Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Καταρχάς να πω οτι εχω δει αναλογα threads εδω απλα επειδη ειναι αρκετα παλια τα περισσοτερα και θα ηθελα μερικες πληροφοριες με τα τωρινα δεδομενα. Λοιπον ειδα οτι ζητανε αποθηκαριους στην σινδο πληρης απασχοληση 930 μικτα τον μηνα πενθημερο πρωινο ωραριο. Εγω απο το 19 δουλευω σε γνωστη αλυσιδια s/m της βορειας ελλαδος το ονομα της οποιας ξεκιναει απο Μ. Ξεκινησα 4ωρος, 6ωρος και απο τον Απριλη ειμαι 8ωρος στο ποστο των τυροκομικων. Φυσικα δεν κανω βαρδια μονο εκει, ειμαι στην κυριολεξια ο "Μανωλακης" για ολες τις δουλειες, τυροκομικα, κρεωπολειο, αποθηκη, μαναβικο, φωτοτυπιες τα παντα ολα. Ωραριο οτι ναναι, δευτερα 8-4, τριτη 1-9, τεταρτη 10-6 και παει λεγοντας. Απο λεφτα τοσα χρονια οτι προβλεπει ο νομος ουτε σεντ παραπανω παντα  ακριβως στην ωρα τους ομως χωρις εξαιρεσεις. Αξιζει να ψαχτω για την συγκεκριμενη θεση που εχει ανοιχτη το lidl; Λενε 930 αρχικο, εγω εχω ενα πτυχιο ιεκ και ενα proficiency αγγλικων παιζει να παρω κανα 20αρικο παραπανω μαζι και με την προυπηρεσια μου η οποια ειναι και πανω στον κλαδο; Γενικα οτι πληροφοριες εχετε, ειμαι ολος αυτια!

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λένε 930 μικτά όχι καθαρά πενθήμερο πρωί.770 καθαρά.Αν συμφέρει οικονομικά και από απόσταση έχει πολυυυυυυυυυ καλυτερο ωραριο

Δημοσ.

Ναι ξερω μικτα ειναι. Καμια αυξηση κανουν γενικα αναλογα με τα χρονια που δουλευεις σε αυτους;;; Προοπτικη εξελιξης εκει μεσα;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Manoleros95 είπε

Ναι ξερω μικτα ειναι. Καμια αυξηση κανουν γενικα αναλογα με τα χρονια που δουλευεις σε αυτους;;; Προοπτικη εξελιξης εκει μεσα;

Πριν λίγα χρόνια διαφήμιζαν ότι απλοί υπάλληλοι γίνονταν με τα χρόνια υπεύθυνοι κτλ, δεν ξέρω αν και πόσο ισχύει.

Δημοσ.

Απ οτι λεγανε σε παλιοτερα threads και στο lidl κανεις λιγο απο ολα. Βασικα και εγω οταν ειχα παει για συνεντευξη πριν 6-7 χρονια μου το χανε πει... Βεβαια αν τα χρηματα ειναι παραπάνω και το ωραριο πιο σταθερο για μενα πηγαινε

Δημοσ.

Η λογική είναι να φύγεις για καλύτερα λεφτά, τώρα εάν είναι περίπου τα ίδια δεν θα δεις διαφορά πάνω κάτω τα ίδια θα κανείς 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Dinos1973 είπε

Η λογική είναι να φύγεις για καλύτερα λεφτά, τώρα εάν είναι περίπου τα ίδια δεν θα δεις διαφορά πάνω κάτω τα ίδια θα κανείς 

Τα λεφτά είναι περισσότερα, 110 ευρώ καθαρά τον μηνα επιπλέον. Απλά κοιτάω και το γεγονός ότι έχει σταθερό ωράριο μέσα σε πρωινή βάρδια και όχι τα κασκαντέριλικια που κάνω τώρα βραδυ-πρωι-βραδυ-απογευμα και πάει λέγοντας.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Manoleros95 είπε

Τα λεφτά είναι περισσότερα, 110 ευρώ καθαρά τον μηνα επιπλέον. Απλά κοιτάω και το γεγονός ότι έχει σταθερό ωράριο μέσα σε πρωινή βάρδια και όχι τα κασκαντέριλικια που κάνω τώρα βραδυ-πρωι-βραδυ-απογευμα και πάει λέγοντας.

Αν ειναι ετσι οπως τα σνσφερεις και με τα χρηματα να πας...Βλεποντας..

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Manoleros95 είπε

Εγω απο το 19 δουλευω σε γνωστη αλυσιδια s/m της βορειας ελλαδος το ονομα της οποιας ξεκιναει απο Μ. Ξεκινησα 4ωρος, 6ωρος και απο τον Απριλη ειμαι 8ωρος

Πόσα χρόνια είσαι στην εταιρία; Υπερωρίες είχες πριν γίνει 8ώρος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Manoleros95 είπε

Για το ωράριο που λες όσες φορές έχω δει την αγγελία αναφέρεται σε βάρδιες κυλιόμενες και όχι σταθερα.

Όσο για τα λεφτά να μπορεί να είναι περισσότερα αλλά αν βάλεις το κόστος μετακίνησης και την φθορά του αμαξιού αν είσαι από Θεσσαλονίκη θα είσαι στα ίδια.

Λογικά θα έχει και υπερωρίες.

Παλαιότερα χρειαζόταν καλή γνωριμία για να μπεις σε αυτήν την αλυσίδα όπως και εκεί που είσαι τώρα

Επεξ/σία από top904
Δημοσ.

Θα πας σε αποθήκη ΣΜ ή σε κεντρική αποθήκη ;Γιατί σε αποθήκη ΣΜ απο ότι έχω καταλάβει δουλεύουν οι ίδιοι που ειναι και στα ταμεία κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης, στα Lidl θα βαρεθείς να ακούς παπούδες να φωνάζουν "ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΑΚΟΜΑ;" όταν η ουρά είναι πάνω από τρεις πελάτες 😏

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.

Έχεις πάρει αναλυτική και κατατοπιστική απάντηση σε έτερο φόρουμ ότι υπάρχει και η περίπτωση νυχτερινού ωραρίου. Εκτός κι αν εκεί που πας δεν έχουν τόσο πολύ δουλειά όπως σε μεγάλες κεντρικές αποθήκες, οπότε θα εργάζεσαι μόνο πρωί. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Θα πας σε αποθήκη ΣΜ ή σε κεντρική αποθήκη ;Γιατί σε αποθήκη ΣΜ απο ότι έχω καταλάβει δουλεύουν οι ίδιοι που ειναι και στα ταμεία κλπ.

Η θεση αφορα κεντρικη αποθηκη στην Σινδο. Περα οτι το αναφερει, βρηκα και την σχετικη αγγελια στην σελιδα τους. 

@Manoleros95 αλλου ειδα οτι πηρες μια πολυ κατατοπιστικη απαντηση, οποτε μαλλον προχωρας. Οσο για το πρωινο ωραριο που ρωτησες, επιβεβαιωσε τις ωρες με καποιον τροπο. Αν εχεις και βαρδιες οπως σου ειπαν 00:00-08:00, ισως δυσκολευτεις στην αρχη, αλλα και παλι εχεις χρονο για υπνο και για την μερα σου.

Απο περιεργεια, που μενεις? 

Επεξ/σία από SabotazNic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...