killer_instinct Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Καλημέρα, Έχω στο σπίτι μία εγκατάσταση Draytek 2760n και μία παραμετροποίοηση σε 3G modem σε ρύθμιση failover. Αν πέσει η οπτική ίνα, τότε να γυρίσει το Draytek σε 3G. Έχω στο 3G modem (TP Link MA 260) μία κάρτα Cosmote που την ανανεώνω κάθε 2 μήνες μέσω του portal της Cosmote (Ο θεός να το κάνει!). Διαπίστωσα πλέον πως δεν λειτουργεί όταν πέφτει η ίνα, οπότε έψαξα λίγο περαιτέρω και τα μηνύματα λάθους είναι τα παρακάτω: Η παραμετροποίηση είναι η εξής (που δούλευε μέχρι πρότινος): Υπάρχει κάποια ιδέα για τα μηνύματα λάθους; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Invader Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Έχω την εντύπωση ότι το 3G έχει πλέον καταργηθεί.Δες και εδώ ... https://www.cnn.gr/tech/story/355523/irthe-to-telos-tou-3g 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killer_instinct Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Μάλλον αυτή φαίνεται η πιο πιθανή εξήγηση. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 9 hours ago, killer_instinct said: Μάλλον αυτή φαίνεται η πιο πιθανή εξήγηση. Ευχαριστώ! τσεκαρε αν η καρτα σου ειναι μονο 3g ή αν ειναι το usb stick μονο 3g. για να ξερεις τι θα αλλαξεις απο τα δυο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα