Προς το περιεχόμενο

Πώς κλείνω ραντεβού σε νοσοκομείο online?

haokr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εκτός τηλεφώνου υπάρχει τρόπος να κλείσω ραντεβού σε νοσοκομείο online για πρωινά ιατρεία; Γιατί με το τηλέφωνο μου έλεγε δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, ανοίγουν την τάδε μέρα τα ρεντεβού και την τάδε μέρα έπαιρνα και πάλι ήταν πιασμένα. Ίσως έκανα κάτι λάθος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 hours ago, haokr said:

Γιατί με το τηλέφωνο μου έλεγε δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, ανοίγουν την τάδε μέρα τα ρεντεβού και την τάδε μέρα έπαιρνα και πάλι ήταν πιασμένα. Ίσως έκανα κάτι λάθος.

5 hours ago, SabotazNic said:

Άμα δε πάτε τη μέρα που ανοίγουν τα ραντεβού να στηθείτε στην ουρά απ'τις 7 το πρωί, δύσκολα θα βρείτε ραντεβού. Μπορεί δηλαδή μετά από 1-2 ώρες που θα εμφανιστούν τα ραντεβού στο ηδικα, να είναι όλα κλεισμένα.

38 minutes ago, ekrepali said:

Άμα δε πάτε τη μέρα που ανοίγουν τα ραντεβού να στηθείτε στην ουρά απ'τις 7 το πρωί, δύσκολα θα βρείτε ραντεβού. Μπορεί δηλαδή μετά από 1-2 ώρες που θα εμφανιστούν τα ραντεβού στο ηδικα, να είναι όλα κλεισμένα.

Στο ηδικα δεν εμφανίζονται μετά από 1-2 ώρες, εμφανίζονται άμεσα, στις τοπικές μονάδες υγείας τουλάχιστον αυτό ισχύει.

Το πρόβλημα είναι ότι στα περισσότερα νοσοκομεία της χώρας μπορείς να κλείσεις ραντεβού μόνο τηλεφωνικά, και την ημέρα/ώρα που ανοίγουν προσπαθούν να πάρουν ταυτόχρονα πχ 1.000 άτομα ενώ τα διαθέσιμα ραντεβού που μπορούν να κλειστούν είναι μόνο 50, πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να καταφέρεις να βγάλεις γραμμή.

Στις 15/8/2023 στις 11:37 ΜΜ, Grim Ripper είπε

Δες μήπως υπάρχει το νοσοκομείο / η κλινική στο 1535.gr

καλό και αυτό, θα τσεκάρω μπας και πετύχω κανένα

Στις 16/8/2023 στις 3:35 ΠΜ, SabotazNic είπε

εκεί βρίσκω μόνο κέντρα υγείας και τοπικά ιατρεία, έχει και νοσοκομεία; 

Στις 16/8/2023 στις 8:49 ΠΜ, ekrepali είπε

σε ποια ουρά; δια ζώσης τα κλείνουν;

41 λεπτά πριν, haokr είπε

εκεί βρίσκω μόνο κέντρα υγείας και τοπικά ιατρεία, έχει και νοσοκομεία; 

Σωστα, δεν το ειχα προσεξει. 

41 λεπτά πριν, haokr είπε

Και ναι, και δια ζωσης τα κλεινουν. Γενικα μπορεις να κλεισεις για αρχη με οικογενειακο ιατρο και απο εκει να κινηθεις. 

Στις 15/8/2023 στις 11:24 ΜΜ, haokr είπε

Εκτός τηλεφώνου υπάρχει τρόπος να κλείσω ραντεβού σε νοσοκομείο online για πρωινά ιατρεία; Γιατί με το τηλέφωνο μου έλεγε δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, ανοίγουν την τάδε μέρα τα ρεντεβού και την τάδε μέρα έπαιρνα και πάλι ήταν πιασμένα. Ίσως έκανα κάτι λάθος.

ναι απο το site του νοσοκομειου

• Like 1

9 hours ago, haokr said:

Καλό θα ήταν να έγραφες όχι μόνο σε ποιο νοσοκομείο θέλεις να κλείσεις ραντεβού αλλά και τον λόγο/γιατρό, δεν ισχύουν τα ίδια για όλα.

https://www.1535.gr/1535/view/index.html#
Υπάρχει αυτη η σελίδα αλλά περιλαμβάνει λίγα νοσοκομεία (κυρίως στην Αττική).
Υπάρχει θεωρητκά ο σχεδιασμός να ενταχθουν εκεί όλα τα νοσοκομεία αλλά δεν ξερω πότε και αν θα γίνει ποτέ.
Κατά τ' άλλα κάποια μεγαλα νοσοκομεία έχουν μια εφαρμογή στη σελίδα τους όπου κάνεις προφιλ και μετα μπορείς να κλείσεις.

• 5 μήνες μετά...

Καλημέρα,

έχω μια ερώτηση σχετικά με το κλείσιμο απογευματινού ραντεβού μέσω 1535. Τόσο τηλεφωνικά, όσο και μέσω του site δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής της ώρας. Υποτίθεται ότι κάποιος που δεν έχει τη δυνατότητα να πάει για δωρεάν επίσκεψη (λόγω εργασίας) στα πρωινά ραντεβού, έχει τη ευκολία (με πληρωμή) να πάει απόγευμα, μέχρι εδώ, άψογα. Προσπαθώ εδώ και μέρες να κλείσω ραντεβού στο Ανδρέας Συγγρός, μέ οποιονδήποτε γιατρό, οποιοδήποτε κόστος, οποιαδήποτε ημερομηνία, με μόνη προϋπόθεση να είναι απο 18.00 και μετά. Οι ώρες λειτουργίας έχω ελέγξει ότι είναι 15.00 - 22.00. Όλες οι προτάσεις του "site" είναι γύρω στις 15.00, πράγμα που δεν μπορώ να υποστηρίξω. Επικοινωνώ τηλεφωνικά εκπρόσωπο του 1535 και μου εξηγεί ότι τα ραντεβού κλείνουν απο το "σύστημα" σειριακά και το πρώτο διαθέσιμο είναι πάντα στις 15.00 ή σε παρόμοιες ώρες. Όποια πρόταση/σκέψη/πληροφορία για το πως μπορώ διαμορφώσω την ώρα είναι ευπρόσδεκτη.  

Καλημέρα, επειδή το χρειάστηκα πέρσυ συνέχεια (πάνω από 10 ραντεβού για τους γονείς μου) στο ΚΑΤ, να ξέρεις γενικά το εξής. Η ώρα δεν έχει καμμία σημασία προτεραιότητας για τα νοσοκομεία, απλά κλείνεις ραντεβού για εκείνη την ημέρα, και οι νοσοκομειακοί το αγνοούν. Για την σειρά προτεραιότητας θα πρέπει να πας όταν έχεις το ραντεβού και να στηθείς στην ουρά......... Βλακώδες σύστημα αλλά αυτό είναι το Δημόσιο.

Π.χ. Εκλεινα πάντα ραντεβού στις 08:00 στο ΚΑΤ. Πήγαινα 7:45 και είχε 30 ατομα στο ταμείο / εισαγωγές, έπρεπε να πάρω αριθμό από το μηχάνημα και έμπαινα 30στος.........Κατέληξα να πηγαίνω στις 7 για να παίρνω σειρά νωρίτερα........

Δεν ξέρω εάν αλλού το σέβονται αλλά στο ΚΑΤ το αγνοούν........ 

• Thanks 1

• 1 μήνα μετά...

Καλησπερα, να προσθέσω επισης πως για ηλεκτρονικα ραντεβου αλλα και τηλεφωνικα στη Θεσσαλονικη σε ιπποκρατειο , Αχεπα ισχύει ότι τις τελευταίες δυο εργγασιμες μερες του μήνα ανοιγουν τα ραντεβου και γίνεται κυρίως χαμός για τηλεφωνικά ραντεβού. Χρειαστηκε να πάρω 20 φορε΄ς τηλεφωνο για να κλείσω ραντεβού και μάλιστα είχα επισκεφτεί το συγκεκριμένο νοσοκομείο και μου είπαν μονο τηλεφωνικά οι ίδιες οι τηλεφωνήτριες τις οποίες χρειάστηκε να πάρω 20 φορε΄ς τηλέφωνο αμεσως μετα, Η συμβουλή απλη να ενημερώνεστε ποτε ανοίγει η πλατφόρμα για ραντεβού και τηλέφωνο οσο νωρίτερα γίνεται δηλαδη 7:30 το πρωι συνήθως. Αυτα απο προσωπικη προσφατη εμπειρία.

• Thanks 1

• 5 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...