Mlenko Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα ξέρει κάνεις αν υπάρχει η δυνατότητα να εκδοσω ψηφιακό δίπλωμα για μοτοποδήλατο συγκεκριμένα που έχω σε 50αρι ? να το βάλω στο app της εφαρμογής;. Πατάω για άδεια οδήγησης και μου γράφει δεν ειναι δυνατή η εκδοσή ψηφιακού διπλώματος οδήγησης..
NikosKallithea Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 14 λεπτά πριν, Mlenko είπε Καλησπέρα ξέρει κάνεις αν υπάρχει η δυνατότητα να εκδοσω ψηφιακό δίπλωμα για μοτοποδήλατο συγκεκριμένα που έχω σε 50αρι ? να το βάλω στο app της εφαρμογής;. Πατάω για άδεια οδήγησης και μου γράφει δεν ειναι δυνατή η εκδοσή ψηφιακού διπλώματος οδήγησης.. Εχεις δίπλωμα;
Nikcv Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Εχεις δίπλωμα; Για 50αρι έχω μόνο
TheoAlex50 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, Nikcv είπε Για 50αρι έχω μόνο Θεωρητικά το δίπλωμα σου πρέπει να σε αφήνει με τους κωδικούς taxis να το προσθέσεις.
dhmak Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Μήπως σχεδιάσανε την εφαρμογή μόνο για διπλώματα αυτοκινήτων ;;
lordvec Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Για δες εδώ, μετά τη μέση.... https://www.dnews.gr/eidhseis/oikonomia/397503/gov-gr-wallet-pos-na-katevasete-to-palio-diploma-odigisis-sto-kinito-vima-vima-i-diadikasia
sdikr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Το δίπλωμα που έχεις για το 50αρι το έχεις μεταφέρει στο συγκοινωνιών ή είναι το παλιό απο την τροχαία; Αν είναι το παλιό πρέπει να κάνεις την διαδικασία για να το μεταφέρεις σε τύπου κάρτας Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2023 από sdikr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα