@zouve@ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 καλησπέρα, έχω ένα site της πλάκας που το είχα φτιάξει φοιτητής και το έκανα host στο oceanos (έχω ένα VM με Centos 7 και CWP.7) αλλά από ότι είδα δεν μπορω να μπω και να κάνω verify κάθε 3 μήνες που ζητάει για να το κρατήσω ζωντανό διότι το account μου μετά από 3 χρόνια θυμήθηκε το πανεπιστήμιο να μου το κλείσει. ξέρετε κάποιον host provider να μου προτείνετε με χαμηλό κόστος;
greekfragma Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 γι αυτό που χρειάζεσαι (το απολύτως βασικό) ο οικονομικότερος με τον ακριβότερο με το ζόρι να έχουν διαφορές τιμής της τάξης των 2-3ευρώ το μήνα. προσωπικά από Ελλάδα καλή εμπειρία και υποστήριξη με αρκετά λογικές τιμές έχω βρει σε Cretaforce Fastpath Θα σου πρότεινα να πας σε κάποια μικρότερη εταιρία hosting και όχι στις μεγάλες γνωστές για να έχεις πιο προσωπική εξυπηρέτηση στις ανάγκες σου, παρά μια τυποποιημένη υπηρεσία πακέτο του στυλ "αυτό έχουμε, διαλέχτε". 1
@zouve@ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, greekfragma είπε γι αυτό που χρειάζεσαι (το απολύτως βασικό) ο οικονομικότερος με τον ακριβότερο με το ζόρι να έχουν διαφορές τιμής της τάξης των 2-3ευρώ το μήνα. προσωπικά από Ελλάδα καλή εμπειρία και υποστήριξη με αρκετά λογικές τιμές έχω βρει σε Cretaforce Fastpath Θα σου πρότεινα να πας σε κάποια μικρότερη εταιρία hosting και όχι στις μεγάλες γνωστές για να έχεις πιο προσωπική εξυπηρέτηση στις ανάγκες σου, παρά μια τυποποιημένη υπηρεσία πακέτο του στυλ "αυτό έχουμε, διαλέχτε". θέλω κάτι σαν και αυτό που είχα έναν linux web server να ανεβάζω τον html κώδικα μου
greekfragma Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 38 minutes ago, @zouve@ said: θέλω κάτι σαν και αυτό που είχα έναν linux web server να ανεβάζω τον html κώδικα μου ε ζήτα το σε αυτές τις 2 που σου είπα. 1
@zouve@ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 τη βόλεψα με https://www.hostsun.com/ δινει Δωρεάν Web Hosting με νέο domain ελληνική εταιρεία νομίζω κάπου στη Κρήτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα