Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η σειρά Smart Band της Xiaomi ξεκίνησε την εμπορική της πορεία αποτελούμενη από μοντέλα που ξεχώριζαν για την όμορφη εμφάνιση και τις προσιτές τιμές τους ωστόσο τα τελευταία χρόνια, η κατασκευάστρια εταιρεία ανέβασε ψηλά τον πήχη με την παρουσίαση της σειράς Smart Band Pro. 

Το νέο Smart Band 8 Pro συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε το περσινό Smart Band 7 Pro και έτσι ενώ διατηρούνται τα βασικά στοιχεία του σχεδιασμού, η κάσα με το μεταλλικό φινίρισμα, η πιστοποίηση 5ATM όσον αφορά την αδιαβροχοποίηση και τα λουράκια με μηχανισμό γρήγορης απελευθέρωσης, το νέο μοντέλο διαθέτει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη OLED (1,74 ιντσών έναντι 1,64 ιντσών). Για να αξιοποιήσει τη μεγαλύτερη οθόνη, η Xiaomi εισήγαγε ορισμένα νέα χαρακτηριστικά στον fitness tracker όπως ένα βελτιωμένο UI, ποικιλία από widgets (π.χ. πληρωμές, αναπαραγωγή πολυμέσων κ.ά.) και νέες προσόψεις και ταπετσαρίες.

Xiaomi-Smart-Band-8-Pro_3.jpg

Το Smart Band 8 Pro διαθέτει επίσης μεγαλύτερη μπαταρία (289 mAh έναντι 235 mAh) με τη Xiaomi να ισχυρίζεται ότι η αυτονομία του μπορεί να φτάσει έως και τις δύο εβδομάδες ή έως και έξι ημέρες με ενεργοποιημένη τη λειτουργία always-on για την οθόνη. Φυσικά, δεν θα ήταν ένας σωστός fitness tracker αν δεν διέθετε λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας και της φυσικής κατάστασης. Έτσι, διαθέτει GPS, πάνω από 150 λειτουργίες για διάφορα σπορ, προπονήσεις και αθλητικές δραστηριότητες, δυνατότητα προβολής μιας επανάληψης της δραστηριότητάς σας πάνω σε έναν χάρτη (π.χ. τρέξιμο), οδηγίες προθέρμανσης και διατατικών ασκήσεων και πολλά άλλα. Επίσης διαθέτει αισθητήρες για την παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού, του κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα (οξύμετρο, SpO2), του ύπνου και του άγχους ενώ επίσης ενσωματώνει NFC και Bluetooth για τη σύνδεση με το smartphone.

Xiaomi-Smart-Band-8-Pro_2.jpg

Το Smart Band 8 Pro είναι ήδη διαθέσιμο στην Κίνα έναντι ¥‎399 Κινέζικων Γιουάν (~$55) ενώ το μοντέλο με το δερμάτινο λουράκι στοιχίζει ¥‎449 (~ $62). Λογικά, θα κυκλοφορήσει και σε αγορές εκτός της Κίνας, αν και θα χρειαστεί να περιμένουμε λογικά μέχρι την έκθεση IFA που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου στη Γερμανία για να μάθουμε περισσότερα για τα ακριβή σχέδια της Xiaomi. 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σαν κατι να μου θυμιζει ρε μαμοτο, σε πολλα χερια ειχα δει παρομοιο, αλλα πρεπει να ηταν αλλης εταιριας... Δε θυμαμαι και πως λεγόταν... :D 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, MikeMike21 είπε

Σαν κατι να μου θυμιζει ρε μαμοτο, σε πολλα χερια ειχα δει παρομοιο, αλλα πρεπει να ηταν αλλης εταιριας... Δε θυμαμαι και πως λεγόταν... :D 

Εγώ πιστεύω ότι το σχέδιο είναι πατέντα.

Ας δούμε και πόσο θα το πουλάνε εδώ στην Ελλάδα !

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, MikeMike21 είπε

Να πω την αλήθεια δεν μπορεί να πει κάποιος για αντιγραφή, έχει μεγάλη ιστορία μέσο amazfit και τα smart band της ίδιας της xiaomi έγραψαν και αυτά την ιστορία τους. Στα λεφτά τους είναι top.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά. 

Είχα και apple watch και Galaxy watch. 

Εξαιρετικά, δεν υπάρχει σύγκριση. 

Αλλά τελικά αυτό που είδα είναι ότι δεν έχω τόσο interaction με το ρολογάκι ώστε να δικαιολογείται η αγορά ενός ακριβού smartwatch. 

Ειδοποιήσεις κλήσεις να μη χάνω, 3-4 μετρήσεις για περπάτημα καρδιά και τέτοια και τέλος. 

Για μένα μιλάω και σίγουρα δεν απαξιώνω τα full featured smartwatches. 

Οπότε θα το τσιμπήσω όταν έρθει προς αντικατάσταση του mi band 7 που έχω τώρα. 

Να έχει NFC (λειτουργικό) άραγε;

Επεξ/σία από stivaks72
  • Like 10
Δημοσ.
3 minutes ago, stivaks72 said:

Μια χαρά. 

Αλλά τελικά αυτό που είδα είναι ότι δεν έχω τόσο interaction με το ρολογάκι ώστε να δικαιολογείται η αγορά ενός ακριβού smartwatch. 

Ειδοποιήσεις κλήσεις να μη χάνω, 3-4 μετρήσεις για περπάτημα καρδιά και τέτοια και τέλος. 

Οπότε θα το τσιμπήσω όταν έρθει προς αντικατάσταση το mi band 7 που έχω τώρα. 

Στο άρθρο λέει για πληρωμές, οπότε είναι πολύ πιθανό να εννοεί ανέπαφες πληρωμές τύπου google pay, αρα θα πρέπει να έχει και nfc... Μένει βέβαια να το δούμε και στα τελικά χαρακτηριστικά... 

• Like 3
Δημοσ.

κάποιο λάθος έχει γίνει... το άρθρο γράφει ότι έχει "πιστοποίηση για 5ATM", τέτοια έχει το ρολόι του Μήλου που χρειάζεται να σταματήσεις σε 5 ΑΤΜ για να βγάλεις χρήματα για να το αγοράσεις!!! 😛

• Confused 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, stivaks72 είπε

Μια χαρά. 

Δοκίμασα και εγώ apple watch στο παρελθόν αλλά έχω μέγα σκάλωμα με την μπαταρία.Γενικά έχουμε τόσα προιόντα στις ζωές μας που θέλουν φόρτηση που προσωπικά με κουράζει.Φτάνει που πρέπει να φορτίζω το κινητό 2 φορές την ημέρα(13 pro max) δεν άντεξα να έχω και το ρολόι κάθε βράδυ στη φόρτηση.Αυτό + ότι δεν είχε ηχητικά μηνύματα (δεν εννοώ να μιλάς και να γράφει εννοώ καθαρά ηχητικό μήνυμα) με κούρασαν.Δεν ξέρω αν τα νές μοντέλα έχουν αν και έχω την εντύπωση πως ακόμα δεν έχουν ηχητικά καθώς ένας γνωστός με το Ultra δεν το έβρισκε.

Οπότε κοιτάω και γω σε κάτι απλό.Ειδοποιήσεις για κάνα mail , messages ,viber(αναγκαστικά Ελλάδα δεν φαίνεται να το αλλάζουμε ποτέ αυτό το ερείπιο) , nfc και να κρατάει 1 εβδομάδα τουλάχιστον και να μην είναι στρογγυλό :P 

Λέω να περιμένω αυτό ακτός και αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση.

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Chocobo είπε

viber(αναγκαστικά Ελλάδα δεν φαίνεται να το αλλάζουμε ποτέ αυτό το ερείπιο)

πιστεύω έχει να κάνει και με το ότι πολύ κόσμος ηλικίας 65+ το είχε εγκαταστήσει στο παρελθόν και τώρα τα παιδιά τους δεν μπορούν να μπουν στη διαδικασία να τους το αλλάξουν σε κάτι άλλο πχ Whatsapp για να μη τους το ξαναδείχνουν από την αρχή!!! 😛

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Offtopic : βάλτε και τα 2. Μια χαρά είναι το Viber.

Spoiler

Εννοείται πως έχουμε και τα 2 ή τα 3-4 πρακτικά.Το θέμα είναι πως δεν υπάρχει και αντικειμενικά επιλογή.Όταν η συντριπτική πλειοψηφία το χρησημοποιεί αναγκαστικά πάς με τα νερά τους.

Όταν ένας πελάτης/συνεργάτης σου λέει να σου στείλω κάτι μέσω viber και δεν έχει όρεξη να δοκιμάσει κάτι άλλο , πιθανόν πιο εύχρηστο ή πιο ποιοτικό , τότε απλά λες ναι για να κάνεις τη δουλειά σου.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stivaks72 είπε

Μια χαρά. 

Όποτε δε φοράω το Apple Watch 5 (..που πλέον δε κρατά ούτε τις δηλωμένες 18 ώρες), φοράω ένα Xiaomi Band 7.

Το μόνο που μου λείπει - εν τέλει - είναι NFC για ανέπαφες πληρωμές.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...