Christos_Tz Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 θα ειθελα μια βοηθεια για ξυριστικη μηχανη σωματοs..βασικα την θελω για πλατη...ωμουs και τριμαρισμα μπροστα διοτι ειμαστε ολιγον τριχωτοι... ..εχετε καμια προταση κοντα στα 20 ευρω σε κατι..?..ψαχνω για μπατζετ κατασταση απλα να κανω την δουλεια μου να ξαλαφρωνω απο την τριχα.... ..εχω δει και αυτα τα vintage T9 trimmers απο αλιεξπρεss τα οποια λογικα τα βρισκω και στα κινεζομαγαζα στο κεντρο Αθηνα στο 10ευρω αλλα δεν ξερω αν κοβουν καλα κοντα προs το λειο... μου περναει και η ιδεα απο το μυαλο να ανεβω μπατζετ για κατι καλυτερο...αλλα λεω απο μεσα μου δεν θελω κατι εξειδικευμενο και επαγγελματικο για να κανω την δουλεια μου..να κοβει καλα θελω για να ξαλαφρωνω απο την τριχα.. ..καθε βοηθεια σε μαρκεs και μηχανακια ευπροσδεκτη..ευχαριστω..
dbrillis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Εγω θελω να κανω μια συμπληρωματικη ερωτηση. Δουλευει τελικα να τα τριμαρεις ολα αυτα ή να παμε για κερια και λεηζερ;;
Basilhs23___ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Μέχρι 20 ευρώ δεν έχω να σου προτείνω κάτι αξιόπιστο. Μηχανές τέτοιες υπάρχουν πολλές στην αγορά, το πρόβλημα είναι ότι θα κοπείς και μπορεί να συμβεί μέχρι και τραυματισμός σε μερικά επίμαχα σημεία αν δεν είσαι έμπειρος στο πως ξυριζομαστε σε αυτά τα σημεία, μια καλύτερη μηχανή μειώνει την πιθανότητα λόγω του τρόπου κατασκευής και σε γλιτώνει από τέτοια θέματα. Σε παρόμοιο thread που άνοιξε πριν λίγο καιρό εδώ αναφέρθηκαν οι μηχανές της Philips ειδικές για σώμα. Μια μάλιστα έχει και ειδικό βραχίονα για να ξυρίζεις την πλάτη. Η μία είναι στα 50-60 ευρώ (BG 5020/15) και η άλλη ίσως καλύτερη που βρήκα στα 75 (BG 7025/15), έχουν εκατοντάδες κριτικές. 1
Christos_Tz Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 2 hours ago, dbrillis said: Εγω θελω να κανω μια συμπληρωματικη ερωτηση. Δουλευει τελικα να τα τριμαρεις ολα αυτα ή να παμε για κερια και λεηζερ;; ..η να καουμε περιστροφικα με κανα φλογοβολο να γινουμε οπωs πρεπει....😂
dbrillis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 16 minutes ago, Christos_Tz said: ..η να καουμε περιστροφικα με κανα φλογοβολο να γινουμε οπωs πρεπει....😂 Αν εξαιρέσεις την μυρωδια καμμένης τριχας, αν αυτο ειχε μονιμο αποτέλεσμα, θα το εκανα 🤣
Christos_Tz Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 15 minutes ago, dbrillis said: Αν εξαιρέσεις την μυρωδια καμμένης τριχας, αν αυτο ειχε μονιμο αποτέλεσμα, θα το εκανα 🤣 εχουμε βρει μπελα οι μαλλιαροι..πολυ ταλαιπωρια η τριχα..αστα να πανε.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα