lvisimato Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα παιδια. Την πρωτη φορά μπηκα ταμειο μαιο του 2019 και πληρωθηκα και τους 12 μηνες συν 2 μηνες παραπανω αν θυμαμαι καλα παραταση λογω covid. Τωρα εργαζομαι απο περυσι τον ιουλιο με συμβαση η οποια ληγει τελος σεπτεμβριου, μπορώ να μπω για δευτερη φορά στο ταμείο? Λιγο που κοίταξα στον οαεδ λεει 1. Να εχεις πραγματοποιησει τουλαχιστον 125 μερες εργασιας το τελευταιο 14μηνο χωρις να υπολογιζονται οι τελευταιοι δυο μηνες. Αυτο τσεκ. 2.Τα ημερήσια επιδόματα ανεργίας που έχει λάβει εντός της προηγούμενης τετραετίας, από την εκάστοτε έναρξη της επιδότησης, να μην υπερβαίνουν τα τετρακόσια (400). Αυτο δεν μπορω να καταλαβω τι εννοει?
Narayan Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Την τελευταία τετραετία (48 μήνες) να μην έχεις πάρει συνολικά πάνω από 13 μήνες επίδομα ανεργίας. Αν από το Μάιο του 2019 έως τον Ιούλιο του 2020 έπαιρνες επίδομα όπως γράφεις, δεν μπορείς να πάρεις φέτος αλλά του χρόνου επειδή τώρα είσαι ακόμα μέσα στην τετραετία. 1
lvisimato Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 23 ώρες πριν, Narayan είπε Την τελευταία τετραετία (48 μήνες) να μην έχεις πάρει συνολικά πάνω από 13 μήνες επίδομα ανεργίας. Αν από το Μάιο του 2019 έως τον Ιούλιο του 2020 έπαιρνες επίδομα όπως γράφεις, δεν μπορείς να πάρεις φέτος αλλά του χρόνου επειδή τώρα είσαι ακόμα μέσα στην τετραετία. Απ οτι βλεπω τωρα στον οαεδ εχω παρει 14 μηνιατικα, απο 12/05/19 εως 12/07/20. Οπότε απο 1/1/24 δικαιουμαι να μπω πάλι ταμείο ετσι? Εμένα η συμβαση μου ληγει 30/09/23, η προθεσμία για να καταθεσω αιτηση στον οαεδ για να μπω στο ταμείο είναι 60 μέρες σωστά? Οποτε πρεπει να καταθέσω αιτηση μέχρι 30/11/23, αλλά αν δεν μπει το 24 δεν δικαιουμαι. Να φανταστώ οτι 1/1/24 δεν μπορω να κανω αιτηση για ταμειο γιατι θα εχει περασει η προθεσμια απο την στιγμή που έληξε η συμβαση μου? Οπότε καταλήγουμε οτι χάνω το ταμειο?
Narayan Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, lvisimato είπε Απ οτι βλεπω τωρα στον οαεδ εχω παρει 14 μηνιατικα, απο 12/05/19 εως 12/07/20. Οπότε απο 1/1/24 δικαιουμαι να μπω πάλι ταμείο ετσι? Εμένα η συμβαση μου ληγει 30/09/23, η προθεσμία για να καταθεσω αιτηση στον οαεδ για να μπω στο ταμείο είναι 60 μέρες σωστά? Οποτε πρεπει να καταθέσω αιτηση μέχρι 30/11/23, αλλά αν δεν μπει το 24 δεν δικαιουμαι. Να φανταστώ οτι 1/1/24 δεν μπορω να κανω αιτηση για ταμειο γιατι θα εχει περασει η προθεσμια απο την στιγμή που έληξε η συμβαση μου? Οπότε καταλήγουμε οτι χάνω το ταμειο? Να κάνεις οπωσδήποτε εντός των 60 ημερών την αίτηση. Τώρα πόσους μήνες θα δικαιούσαι δεν ξέρω, η λογική λέει πως από τον Ιούλιο φέτος έχεις λάβει λιγότερα από 14 μηνιάτικα συνολικά καθώς το πρώτο το έλαβες Μάιο 2019, οπότε μπορεί και να προφταίνεις τον Δεκέμβρη. 1
dalan2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Να ρωτήσω και εγώ γιατί έμαθα την απόλυση μου? Από το Σεπτέμβρη του 19 μέχρι την τελευταία φορά που πήρα επιδότηση είναι 364 μέρες Θα πάρω δλδ ένα μήνα? Ακόμη κάτι άλλο Οι μέρες του 19 που είχα επιδότηση είναι ταυτόχρονα με αυτές που θα είμαι άνεργος τώρα..θα σβήνονται και θα μπορώ να τις πάρω?? Χίλια ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα