souvli Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Καλησπερα, εχω το miui 14.0.4 global εκδοση android 12skq1.211019.001, με kernel 4.14.190-perf-g9365b7d6fb08. Το μοντελο του κινητου ειναι M2007J20CG. Δεν λειτουργει η καμερα νομιζω μετα απο το update. Το κινητο αγοραστηκε το 2020 και προσεγμενο. Η καμερα δεν ανοιγει αλλα κολλαει και δεν βγαζει φωτογραφια. Αν προλαβω και το γυρισω σε selfie, η selfie καμερα λειτουργει κανονικα. Εχω δοκιμασει ολα τα προγραμμα καμερα απο το playstore και την καμερα στο instagram, viber κτλ. Σε ολες τις εφαρμογες καμερων κανει ακριβως το ιδιο. Ανοιγει η καμερα και κολλαει η εικονα χωρις να μπορεις να βγαλεις φωτογραφια. δεβ εχω κανει ακομα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Υπαρχει καποια λυση πριν αναγκαστω να το παω σε service( απομενουν 2 μηνες εγγυηση.
koutsis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 33 minutes ago, souvli said: Καλησπερα, εχω το miui 14.0.4 global εκδοση android 12skq1.211019.001, με kernel 4.14.190-perf-g9365b7d6fb08. Το μοντελο του κινητου ειναι M2007J20CG. Δεν λειτουργει η καμερα νομιζω μετα απο το update. Το κινητο αγοραστηκε το 2020 και προσεγμενο. Η καμερα δεν ανοιγει αλλα κολλαει και δεν βγαζει φωτογραφια. Αν προλαβω και το γυρισω σε selfie, η selfie καμερα λειτουργει κανονικα. Εχω δοκιμασει ολα τα προγραμμα καμερα απο το playstore και την καμερα στο instagram, viber κτλ. Σε ολες τις εφαρμογες καμερων κανει ακριβως το ιδιο. Ανοιγει η καμερα και κολλαει η εικονα χωρις να μπορεις να βγαλεις φωτογραφια. δεβ εχω κανει ακομα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Υπαρχει καποια λυση πριν αναγκαστω να το παω σε service( απομενουν 2 μηνες εγγυηση. Κάνε επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων για αρχή και μετά αν δεν φτιάξει εννοείται service!
souvli Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Ευχαριστω πολυ! Για την ωρα δεν υπαρχει καρτα μνημης για να κανω ενα backup. Το κινητο δεν ειναι δικο μου. Υπαρχει καποιο προγραμμα(suite) για τον υπολογιστη της xiaomi που μπορεις να κανεις backup και restore; Που να στο κανει το κινητο ιδιο οπως το αφησες οπως κανει η apple? Γνωριζει καποιος που το εχει κανει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα