killer_instinct Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Καλημέρα, Έχω στο σπίτι μία εγκατάσταση Draytek 2760n και μία παραμετροποίοηση σε 3G modem σε ρύθμιση failover. Αν πέσει η οπτική ίνα, τότε να γυρίσει το Draytek σε 3G. Έχω στο 3G modem (TP Link MA 260) μία κάρτα Cosmote που την ανανεώνω κάθε 2 μήνες μέσω του portal της Cosmote (Ο θεός να το κάνει!). Διαπίστωσα πλέον πως δεν λειτουργεί όταν πέφτει η ίνα, οπότε έψαξα λίγο περαιτέρω και τα μηνύματα λάθους είναι τα παρακάτω: Η παραμετροποίηση είναι η εξής (που δούλευε μέχρι πρότινος): Υπάρχει κάποια ιδέα για τα μηνύματα λάθους; Ευχαριστώ!
Invader Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Έχω την εντύπωση ότι το 3G έχει πλέον καταργηθεί.Δες και εδώ ... https://www.cnn.gr/tech/story/355523/irthe-to-telos-tou-3g 1
killer_instinct Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Μάλλον αυτή φαίνεται η πιο πιθανή εξήγηση. Ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 9 hours ago, killer_instinct said: Μάλλον αυτή φαίνεται η πιο πιθανή εξήγηση. Ευχαριστώ! τσεκαρε αν η καρτα σου ειναι μονο 3g ή αν ειναι το usb stick μονο 3g. για να ξερεις τι θα αλλαξεις απο τα δυο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα