Mordor" αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως φαίνεται. Τώρα σχετικά με την εξέλιξη μου εκεί που είμαι τώρα (μεγαλη αλυσίδαξεκιναει απο Μα το όνομα), δεν ξέρω αν θα το πιστέψετε, πολύ δεν με πιστεύουν αλλά δεν παίχτηκε κανένα βύσμα. Ότι έκανα το έκανα μόνος μου και φυσικά σε συνεργασία με προϊστάμενους/επιθεωρητες που αναγνώρισαν κάποια πράγματα σε εμένα και με "προώθησαν". Υπερωρίες ως 8ωρος δεν κάνω καθόλου. Να πω επίσης ότι μέσα στο μαγαζί κρατάω και βάρδιες ως αναπληρωτής προϊστάμενος + όλα τα άλλα. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2023 από Manoleros95 1
greengr21 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 10 λεπτά πριν, Manoleros95 είπε Τώρα σχετικά με την εξέλιξη μου εκεί που είμαι τώρα (μεγαλη αλυσίδαξεκιναει απο Μα το όνομα), δεν ξέρω αν θα το πιστέψετε, πολύ δεν με πιστεύουν αλλά δεν παίχτηκε κανένα βύσμα. Εχουν γινει μεγαλες αλλαγες στα εργασιακα και εγω το εχω παρατηρησει πχ εδω που ειμαι θεση ταμειου σε επαρχιακη αλυσιδα κρεωπωλειων με μονιμη απασχοληση πριν μερικα χρονια θα ηταν ρουσφετι τοπικου βουλευτη πλεον εχουν χαρτι στην εισοδο εδω και μηνες και δεν βρισκουν ατομο!Ο κοσμος ψαχνεται ο βασικος μισθος δεν τον καλυπτει ουτε για αστειο πλεον ανεξαρτητως της μονιμοτητας και του εργοδοτη... 2
leolipop Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, greengr21 είπε Εχουν γινει μεγαλες αλλαγες στα εργασιακα και εγω το εχω παρατηρησει πχ εδω που ειμαι θεση ταμειου σε επαρχιακη αλυσιδα κρεωπωλειων με μονιμη απασχοληση πριν μερικα χρονια θα ηταν ρουσφετι τοπικου βουλευτη πλεον εχουν χαρτι στην εισοδο εδω και μηνες και δεν βρισκουν ατομο!Ο κοσμος ψαχνεται ο βασικος μισθος δεν τον καλυπτει ουτε για αστειο πλεον ανεξαρτητως της μονιμοτητας και του εργοδοτη... Ο μισθος και παραπανω να ειναι απο τον βασικο , οσο καποιος ωριμαζει σαν ατομο και σαν εργαζομενος αρχιζει να ψαχνεται περα απο τα χρηματα και στο αντικειμενο αλλα και το ωραριο.Το παρατηρω σε φιλικο μας ζευγαρι που ο αντρας δεκαετιες τωρα εργαζεται στον Σκλαβενιτη , μετα απο επιμονη και υπομονη εβαλε τη γυναικα του μεσα και τωρα με αντιθετες βαρδιες κλπ , δεν ξερουν ποιος θα ειναι σπιτι με το παιδι , να του μαγειρεψει , να το βοηθησει με τα μαθηματα...Ακομα και οι σχεσεις μεταξυ των γονεων εχουν χαλασει λογω της καταστασης αυτης. Εχοντας αντεξει 5 χρονια ως εργαζομενος σε πολυεθνικη λιανεμποριου , φευγοντας απο εκει ειχα θεσει ως ορο στο εαυτο μου να σταματησει η βραδυνη βαρδια.Εν μερει το ειχα βρηκα σε 6ημερη εργασια με πολλες ωρες αλλα και απολαβες.Με ελαχιστο ψαξιμο βρηκα εργασια σε αποθηκη χονδρικης οπου σταματησαν να επηρεαζουν τον φορτο εργασιας, το ωραριο και τις αδειες, οι εορταστικες περιοδοι - εκπτωσεις -black friday κλπ και ολα αυτα 1100 μετρα απο το σπιτι μου.Φετος μετα το 2002 που ημουν μαθητης λυκειου , θα κανω χριστουγεννα με την οικογενεια μου μιας και κλεινει η εταιρια τοτε. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2023 από leolipop 2
SabotazNic Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, Manoleros95 είπε ακούω γενικά καλά σχόλια και μου κάνει εντύπωση για να πω την αλήθεια το lidl το είχα στην κατηγορία "Mordor" αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως φαίνεται. Γενικα ειναι απο τους καλυτερους εργοδοτες. Οσο για το κουβαλημα, θεωρω οτι ισως ενα καταστημα εχει πιο πολυ. Ναι μεν εχουν αυτα με μπαταρια, αλλα δεν μπαινουν μονα τους στα ραφια. + οτι τρεχουν σαν τρελοι για ετοιμασιες πχ Πεμπτης και Δευτερας για τα προιοντα non food και την τακτοποιηση τους. Δεν ξερω πως δουλευουν οι κεντρικες αποθηκες, αλλα μαλλον πιο πολυ με παλετες. Οκ ισως πεσει τπτ καμια φορα. Γενικα, στο τοπικο καταστημα (και σε οσα εχει τυχει να παω εκτος), ειναι αναλογικα πολυ πιο προθυμοι να βοηθησουν. Εχω παει σε ολα τα γνωστα και καποιοι ειναι λες και τους σκοτωσα. Μονο κατι νεα παιδακια στο ταμειο ισως να ειναι πιο ευχαριστοι. Αυτο εχει να κανει και με την ψυχολογια που εχουν λογω εργασιας.
argimeg Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Να πας . και - Πολυεθνική και όλα όπως πρέπει να είναι με κανένα φόβο κλεισίματος ή εξαγοράς. Επίσης υπάρχει δυνατότητα εξέλιξης μην ακούς μόνο για γνωστούς και βύσματα που λένε. Απλά να σκεφτείς τα έξοδα μετακίνησης και την ταλαιπωρία, ειδικά αν μένεις ανατολικά
Manoleros95 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 10 λεπτά πριν, argimeg είπε Να πας . και - Πολυεθνική και όλα όπως πρέπει να είναι με κανένα φόβο κλεισίματος ή εξαγοράς. Επίσης υπάρχει δυνατότητα εξέλιξης μην ακούς μόνο για γνωστούς και βύσματα που λένε. Απλά να σκεφτείς τα έξοδα μετακίνησης και την ταλαιπωρία, ειδικά αν μένεις ανατολικά Σε χωριό μένω έξω από Θεσσαλονίκη θέλω ένα 25λεπτο για πάω στην Σίνδο.
JDimi Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Σίγουρα θα έχει κουβάλημα στην κεντρική αποθήκη, υπάρχουν διαφορετικές θέσεις σε μία αποθήκη, μπορεί να κάνεις το picking, να ετοιμάζεις δηλαδή την παραγγελία του κάθε καταστήματος. Εκεί αναγκαστικά θα σηκώνεις κιβώτια. πολλές αλυσίδες έχω την εντύπωση ότι δίνουν την δουλειά του picking σε εργολάβους, οι οποίοι έχουν συνήθως πολλούς συνανθρώπους μας από ξένες χώρες (όχι ότι είναι κακό αυτό φυσικά) αλλα δείχνει δύσκολη θέση. Επίσης πολλές αποθήκες είναι σε λειτουργία 24 ώρες. Ρώτα λεπτομέρειες προτού πας ώστε να ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις και αν δεις ότι είσαι εντάξει προχώρα το Συμφωνώ και εγώ ότι αν μπεις σε μία εργασία και δείξεις διάθεση και ικανότητα μια καλύτερη θέση είναι πιθανό να έρθει.
argimeg Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 24 λεπτά πριν, Manoleros95 είπε Σε χωριό μένω έξω από Θεσσαλονίκη θέλω ένα 25λεπτο για πάω στην Σίνδο. Επίσης θεωρώ ότι στις κεντρικές αποθήκες δεν θα έχει κουβάλημα του τύπου πάρε 2 πεντάκιλα λάδι και φόρτωσε τα στο φορτηγό η πάντα από εδώ πάντα από εκεί. Σε παλέτες είναι όλα τα προιόντα. Τα καταστήματα εφοδιάζονται καθημερινά, αλλά με παλέτες, δεν είναι ψιλικατζίδικα. Ρώτησε τι ακριβώς θα κάνεις για καλό και για κακό.
somt Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Στις 16/8/2023 στις 7:31 ΜΜ, Manoleros95 είπε και ενα proficiency αγγλικων Αν το έχεις με τα Αγγλικά σε πολύ καλό επίπεδο γιατί δεν κοιτάς να εξελίξεις αυτή τη δεξιότητα σου και να ψάξεις για μια δουλειά πιο προσοδοφόρα; Πχ μεταφραστής (βιβλία, live συνεντεύξεις), ξεναγός, support σε κάποιον τομέα για ξένους, τουρισμό. Ακόμα και στον τομέα που είσαι τώρα στα SM, γιατί δεν ρωτάς μήπως τους είσαι χρήσιμος σε κάποια άλλη θέση που απαιτεί καλά Αγγλικά; 1
james01gr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, argimeg είπε Επίσης θεωρώ ότι στις κεντρικές αποθήκες δεν θα έχει κουβάλημα του τύπου πάρε 2 πεντάκιλα λάδι και φόρτωσε τα στο φορτηγό η πάντα από εδώ πάντα από εκεί. Σε παλέτες είναι όλα τα προιόντα. Τα καταστήματα εφοδιάζονται καθημερινά, αλλά με παλέτες, δεν είναι ψιλικατζίδικα. Ρώτησε τι ακριβώς θα κάνεις για καλό και για κακό. Όχι άλλα θα είναι έχει προετοιμασία παλέτας για το κατάστημα. Πχ δεν παίρνει ένα κατάστημα μια παλέτα κρέας κτλ κτλ. Επίσης μπορεί να παίζει και ψυγείο που δεν είναι και η ευκολότερη θέση, ειδικά στους καταψύκτες. Εάν δεν ρωτήσει ο φίλος, δεν ξέρει τι θα γίνει. Αποθήκη σημαινει κουβάλημα το οποίο λογικά το γλυτώνεις όταν έχεις δίπλωμα κλαρκ ή κάποιο άλλο προσόν για αποθήκη. Εάν πας χωρίς κάτι τέτοιο, πας για κουβάλημα. 1
Titos301 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Narayan είπε Επίσης, στα Lidl θα βαρεθείς να ακούς παπούδες να φωνάζουν "ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΑΚΟΜΑ;" όταν η ουρά είναι πάνω από τρεις πελάτες 😏 χαχαχαχ το διαβασα με φωνη παππου Στις 16/8/2023 στις 7:31 ΜΜ, Manoleros95 είπε σινδο η εταιρια αναλαμβανει τη μετακινηση σας απο θεσσαλονικη; αν ναι τοτε αφου και τα λεφτα ειναι παραπανω και αν δεν προσλαμβανουν και διωχνουν κοσμο στο ακυρο πηγαινε, αν ειναι να κανει 30 ωρα με το αυτοκινητο καθε μερα στο πηγαινε και αλλο τοσο στο ελα με την τιμη της βενζινης + της φθορα του αυτοκινητου εγω θα το σκεφτομουν, στο μ θα παιξει αυξηση ή για παντα σταθερος ο μισθος, αν ειναι να παρεις αυξηση σε κανα χρονο ..... ση ή για παντα σταθερος ο μισθος, αν ειναι να παρεις αυξηση σε κανα χρονο ..... Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2023 από Titos301
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα